Sizi içeriye alalım...Bilgisayarımız temizlensin..

dita

PeriliKöşkünPİreliKedisi
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2006
461
2
318
Bursa
tamamı ile gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz ,ücretsiz olan Advanced WindowsCare Personal Edition ....Bu yazılım sayesinde bilgisayarınızda ki güvenlik açığını giderebilir , bazı kötü yazımlardan korunabilir,kayıt defteri düzenlenebilir ve silinebilir..

6 milyon kişi bu yazılımı kullanıyor.

Bu yazılım ayrıca casus yazılımları tarıyor ,silmekle kalmıyor kötü yazılımların girebileceği sistem açıklarını da kapamaya yardımcı oluyor...

sisteminizi 1 dakkada tarar ve problemleri düzeltir...
bilgisayarınızı %100 tamir eder ve korur...
pc performansını 3 kata kadar çıkarır...

daha bir çok özellik...TÜRKÇE DİL SEÇENEGİ MEVCUTTUR ...KULLANIMI ÇOK KOLAY....DAHA GENİŞ AYRINTILARI İNDİRME SAYFASINDA BULABİLİRSİNİZZ..

tam aradıgım gıbı bır program..:icecream:
tesekkurler ve +repŞeniz

çok makbule geçtitatlicadiarzuöyle güzel demişsinki:roflol:sizi içeriye alalım çok gezdiniz pc ye yüklendiniz birazda temizleyin hehe değilmi ama.çok teşekkürler:icecream:

a.s.:1hug:tam aradığım şeydi..aradım buldum sayende canım teşekkürlerrrr

harika bi program paylaştığın için sağol emeğine sağlıka.sa.s

bu programı da yükledim bunda da şöle bi hata çıkıyo.

''The setup füles are corrupted.Please obtain a new copy of the program''

ve hiç bi yaşam belirtisi vermiyo ???

ne yapmam lazım yardım edınnnn

senin proğramın açılmıyor bende internetten indir com açtım ordan yüklenince oluyor ama uzun sürüyor yüklenmesi normalmiCADIARZU

slm arkadaşım meraba proğramı indirdim gercekden güzel bu bir virüs proğramı değil ama demi temizledi ve bende hala virüs görünüyor bende daha önce eset smarc diye bir proğram vardı ben onu iptal edip yerine kasper diye bir proğram yüklemeye çelışdım fakat eseti silemedim bir türlü kasperıda yükledim bilğisayarım kilitlendi 2 sini kaldmaramadı şimdi esette çalışmıyor kaperıda kuramıyorum tam kasperı yükleme yaparken eset var diyor ama esti kaldıramadım bilğisayardan bunu nasıl yaparım bana yardımcı olurmusun senin bu proğram acaba benim virüsümü temizleyebilirmi teşekkürler arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…