• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin göğüsler ne durumda

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
116
Diğer
merhaba arkadaslar doğum yapalı 1 ay oldu gögüslerim çok yumusadı deforme olacak diye emzirmeyecek degilim ama bunu engelklemenin bir caresi yokmu :1shok:

yumuşak değil ama çok büyüdüler hamilelikte doğumdas sonrada aynılar senağlama
zaten büyüklerdi daha öncedende bukadar değildi şimdi çok fazla olunca sarkacaklar diye korkuyorum :bbo:

kızlar bnm zaten büyüktü hamilelikte iyice büyüdü hiç bişiyim olmuo valla gömleklerim fln kapanmıo yanee ben bebişim emmeyi bırakınca estetiğe başvuracağım başka yolu yok napiim artık ikinci çocuğa kadar bekleyemeyeceğim bu halde çünkü alt bedenim 38 üst beden 42 nasıl fark ama dimi kıyafet bulamıyorum valla napalım ikincide mamayla büyür artık :sinifsinif:

sönmüş balon bile benimkilerinden yanında şişik durur :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 guzel tabır
benım kızkende goguslerımle problemım vardı sımdıde aynı devam :sinifsinif:
95 tım sımdı belkı 100 olmusumdur sımdılık sonmedıler ama benım kız yakında bu emmeyle fos edecek bellı akannehir

benim evlenmeden önce gayet güzeldi :kedi: hamileyken tabiki farklılık oldu...
dopumsan sonra bi kaç ay silikonlu gibi gezdim 95 100 giyiyordum sütten...
şimdi 7.5 ay oldu ve 75 giyiyorum hiç hoş değil artık :1ninca:

bu sitede çocuk sahibi olmak için herşeye razı olacak insanlar var.göğüs deformasyonu ne ki arkadaşlar. takmayın bu kadar. ya da yavrusunu emziremeyip mama vermek zorunda kaldığı için kahrolan anneler gördüm. ben bebek sahibi oldum ve doğumdan sonra 20 kiloaldım sütüm olsun diye onu bunu yemekten. heryerim çatlak dolu. göğüslerim büyüdü hiçbir kıyafetim olmuyor. ama asla pişman deği, aksine mutluyum.

bende çok emzirdim fazla bir degisklik olmadida ama bozulcak diyede tetirgin olmadim ne yalan soyluyem. bozulursa bozulsun fedaa olsun kuzucumlarima. Anne sutunun faydalarini kendim cocuklarimda gordum.
oglum 7 ay emdi, kiizm 2bucuk yasina kadar emdi. kiizmda fazlasi ile gordum faydasini. oglumda emmemesinin zararini gordum. ikide bir acillik oluyorduk.

bu sitede çocuk sahibi olmak için herşeye razı olacak insanlar var.göğüs deformasyonu ne ki arkadaşlar. takmayın bu kadar. ya da yavrusunu emziremeyip mama vermek zorunda kaldığı için kahrolan anneler gördüm. ben bebek sahibi oldum ve doğumdan sonra 20 kiloaldım sütüm olsun diye onu bunu yemekten. heryerim çatlak dolu. göğüslerim büyüdü hiçbir kıyafetim olmuyor. ama asla pişman deği, aksine mutluyum.

haklısın şekerim bendede olay aynı. bende sütüm olsun diye habire yiyiyorum ve benim sıpam 10 aylık ama hala ek gıdaya alıştıramıyorum:sinifsinif:kuzum için vucudm canım feda opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bebeğim bugün 36 günlük emziriyorum ama bi göğsüm büyük biri daha küçük aslında takmıyorum doktor geçer dedi bide destekli çamaşır kullanmak lazımmış ii de o zaman emzirmek zor olmaz mı bi fikri olan var mı

haklısın şekerim bendede olay aynı. bende sütüm olsun diye habire yiyiyorum ve benim sıpam 10 aylık ama hala ek gıdaya alıştıramıyorum:sinifsinif:kuzum için vucudm canım feda opuyorumnanaktan

aynen ya benim oğlan da ek gıdaya alışamadı. habire emiyor.

mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bebeğim bugün 36 günlük emziriyorum ama bi göğsüm büyük biri daha küçük aslında takmıyorum doktor geçer dedi bide destekli çamaşır kullanmak lazımmış ii de o zaman emzirmek zor olmaz mı bi fikri olan var mı

aramıza hoşgeldin. bebeğin de sağlıkla büyüsün canım. benimkiler de öyle takma. ben sıkılıyorum valla.

ewet bencede desteklikullanmak gerekir emzirme sütyeni sadece toparlıyor destekli olunca fazla sarkmaz diye düsünüyorum

ben emzırme sutyenlerını begenmedım eskı sutyenlerımı kullanıyorum oyuzden :sinifsinif:

ben dışarı çıkınca süytyen takıyorum hemde eskileri
doğrumu , yanlışmı yapıyorum anlamadım..
zaten sütyeni taktığımda göğüslarim acıyor :(((

benim göğüslerim yumuşadı sarkma fazla değil ama genede deforme sözkonusu.
bende ileride toparlama düşünüyorum..eşim pek razı değil ama ben karralıyım..

bende aranıza yeni katıldım benimde ne büyüme ne her hangi bir sorun oldu sadece süt doluluğu çok belli bir şekilde orantılıyım gene ama bu iyi bir şey mi bilmiyorum

ah ahh keşke gögüslerim kafam kadar olsaydı ama sütten olsaydı razıydım...şimdi 75 ve azcık süt var :çok üzgünüm:

Back