sizi ünlülerden birilerine benzeten var mı ? :)

beni siyah saçımla fahriye evcana benzetiyolar

sac degiştirdim bu defa da jlo diyolarrrr
nasıl oluyo bende anlamadımmm:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
benide yasemin ergene ye benzetiyorlar hatta bi ara iş yerinde adım ekine çıkmıştı aşk oyunu dizisinden dolayı dershanede falan millet seni birine benzetiyorum diyolardı çıkaramadım şimdi falan 1 hafta sonra diziyi izlediklerinde tekrar gelip aa şimdi hatırladım ekin e benziyorsun diyorlardı =) işte öyle =)

yasemin ergenenin doğal bi güzelliği vardır beğenirim onu demekki sende güzelsin canım

hazal kayaya benzeten oldu tuba büyüküstüne benzeten oldu genelde bu iki isim arasında kalıyorlar
gözlerim ela oldugu için beren saate benzeten oldu

şeytan marka giyer filmini izlerken anna hatahawayi kendime benzetmiştim.. aynı filmi arkadaşımda izlerken bana benzetmiş.
birde fox un ironik dizisi unutma beni dei lkay karakteri var. ona çok benzeten oluyor. hatta bi tanıdık ailesinden gizlice gidip dizi mi çevirio die düşünmüş baya bi

resim yükleyemem lakin
yaprak dökümünün ferhundesi ile aşırı benzetiolar
ben pek benzetemiom ya neyse..

bilimum renkli gözlü ünlülere...arzu yanardağ,nurgül yeşilçay,melis birkan,beren saat e benzettiler şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…