Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oglum uyurken aniden hıçkıra hıckıra aglamaya başlıyor mesela dün gece 3 te hem uyuyor hem aglıyor yarım saat salladım sürekli iç çekti uyudugu halde.. deminde aynısı oldu bebekler kötü rüya görürmü?
benimkide 4 üncü ayına girmek üzere ve sanırım görüyorlarr rüyasında içli içli ağlıyorr şiştt şişşttt burdayım diyerek ssakinleştiriyorum ama bazen susmuyorr..
oglum uyurken aniden hıçkıra hıckıra aglamaya başlıyor mesela dün gece 3 te hem uyuyor hem aglıyor yarım saat salladım sürekli iç çekti uyudugu halde.. deminde aynısı oldu bebekler kötü rüya görürmü?
canım eğer gündüz bişeyden korktuysa ondan geceleri korkuyo olabilir ben oğlumda farkettim bir gürültüden korktuğu günler o gece uykuda sçrıyo belki seninki de öyledir canım.
benim oğlum da arada uyurken başlıyo ağlamaya.gözleri kapalı ama nasıl ağlıyo.normalde fazla ağlayan bi bebek değil.öyle ağladığını hiç görmedim yani.sanki başka bebek ağlıyo hıçkıra hıçkıra böyle.hemen kucağıma alıyorum susup uyuyo yavrum benim..
Benim bebeğimde bayramdan bu yana öyle. Dua okuyup yatırıyorum ama yinede gecede bir kere içini çekiyor.. Sanırım gün içinde bir ses veya birşeyden korkuyor ama neden olduğunu bulamadım..