• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin bebişlerde kötü rüya kabus görüyormu?

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
43
Kocaeli
oglum uyurken aniden hıçkıra hıckıra aglamaya başlıyor mesela dün gece 3 te hem uyuyor hem aglıyor yarım saat salladım sürekli iç çekti uyudugu halde.. deminde aynısı oldu bebekler kötü rüya görürmü?

benimkide 4 üncü ayına girmek üzere ve sanırım görüyorlarr rüyasında içli içli ağlıyorr şiştt şişşttt burdayım diyerek ssakinleştiriyorum ama bazen susmuyorr..

bazen benım oglumda oyle oluyo agladıgını gormedımde sadece dudakları buzuyo suratını burusturuyo ıcını cekıo bazende guluo bılmıyorum neden bole olur

oglum uyurken aniden hıçkıra hıckıra aglamaya başlıyor mesela dün gece 3 te hem uyuyor hem aglıyor yarım saat salladım sürekli iç çekti uyudugu halde.. deminde aynısı oldu bebekler kötü rüya görürmü?

canım eğer gündüz bişeyden korktuysa ondan geceleri korkuyo olabilir ben oğlumda farkettim bir gürültüden korktuğu günler o gece uykuda sçrıyo belki seninki de öyledir canım.

benim oglumda gozleri kapalı aglıyo bazen bazende gunduz kızdıgı etkılendıgı seyleri soyluyo.

canım bizimkide 3-4 aylıkken ağlardı.bu aralar yok.bende senin gibi acaba kötü rüyamı gördü diye düşünürdüm.belki biraz büyüyünce geçer.

canım abdest al.Ayetel Kürsi Felak ve Nas Surelerini yazıp 7 kat naylonlayıp sol tarafına as.
rüyalarının kesildiğini göreceksin..

benim oğlum da arada uyurken başlıyo ağlamaya.gözleri kapalı ama nasıl ağlıyo.normalde fazla ağlayan bi bebek değil.öyle ağladığını hiç görmedim yani.sanki başka bebek ağlıyo hıçkıra hıçkıra böyle.hemen kucağıma alıyorum susup uyuyo yavrum benim..

ah canım bnm baranda oyleydı o agladıkca ben bı uzuluyordum sorma ama tum bebişlerde var bu endıselenme melekler hem guldurup hem aglatırmıs.

Benim bebeğimde bayramdan bu yana öyle. Dua okuyup yatırıyorum ama yinede gecede bir kere içini çekiyor.. Sanırım gün içinde bir ses veya birşeyden korkuyor ama neden olduğunu bulamadım..

ah canım bnm baranda oyleydı o agladıkca ben bı uzuluyordum sorma ama tum bebişlerde var bu endıselenme melekler hem guldurup hem aglatırmıs.

Konu ile ilgisi yok ama Baran nasıl?? Bundan birkaç ay önce mr çektireceğinizden söz etmiştiniz. Umarım herşey yolundadır. Sevgiler..

Back