Kız İsteme Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum

be00ste

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
350
26
34
Merhaba,
2 ay sonra isteme ve yüzük merasimi bikaç gün arayla aile içinde olacak. Öyle çok masraflı bir şey yapmayı düşünmüyoruz ama güzel,farklı ve şirin bir şeyler yapmak istiyorum.
isteme evde, nişan bi mekanda olacak. yiyecekleri kendim yapıp kokteyl tarzında servis etmeyi planlıyorum. bundan da başka hiçbir şey planlayamadım. süsleme nasıl olsun, nasıl bir seyler yapayım, nişanda nikah şekeri veya ona benzer bir şeyler dağıtlır mı, hatta bohça vs ne nasıl yapılır hiçbir fikrim yok malesef..
Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
Öncelikle mutluluklar dilerim:) Kokteyl tarzında servis yapmak istiyorum dediğin için küçük sigara börekleri, kanepeler, mercimek köftesi gibi porsiyonu hazırlanan yiyecekleri tercih etmelisin. Eğer servisi bir masada yapıp herkes kendi tabağına alır diyorsanız ayaklı tabaklar gösterişli olabilir eğer ayaklı tabağınız yok ve masraf etmek istemezseniz internette bardak ve tabağı silikon tabancası ile birleştirmişler çok şık olmuş. Hediyelik için ise; kurabiye, mum, sabun, minik şişe kolonyalar bunları dağıtabilirsin. Ya da nişanlın ile beraber güzel bir resimin varsa magnet bastırabilirsin bu diğerlerine nazaran daha ekonomik olacaktır. Bohça konusunda maalesef yardımcı olamıyorum, o işlerden hiç anlamam :))

Teşekkür ederim :) magnetler güzel fikirmiş bir araştırmak lazım. yiyecek olarak da evet onları yapacağız sanırım artık hep beraber oturup günlerce yaparız sanırrım :))

Mutluluklar dilerim Yiyecek meselelerini kafaya takma bence, bir şekilkde halledilir. Ama nişanda öyle nikah şekeri benzeri bir şey dağıtmana gerek yok diye düşünüyorum. Zaten aile içinde yapıyorsunuz.

Mutluluklar dilerim Yiyecek meselelerini kafaya takma bence, bir şekilkde halledilir. Ama nişanda öyle nikah şekeri benzeri bir şey dağıtmana gerek yok diye düşünüyorum. Zaten aile içinde yapıyorsunuz.
Teşekkür ederim bir arkadaşımın nişanında görmüştüm onlar kokulu taş dağıtmışlardı beğenmiştim o sebeple acaba değişik bir şeyler yapılır mı diye düşündüğüm için fikir almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…