- Konu Sahibi zeynep_ncc
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok ferah evin canım fazladan göç yok :)) ohh ne güzel tam istediğim gibi
canım evın cok guzel allah agız tadıyla oturmak nasıp etsın
sanırım oturma odan orası bır pembe fon var ya nereden aldın acaba ve tullerde cok guzel onları bı bana solesen bıttım onlara![]()
evinde kullandığın eşyalar ve tercihlerin çok güzeller :) 2.resimdeki vazonun yanındaki kuşa bayıldım nerden aldım canım onu bende istiyorummmm![]()
tatlım onu tepehome aldım yılbaşı süsleri istanbuldaysan cevhair alışveriş merkezinde var yada muda outletinde buna benzer çok şey kalmış 12-20 tl arası değişen çok güzel şeyler var tavsiye ederim :)
en kısa zamanda bakıcam canım çok tatlı ya :) bende dekorasyonda böle değişik şeyleri seviyorum ve alışılmışın dışında değişik bir hava katıyorlar eve.gülegüle otur canım evinde :)
çok sıcak ve samimi bir eviniz var
güle güle oturun
açık mutfak olduğu için sandalyelerinizi oturma odanıza daha cok yakısacak olanlarla değiştirirseniz
süper olur![]()
evet tatlım ama 1 sene sonra evden taşınacağım neler yapmak istiyorum da kendimi tutuyorum inşallah kendi evime :)
anladım canım o zaman sabret bizde kiracıyız insanın gönlü neler yapmak istiyor ama
önce sağlık olsun inşallah kendi evinde tüm isteklerin gerçek olur![]()