Çocuk Hastalıkları sizin bebeklerinizde kusuyormu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaşlar oğluşum çok kusmaya başladı neden acaba ne yapabilirim
birkere kustumu arkası bütün gün geliyor çok üzülüyorum:çok üzgünüm:

benimkide kusuyor ama çok sık emzirdiğim zaman kustuğunu fark ettim şimdi hemen hemen vermiyorum meme

benimkide çok hele hele çok ve sık emdiyse daha güzel kusuyor :) sinir geliyor bazen. peynir gibi yapıp çıkartıyor kilo alışında sorun olmadığı için müdaheleye gerek duyulmuyor . geçicek inşallah

önceleri daha çok kusuyodu kızım artık kussada çok kusmuyorr eskisi kadar degilll

bu konuda en dertli benim galiba doğduğundan beri hala hergün kusuyor kızım. kilo alımı ve gelişimi normal olduğu için dr lar sorun olarak görmüyorlar.ama ben bunaldım artık ha bire önlük kıyafet değiştirmekten.sabrediyoruz bakalım ne zaman bitecek .

bizim dr da normal diyo ama her kustuğunda içim acıyor
artık önlükle dolaşmaktan bıktım tam üstünü değiştiriyorum hadi bidaha çıkartıyor
6 aydan sonra geçiyor diyolar inşallah geçer artık kusmasın istiyorum:çok üzgünüm:

benim oglum da cok kusuyor..hatta aynen dedigin gibi sabah basladiysa butun gun devam edio..ama bazi gunler nedendir bilinmez kusmuyor..insallah gecicek inaniyorum..

benim kızım da önceleri daha çok kusuyordu bu aralar biraz azalsa da yine de kusmaya devam... yeni doğduğunda o kusardı ben başında ağlardım Allah'a şükür şimdi daha iyi ama galiba ben üşüttüğüm zaman daha çok kusyo siz de bi dikkat edin. bazen terliksiz dolaşıyorum hemen fark ediyo biraz da bizden soğuk alıyolar gibi kendimize de dikkat etmemiz gerekiyo aslında kıyamam ben minişlerime:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canım evet bende alışana kadar bebeğim her kustuğunda ağlıyordum eşim hangimizi susturucağını şaşırıyordu

Benim kızımda çok kusuyordu son zamanlarda azaldı fakat yinede günde 1 2 kez en az kusar.Herhalde unutturmak istemiyor=) o kadar çok kıyafeti var ki ama malesef hepsinin önünde bir önlük.40 ı geçkin önlüğümüz var bazen bir günde bitiyor hepsi.Kusması bir yandan şimdi dişler yüzünden sürekli ağzından su akıyor o yüzden kusma azaldığı halde yine önlük takmaya devammm=)

Bizim bebişimizde cok kusuyor kac doktora goturduk hepsı normal dedi.kılosunda bi dusus yoksa sorun yok yanı fazlasını cıkarıyormus

evet BAHAR aynen bizde öyleyiz hep önlük önünde kusmasada senin dediğin gibi eller ağızda önlük takmasam önü ıslanıyor vallahi bebeğimle canım biyere gitmek istemiyor

benim kızım kusmuyor çok nadir az bişey onun dışında kusma sorunu yaşamadım hiç

nimetcim nette okumuştum kusma normalmiş bazı bebeklerde bağırsaklarının alışması durumu,belirli bir aydan sonra düzene girermiş.kilo alımında sağlığında sorun yoksa telaşlanacak bir şey yokmuş cnm

Kızlar benim oğlumda nerdeyse 10 gunluk oldugundan berı bir fiil kusuyor..Gunde en az 3 4 kere ustumuzu degıstırırız 10 15 tanede önlükBazen o kadar yoruluyorumkıMesela 5 dakıka once bır ton çamaşir astım yıne..Kıyafet onluk yetıstıremıyoruz.Kış oldugu ıcınde camasır gunlerce kurumuyor kalorıferlerın ustunde kurutmaya calısıyoruz.6.aydan sonra gecmesı en buyuk umudum.Doktorlar kılo alımı ve saglıgı gayet ıyı oldugu ıcın onemsemıyor.Ne dıyelım allah daha buyuk dert vermesın.Bıran önce yavrulamız düzelsin inşallah..

kızlar dikkat ettim eger biberonla içecekleri ve yiyecekleri yerken hava yutuyosa benimki bazeen oyun yapıyo 2 akşam kustu gazını çıkarayım derken birinci gün anlamadım 2 gün takip ettim ve bugün uykuya dalmaya yakın mayışıkken verdim biberonu içti ve maşallah kusmadı normalde gazını kendi pat pat çıkarıyo maşallah ama demekki bazen mideye ulaşamadan çıkmak istiyo gaz o zaman kusturuyo bizimki böyle yani

benimde umudum 6 ayda inşalah ozaman kusması biter dr lar bi sorun yok kusması normal deyip yolluyorlar keşke bunada bi çare bulabilselerdi

Aynen canım bızım doktorumuzda aynı seyı soyluyor ne yazıkkı6.ayımıza az kaldı deyıp kendımı avutmaya calısmaktan baska care yok.Allah daha buyuk dert vermesın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…