- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
taşlar atıldığında üzüldüğün gibi gaz yiyen, plastik mermi yiyen insanlara da üzülüyor musun?Arkadaşlar şu sıralar polisler için farklı düşünceler vs olduğunun farkındayım böyle bir kesim var.
Ama ben yinede polisliğin çok kutsal bir görev olduğunu ve haberlerde atılan taşları vs görünce üzüldüğümü belirtmek istiyorum. genelleme yapmayalım herkes bir değil onlarında bir ailesi var çoluk çocuğu var.. o yüzden Allah yardımcıları olsun. Şehidimizede Allah rahmet eylesin.
Arkadaşlar şu sıralar polisler için farklı düşünceler vs olduğunun farkındayım böyle bir kesim var.
Ama ben yinede polisliğin çok kutsal bir görev olduğunu ve haberlerde atılan taşları vs görünce üzüldüğümü belirtmek istiyorum. genelleme yapmayalım herkes bir değil onlarında bir ailesi var çoluk çocuğu var.. o yüzden Allah yardımcıları olsun. Şehidimizede Allah rahmet eylesin.
Saygı duyarım söylediklerine hayır haksızsın demem diyemem vicdanı olan herkes ölüm için azıcıkta olsa sızlar zaten sokakta o eylemlere karışan veya oralarda bulunan çocukları suçlamak yerine ailelerini suçlamak bana daha mantıklı geliyor çünkü çoğu küçük ve neyle karşı karşıya bilincinde bile değil.. Allah yardımcımız olsun umarım düzeliriz. Teşekkürler yorum için Medcezir..Gecen seneden beri var farklı dusunceler, dogrudur. Farklı dusunenlerden biri de benim.
Sehit edilen bizim insanımız, polisi askeri sivili. İcimiz acıyor.
Ne zaman gercekten birlik olup insanlıga adım atıcaz biliyor musun? Bu gencecik polislere uzuldugumuz gibi, gaz fisekleriyle, yasal mermilerle can veren neredeyse cocuk yastaki sivillere icten uzulup canımız yandıgında.
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar diliyorum. Yazık, her gun sehit veriyoruz. Cok yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?