sizi eken birini siz de eker misiniz?

Benimkisi başkasını ayarladığı için beni ekti bence ay bende bir arkadaş var benle buluşacağı gün 10 kişiye daha randevu veriyor. Hani gel bi kahve içelim lafı varya gerçek
Cidden bir kahve kadar vakit ayırıyor. En son beni aradığında yine gittim kahveyi yarım bırakıp sohbetin çok sıkıcı kusura bakma dedim. Kos koca kadınların yaptıkları cidden ayıp , bende aynı şekilde cevap veriyorum.

Yeni tanıdığım ve samimi olmadığım bir insan için bu kadar ince düşünmem açıkçası ben. Bana kendimi iyi hissettirmiyorsa görüşmem, o beni ekti ben de onu ekeyim kafası biraz çocukça. Beklentilerinizi net bir şekilde söyleseniz daha sağlıklı bir iletişim kurarsınız. 2. defa ektiğinde sorun değil demek yerine bunun hoş olmadığını söyleseniz böyle pasif agresif tavırlar sergilemezsiniz. Aslında sağlıklı iletşim kurmadığınız için insanlar da sizin beklentilerinizi bilmemiş oluyorlar. Çünkü siz sorun yok diyorsunuz ama aslında bunlar bir sorun sizin için.

ay umarım bu akşam da ekmez

Neden surekli yeni arkadas edinmeye calisiyorsun? Yani cidden buna ihtiyac hissediyor musun? Bu sadece flört vs anlaminda degil.Yeni birilerini tanimak,hayatina almak cok yorucu degil mi ya?Huyunu suyunu bilmedigin insani tanimaya calismak falan hic benlik degil de.Belki de ben cok bu konuda muhafazarimdir.Cocukluktan ve is hayatimın ilk baslarinda taniyip yakinlastigim insanlar disinda kendiliginden ortamda yakinlik gelismedikce ihtiyac duymuyorum.Bu bir ihtiyac mi acaba kendimi sorguluyorum su anda.

Haklısınız tabiki.. aynı sebepten gelmemiş bide ikisinde de.. ya eğer size deger veriyor ve sizinle zaman geçirmeyi isteyen biriyse buluşun.. ama o ışığı alamadıysanız bulusmayın.. karar sizin

onu ben de sorguluyorum. galiba son zamanlarda kendimi biraz yabani hissediyorum. pandemiydi şuydu buydu derken şehrimde olan arkadaşlarım da kimisi iş kimisi evlilik sebebiyle istanbul ve diğer illere taşındılar. ha onlar buradayken de çok mu haşır neşirdim ya da devamlı milletle iç içe miydim hayır. aksine yalnız başına kalmayı çok seven, yalnız da her şeyden keyif alan, kendi kendine planlar yapan (dışarı çıkmak anlamında yani) ve bundan memnun biriydim. ama son bir senedir hayatıma yeni birileri giriyor devamlı bir sirkülasyon var flört anlamında bir iki başarısız denemeyi de kafama taktığım için kendimi yalnız hisseder oldum galiba. halbuki insanlar öyledir, böyledir kendi keyfine bak geç di mi. çok boşta kaldım galiba son zamanlarda yoksa çok yorucu yani onlarla uğraşmak yerine kendime dönmek çok daha iyi olacak aslında.

Çok kafaya takmışsınız
Gören de 40 senelik dost sanır.
Kız çok alkol almış gelebilecek durumda değilmiş , başka bir zaman senin işin çıkar da o gerçekten anlayış göstermezse o zaman daha arkadaşlık yapmazsın.

Ayrıca çocuk gibi misilleme yapmak bana hiç doğru gelmiyor.
Bir şey varsa konuşmayı tercih etmek daha mantıklı ve yaşınıza uygun.

misilleme yapmama kararı aldım zaten görüşeceğiz bu akşam.
eskiden konuşurdum insanlarla sorunlarımı. artık konuşmuyorum. konuşsam da değişmedikleri için.
evet kafaya taktığım doğru. takıyor olmam yanlış.

Ben olsam ekerim açıkcası. Ki böyle yapanları ekmişliğim de vardır. Hem de aynı şekilde ekin 2 saat kala falan eften püften bir sebeple.
Oldu canım sanki ben hayatsızım da bir günümü sana göre ayarlıycam sen de kafana göre iptal edeceksin

Ben de sizin cok kontrolcu oldugunuzu dusunuyorum. Daha onceki bir konuda da flortunuz hastayim demisti. Ama siz kizkardesinin konum paylasmasina kadar stalk edip acaba yalan mi diye supheye dusmustunuz sanki. Simdi bu kiz da yalan soylese konumuna bakacaksiniz, bir arkadasini bulacaksiniz, konum monum derken diyeceksiniz ki bana yalan soylemis x arkadasiyla suradan konum paylasmis. Kendi degerinizi tabi ki bilin ama bu kadar ta takmayin bazi seyleri.

o flört sahiden yalan söylemişti ve bin tane daha şey hakkında yalan söylemişti, anlatsam dudağınız uçuklar, bu neydi şimdi dersiniz. o konuda asla pişman değilim. ki o yalanı sayesinde ben gözümü açtım ve onu hayatımdan tamamen çıkardım. o şüphe haksız değildi. o flört hasta masta değilmiş, yanına kardeşi hiç gelmemiş, yediği naneler tam bdv'lik konular. iyi malzeme çıkarmış.

bu kız için öyle bir şüpheye düşmedim, yalan da söylemiş olsam o kadar umursamam biri flört biri arkadaş sonuçta. bunu bu kadar didiklemem. sadece ektiği için bundan hoşnut olmadım ve ben neden onun bana davrandığı gibi davranmıyorum diye düşündüm. insan birine bişey dediyse arkasında durmalı. bir kez olur ama ikinci neden oluyor yani...

yazıştık bir saat önce akşam için, iptal değil ama şimdilik ahahah

akşamı iptal ettim kızlar.
zerre içimden gelmiyor.

kız ayık gezmiyor ki zaten kendi derdine düşmüş o.
fırsatı yakaladın görüş.

kız ayık gezmiyor ki zaten kendi derdine düşmüş o.
fırsatı yakaladın görüş.
iptal ettim bu akşamı da. koronayla ilgili bişeyi bahane ettim.
en kısa zamanda görüşelim dedi, öyle yaparız dedim.
bilmiyorum görüşür müyüm, en azından bugün hiç içimden gelmedi. içimden gelirse bakarız.

Bu kız başlangıçta seni önemsemiş ama daha sonra başka birini bulmuş ve oda yeni hoşlanır gibi. Eğer o kişiden yüz bulmazsa seninle plan yapıyor . Bulursalar ekiyor. %100 eminim başka biride var . Sen yedeksin kardeşim. Ne var diyor sana nede yok. O yüzden eğer muhabbetini seviyorsan üzülmeyeceksen bir daha buluşmak istiyorsan ona aynısını yap ve ek. Zoruna giderse seni umursar eğer gitmezse seni takmadığını belli edecektir. Emin ol ki senin takmıyormuş gibi yapıp takmanı bile anlıyordur bunu. Seni ne olur ne olmaz yedekte tutuyor.

Her ne kadar kafa dengi gibi gözüksede tutarsızlıkları böylesine üst seviyede olan insanlardan uzak durun. Zararda görebilirsiniz. Bu tip insanlar genelde kendilerinde ne eksikse en çok onu ön plana çıkarmaya çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…