sizin evlerinizi çok beğendim bende özendim :)

cok begendimmm...tertemiz sade

ben cok esya sevmem ferah boşluklar olmalı.
tv.sehpanız aynı benim sehpam ıkea evimizin herseyiiiiii:)

Ayyy ne şeker bir ev yaa..çok tatlı çok beğendim evini.ferah tertemiz mis gibi.mutlulukla oturun içinde.

şeker gbi bir ev allah agzınızın tadını bozmasın canım:nazar: kuzuya bayıldımm nereden canım çok tatlı :31:

merhaba tatlım:) o kuzuyu cevhair alışveriş merkezindeki linens den aldım bir kaç tane daha çeşit var tavsiye ederim :)

Güle güle oturun arkadaşım sade, ferah bir ev maşallah. Herşeyi çok güzel uydurmuşsun birbirine. Allah bir ömür ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin inşallah

tatlım selam pembe ve çiçekli olan perdeyi ikea dan aldım 2 gün oldu hemen al çok az kalmıştı 30 tl fiyatı çok uygun

merhabar acaba pembe fon perdenin tam olarak ismi nedir yada kaç aldınız? internetten ikea ya giridm yalnız 2 adet pembe perde görünüyor acaba hangisi?

merhabar acaba pembe fon perdenin tam olarak ismi nedir yada kaç aldınız? internetten ikea ya giridm yalnız 2 adet pembe perde görünüyor acaba hangisi?

tatlım selam web sayfasında pek gözükmüyor yerine gidersen bulabilirsin sanırım 40 lirayda adı vivan belki web başka rengini koymuşlardır ben aldım perdecide korniş taktırdım birazda kestirdim 6 lira verdim :)

ayyyyyyyyyyy sabunluğun çok şeker tatlım yaaaaaaaaaa :):):)
ayrıca odanda ki halı çok hoşuma gitti nerden aldın acaba_?

Back
X