• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin Fikriniz Nedir??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecrin74
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ecrin74

Ziyaretçi
Biz almanyanin 18 000 nüfusu olan kücük bir sehrindeyiz .....Esim Manti salonu acmak istiyor ama ben kararsizim ...Burada almanlar severmi sevmezmi bilmiorum ...tecrübesi olan arkadaslar varmi???tabiki mantinin yaninda yaprak sarmasi ve tatlida olacak.fazla ürün yapmayi düsünmüyoruz.tutarsa eger yalnizca manti olarak tutmasini istiyoruz..bilen arkadaslar lutfen yardimci olsunlar...baska fikirleri olan arkadaslarda fikirlerini sunarlarsa sevinirim...turkbayragi

kimsenin fikri yokmu arkadaslar yaaa....esimle günlerdir bunu konusuyoruz....ne yapalim???

yabancılar türk mutfağını seviyor... bence deneyin çok fazla abartmadan sermayeyi kediye yüklemeden.. küçük bir bütçeyle küçük bir dükkanla başlayın baktınız tuttuu büyütürsünüz işi...

sarımsaklı sarımsaksız diye ayrı alternatifler sunun..

Biz almanyanin 18 000 nüfusu olan kücük bir sehrindeyiz .....Esim Manti salonu acmak istiyor ama ben kararsizim ...Burada almanlar severmi sevmezmi bilmiorum ...tecrübesi olan arkadaslar varmi???tabiki mantinin yaninda yaprak sarmasi ve tatlida olacak.fazla ürün yapmayi düsünmüyoruz.tutarsa eger yalnizca manti olarak tutmasini istiyoruz..bilen arkadaslar lutfen yardimci olsunlar...baska fikirleri olan arkadaslarda fikirlerini sunarlarsa sevinirim...turkbayragi

slm ecrin bence iyi fikir sever almanlar yer bencecokacimcoook

acikcasi bende tereddutteyim hani bunlar fast food la gungecirdikleri icin bilemiyorum tutarmi ama denemeye deger olmazsa baska biseyle deistirirsiniz menuyu

Konunuz içerik sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır. Bilgilerinize...

Back