sönmüş balon bile benimkilerinden yanında şişik durur :roflol:
bu sitede çocuk sahibi olmak için herşeye razı olacak insanlar var.göğüs deformasyonu ne ki arkadaşlar. takmayın bu kadar. ya da yavrusunu emziremeyip mama vermek zorunda kaldığı için kahrolan anneler gördüm. ben bebek sahibi oldum ve doğumdan sonra 20 kiloaldım sütüm olsun diye onu bunu yemekten. heryerim çatlak dolu. göğüslerim büyüdü hiçbir kıyafetim olmuyor. ama asla pişman deği, aksine mutluyum.
haklısın şekerim bendede olay aynı. bende sütüm olsun diye habire yiyiyorum ve benim sıpam 10 aylık ama hala ek gıdaya alıştıramıyorum:sinifsinif:kuzum için vucudm canım feda opuyorumnanaktan
mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bebeğim bugün 36 günlük emziriyorum ama bi göğsüm büyük biri daha küçük aslında takmıyorum doktor geçer dedi bide destekli çamaşır kullanmak lazımmış ii de o zaman emzirmek zor olmaz mı bi fikri olan var mı
mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bebeğim bugün 36 günlük emziriyorum ama bi göğsüm büyük biri daha küçük aslında takmıyorum doktor geçer dedi bide destekli çamaşır kullanmak lazımmış ii de o zaman emzirmek zor olmaz mı bi fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?