sizi ünlülerden birilerine benzeten var mı ? :)

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhaba herkese.. bu topiği çevresinde ünlülerden birilerine benzetilenler için açıyorum isteyen kendi resmini ve benzetildiği ünlüyü ekleyerek bizimlede paylaşabilir,resmini paylaşmak istemeyenlerde söyleyebilir:126: hadi buyrun

konu sahibi olarak ilk açılışı ben yapayım

beni Atiyeye ama en çokta yahşi cazibe dizisindeki Simgeye (Hande Katipoğlu) benzetenler oluyor

şuanki saç rengimle demet evgara benzetiyorlardı ama ondan daha çok, tombik olunca aslı enver

Beni kuzenim araf zamanındaki başroldeki kıza benzetıyo ismini bilmiyorum sevgilimde fahriye evcene benzetiyo avatardaki benim bu arada

canım avatarda gercek cındy nın resmı var zaten

Canim benim avatardada anlasildigi gibi yazmissin bnde bir an seni sandim gece gece karanlikta kusura bakmayiver,, :))

Beni kuzenim araf zamanındaki başroldeki kıza benzetıyo ismini bilmiyorum sevgilimde fahriye evcene benzetiyo avatardaki benim bu arada

Semiramis sen berene benziyosun Beren saat :))

Avatardan gayette gzl gözüküyosun canim, benide fahriye evcene benzetirler, (profil resmim) bu arada gercek olan ama ben kendimi pek benzetemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…