Sizin eşleriniz ne kadar oyun oynar?(biraz uzun ve iç dökmeli)

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.236
35
Merhaba hanımlar,
Telefondan yazdigim icin bazi hatalar ve uslupte sıkınti olabilir kusura bakmayin, icimi dökmek istedim.

Şöyle düşünüyorumda, eskiden eşimle daha cok sey paylaşırdik. Iyi anılar biriktirirdik. Şimdi iki cocugumuz(4+2) var ve haliyle eskisi gibi olmayi bende beklemiyorum. Ama eşim arkadaşlari yüzünden önce kahveye cok baglandi, ki kahveyi sevmez kınar ve gidenleri hoş görmezdi.
Yurtdisinda yasiyoruz ailesi burda değil, orda kendine ortam yapıyor türklerin takıldıgı yer oldugu icin arada bir gitmesine takılmadım.

Başka sosyallesebilecegi ortam nargile cafeler ama onu istemiyoruz ortam karisik ve gece klubu havasinda. Yine ordan iyidir diyerek kahveye bisey demedim ama cok abartiyordu bu coronadan önce. Cogunlukla öğlen gider gece 10-11den önce gitmezdi calismadigi gün.(orda gittigine eminmisin diceksiniz evet aradimda acardi gelen seslerden sohbetlerden orda oldugu belli gittigini görenler var).

Yani onu bizden önce tutuyordu bunu ona soyleyince kavga kopuyordu aslinda oda hatasıni biliyor.
Simdi ise bir oyun var p...ona sarmış.
Elbette kendine vakit ayiracak keyifli biseyler yapacak ama saatlerce mi?
Dün mesela pazar. Hafta boyu cumartesi olmak üzere cok calisti işide yorucu(bahce yapimi taş döşeme).
12 olmadan basladi saat 4ü geciyordu artik söylendim
Böyle bir dinlenme cesiti olamaz senin canin bizimle ilgilenmek istemiyor cocuklari ilgisiz birakiyosun yatma saati gelincede sana doymadiklari icin yatirmasi zor oluyor agliyorlar tepki gösteriyorlar dedim.
Ben senin kuklanmiyim o kadar oynamadim hem, ben senin istedini yapmak zorundamiyim diye üstüme yürüdü, elde hemen kalkiyo böyle argolaşmaya hazir. Saygi konusunda zaten dertliyim böyle bir insan degildi kültürlüydü adablıydi iyice tuhaflasti...

Dedim şeytanda kibirden helak oldu sende onun gibisin, ne nasihattan anliyorsun ne kendine laf ettiriyorsun, bisey soyleyince isine gelmiyor hic bu kadin ne dusunuyor demiyosun ilgi göstermiyosun dedim..biz kari kocayiz farkindamisin seninle ne paylasimimiz var dedim..işten gelince hemen telefonu alip odaya gidip milletle sohbet ediyosun yani bekar hayati yaşa madem aile hayati seni bu kadar bunaltiyorsa dedim..

Basinda dikilip başının etini yemiyorum ona alan birakiyorum, daha bir kac gün önce gel komedi programi g...g.. acalim.izlememistik dedim. Ki bayilir izlemeye. Yok yeaaa dedi ben az uzanicam oyun oynicam dedi.

Eşim oyun oynamaktan hoşlanmaz, oyuncu olan benim. Şu pubg oyununu da oynamam diyordum ismini duya duya biktirmisti.
Karantina malum actim oynadim şu meşhur oyunu, iyi guzeldi begendim oynarim oyunu arada ama bu kadar bagimlilik yapacak bisey bulamadim ben oyunda. Bokunu cikartmak niye anlamadim.

Pubg oyununun bokunu cikaranlar hayatlarinda daha once oyun pek oynamamis kişiler heralde diye dusunuyorum.
Neyse sizinle vakit gecirmek yeterince tatmin etmiyir belli ki adami...

Büyük konuşmak gibi olmasın ama kocam kahveye gitme gibi bir alışkanlık edinirse boşanmaya kadar gider olay kendini toplamazsa. Yapılacak onca etkinlik varken kahve gibi düşüğün de düşüğü bir ortamdan keyif alan adamla işim olmaz. Ben böyle alışkanlıkları yok diye seçmişim onu, değiştirirse alan tanımak falan dinlemem. Doğru düzgün şeyler yapsın istediği alan onun olsun. Bu konuda çok katıyım 1 kahve 2 pavyon kabul edilemez.

Oyun konusu ayrı sıkıntı. Yani adam o kadar boş bir adam ki ya kahveye gidiyor ya oyun oynuyor boş zamanında. Başka yapacak bir şeyi yok, bir hobi yok, kültürel etkinlik yok, iki satır bişey okumak yok.

Bu iki maddeyi bir tarafa koyalım. Siz adamı böylr kabullendiniz diyelim ama o kalkan el çok büyük problem. O el kalktıysa mutlaka bir gün iner. Her şey affedilir bu affedilmez.

Benim eşim de oynar ama azdır süresi , yani 15 dakika falan akşamları ,benim telefonumda hiç oyun vs yoktur , sevmem de zaten. Telefonda biraz fazla zaman geçirse eşim , ben de alırım teli elime bir şey sorar mesela o esnada , duymamazlıktan gelirim ya da alakasız bir cevap veririm , fark eder zaten bırakır telefonunu elinden.

bizim iyi ihtimalle gunde 2 saatimiz oluyor kendimize ayiracak,
esim oyun oynamaz ama o 2 saatte oynayacaksa da buyursun oynasin karismam,
ama daha fazlasi olmaz, zira 2 cocuk var ve ikimiz de calisiyoruz.

size yazik degil mi, sizin kendinize kisisel zamaniniz kaliyor mu ki adam baya bol keseden kendini oyuna verebiliyor.

Kahveye giden adamdan bende ayrilirim net hiç ama sevmem. Evlilik çift terapistine gitseniz bir adam böyle değilse sonradan bu kadar öküzleşemez sanirsam. Acil durum var evliliğinde kirmizi alarm verme zamani gelmiş gibi geldi bana

Nasıl tanışıp evlendiniz?Nedense gözümün önüne yurtdışına gitmek için evlenmiş bir adam profili belirdi.

Biz genelde eşimle beraber oynarız. O da bende öyle inanılmaz düşkün değiliz bütün gün oynamayız. Artık yetişkin olunca kafa kaldırmıyor zaten sabahlara kadar oynasak salak gibi oluyoruz. Konsol var evde biraz o biraz ben gününe göre 1 - 2 saat oynar kapatırız. Bu da bir tür bağımlılık işte. İnsan boş kalınca bir şeylere sarıyor. Bir de eşiniz çok agresif ve şiddete meyilli sanki.

Benim eşim boş vaktinde sudoku oynar, ne buluyor bu oyunda anlamıyorum
Bu aralar ama hamileliğimden dolayı( çok zor geçiyor)neredeyse bütün ev işlerini ona yığdım onun için çok fazla boş vakti yok.

Eşim telefonda hiç oyun oynamaz hiç de sevmez. Hatta telefonunu bile çok nadir eline alır,arayan veya msj falan var mı bi bakar o kadar. Sağolsun hem benimle hem de evle çok ilgilidir! Öyle dışarıya da düşkünlüğü yok zaten. Bazı insanlar şu telefon olayını çok abartıyorlar,sürekli oyun oynamaktan ve hatta evi dururken dışarı hayatından ne anlarlar hiç bilmiyorum. Ne diyeceğimi bilemedim,Allah yardımcınız olsun.

Eşim oyun oynamayı sevmez. Telefonda haberdi gündemdi ona takılır bazen abartıyor tabi. Onun dışında boş vaktinde kitap okur veya birlikte bsyler izleriz. Sızın ve babalarının ilgisini bekleyen çocuklar var. Ailece yapabileceğiniz etkinlikler bulabilirsiniz.

kocaman bi maşallahhhh size daim olun inş.ne yazıkki benim eşimde telefonla hiç bıkmadan oynayanlardan cok mücadele ettim ama bıraktım bu aralar hamileiğiminde zor devreleri evdeki küçük kızım yük cok üstümde sk patlamalar yaşıyorum oda biraz seyreltti sagolsun dışarıyı sevmez zaten şimdi evde gecıyo ne diyelim tamamen bırakırlar inşallah

Acaba çocuklarla çok ilgilenip kendinize vakit ayirmiyormusunuz kendiniz için söylüyorum. Yani o evde kendinizi bakıcı falan gibi hissetmeye başlayabilirsiniz yakında. Sende bi oyun yükle bence biraz kendinle ilgilen ne biliyim evin işlerini yapma mesela çocukların karnini doyur esin gelmeden sonra ilgilenme bence babaları gelince görsün evin halini yapmak zorunda değilsin bence. Benim yeni evlendiğin zaman eşimde aynı idi hemde 2 tane oyun vardı işten gelince otururdu başına. Yani uyardım falan nafile arkamı dönünce hemen açardı annesine benim annemlere bi misafirliğe gitsek açardı oynardı. Bende dalgaya aldım annesinin yanında büyüyecek annesi ergenlik evresinde falan dedim rezil oldu kızdı falan sonra baktım sildim ikisinide. Yani bence böyle vurdum duymaz ol biraz sende farklı bi şeyler yap internette oyalan esin gelince çocuklarla fazla ilgilenme

Yani tabi şiddete eyilimi falanda var anladigim kadarıyla o dozaşı sizin ayarlamanız lazım bence hastayım falan diyin yatın eşiniz gelince

Ben de biraz oyuna bağımlıydım, şimdilerde seyreldi fakat yine odamdaysam ara ara girerim.
Evlenince girmem, aile bir sorumluluktur artık.
Eşinizin oyun bağımlılığı ayrı sıkıntı, kahve alışkanlığı ayrı sıkıntı. Doğal olarak, her kadın gibi ilgi istiyorsunuz. Bazı söylemlerinizden sabırlı bir insan olduğunuzu görüyorum.
Kahve ayrı lanet oyun ayrı lanet, ikisini de bıraktırın. Bir de 2 çocuğunuz var, tüm yük sizde.. Evlilik bu değil. Kendisiyle iletişiminiz, sohbetiniz nasıl? Yani neden eşi cocuğu yanındayken bir insan sanal oyuna girer ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…