Sizin için şehit oluyoruz dedi şehit oldu

Vatanseverr

Erva'm❤
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
3.752
9.414
108
http://www.ensonhaber.com/sehit-polisin-son-paylasimi-duygulandirdi-2015-09-03.html

Mardin'de şehit olan 4 polisten Akif Hatunoğlu'nun, sosyal medya hesabında şehit polislerle ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Mardin'in Dargeçit ilçesinde PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu Dargeçit İlçe Emniyeti'nde görevli Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy ile Polis Memurları Ahmet Akalın, Hüseyin Balta ve Akif Hatunoğlu şehit oldu.

"POLİSLER ŞEHİT OLUYOR"
Şehit Akif Hatunoğlu'nun sosyal medyada yaptığı son paylaşım duygulandırdı. Hatunoğlu, "Sessiz olun, polisler şehit oluyor; vicdanı olmayanlar… Huzur içinde uyumaya devam edin, siz bilmezsiniz ama bizler, sizin için şehit olmaya devam ederiz." yazısını paylaştıktan sonra şehit düştü.

Arkadaşlar şu sıralar polisler için farklı düşünceler vs olduğunun farkındayım böyle bir kesim var.
Ama ben yinede polisliğin çok kutsal bir görev olduğunu ve haberlerde atılan taşları vs görünce üzüldüğümü belirtmek istiyorum. genelleme yapmayalım herkes bir değil onlarında bir ailesi var çoluk çocuğu var.. o yüzden Allah yardımcıları olsun. Şehidimizede Allah rahmet eylesin.

İyide bu şehidimizin cebinden çıkan vasiyetname nerede hani evet bu şehidimizid
Yazacak çok şey varda susmak en iyisi başımız saolsun....

taşlar atıldığında üzüldüğün gibi gaz yiyen, plastik mermi yiyen insanlara da üzülüyor musun?

Gecen seneden beri var farklı dusunceler, dogrudur. Farklı dusunenlerden biri de benim.
Sehit edilen bizim insanımız, polisi askeri sivili. İcimiz acıyor.

Ne zaman gercekten birlik olup insanlıga adım atıcaz biliyor musun? Bu gencecik polislere uzuldugumuz gibi, gaz fisekleriyle, yasal mermilerle can veren neredeyse cocuk yastaki sivillere icten uzulup canımız yandıgında.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar diliyorum. Yazık, her gun sehit veriyoruz. Cok yazık.

Son düzenleme:
Haberlerde veriyor suan. Bu ocaklara dusen nasıl kor bir atestir ya..

Sehidin babası hala "vatan sagolsun, sizler sagolun" diyor. Allahım son bulsun artık.

Saygı duyarım söylediklerine hayır haksızsın demem diyemem vicdanı olan herkes ölüm için azıcıkta olsa sızlar zaten sokakta o eylemlere karışan veya oralarda bulunan çocukları suçlamak yerine ailelerini suçlamak bana daha mantıklı geliyor çünkü çoğu küçük ve neyle karşı karşıya bilincinde bile değil.. Allah yardımcımız olsun umarım düzeliriz. Teşekkürler yorum için Medcezir..

Bu şehitin vasiyetini okudum bilerek ölüme yolluyorlar çocukları gençleri sonra da adina sehit diyorlar vatan sağ olsun diye çığlıklar atıyorlar.bir de o anneye sorsunlar bakalım ne düşünüyor?

Polisler ile ilgili yargıları bilmem neyi bir kenara bırakıyorum giden canlara çok üzülüyorum.

Allah rahmet eylesin.

Vasiyet dedikleri şeyde uydurma gibi ailesinden açıklama geldi kuzeni mehmet hatunoglu kesin bir dille reddetti neden bilgisayar çıktısı.?
El yazısıyla olur genelde imza falan da yok

vatan değil SARAY sagolsun!! Gencecik hayatlarının bagrındaki insanlar bi insanın hırsları baskanlık sevdası ugruna şehit oluyor..! Askerin abisi haykırıyor polisin cebinden vasiyet çıkıyor ama insanlar hala UYUYOR!Bu nasıl bi partizanlıktır anlamıyorum..Bu nasıl bir vurdumduymazlık bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık gercekten anlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…