bugün gidip ertesi gün her yerden çat diye engellesem mi acabaKendim icin giderim ben, ustune 2 kere daha ekildiysem hadi yallah derim, tolerans folloş bende galiba
evet o biraz var ve nefret ediyorum bu durumdan. biraz daha rahat olmam lazım her konudaki ilişkimde. zaten bu nedenle konu açtım farkındaysanız hep soru yöneltmişim ilk mesajımda acaba ben mi yanlış düşünüyorsun vs şeklinde.siz bence flort,aile,arkadas yani her konuda fazla kontrolcusunuz. kafanizda insanlari idealize ediyorsunuz, sizin kafanizdaki rolden disari cikarlarsa sorun oluyor. benim eski konulari da goz onune alarak dusundugum bu.
Azcuk rahat olevet o biraz var ve nefret ediyorum bu durumdan. biraz daha rahat olmam lazım her konudaki ilişkimde. zaten bu nedenle konu açtım farkındaysanız hep soru yöneltmişim ilk mesajımda acaba ben mi yanlış düşünüyorsun vs şeklinde.
son şansı verin baktınız yine ekti önemsemiyor demektirmesela bu da ayrı bir konu, insan neden kendini kaybedecek kadar içer anlam veremedim. her zaman böyle kontrolsüzse sıkıntı bence.
farkindayim. okudum yani ilk mesaji. ama bu yazdigim onun bi tik ilerisinde.evet o biraz var ve nefret ediyorum bu durumdan. biraz daha rahat olmam lazım her konudaki ilişkimde. zaten bu nedenle konu açtım farkındaysanız hep soru yöneltmişim ilk mesajımda acaba ben mi yanlış düşünüyorsun vs şeklinde.
evet öyle yapacağım (yani bugün görüşürsek eğer malum yine ekebilirBen olsam iptal etmezdim. Belki görüştüğünüzde telafi edecek bir şeyler söyler. Unutur gidersiniz konuyu. Ama bir daha buluşacağı zaman müsait olsam da biraz ötelerdim randevuyu. Yani hemen tamam demezdim. Seni ne zaman istesem görüşür, ne zaman istesem iptal edebilirim diye boş vakitli görmesin bence.
yapar mı yapar ama gözümde ne değeri kalır, söyleyemeye gerek yokBen olsam bu kadar uzerinde dusunmezdm sanirim..ekmek degil ama ya bulusma sozu zaten vermem ya da bulusurum.. kiz seni 3. Kez ekermis
tabi canım etsin, gitsin gelsin iptal etsin, ekilmek benim adımDur belki o senden once iptal edecek yine slhsksjsj ...bilemedim ya ama giderdim heralde çünkü benim de öyle insanlara defalarca defalarca şans verme özelliğim var ki bitirince gözüm arkada kalmasın
Git bi bakalım ya nasıl gelişecek olaylar
Daha bu sefer de pürüz çıkarırsa zaten
komple def et gitsin
aşk olsun o kadar da paragraflara ayırdım ama :)Süreklilik halini almışsa canım biz telefondan görüşelim sadece der, görüşme talebini geri çevirirdim.
Konuyu tam okuyamadım biraz uzun geldi başlığa göre yorum yaptım.
işte ben acaba çok mu kolay siliyorum diye düşünüyorum insanları.Ben ikinci ekmeden sonra muhabbeti keserdim, silerdim. Ama benim arkadaslarim zaten eski arkadaslardan bu yuzden yenilerini pek edinemedim.Herşeyde birini silince olmuyor tabi ama olayim bu benim.
Ya bazi insanlarla eglencen yicen iccen daha fazlasini dusunmicen. Yani ince dusuncelere kafalari basmiyo gibi, ya da islerine gelmiyoyapar mı yapar ama gözümde ne değeri kalır, söyleyemeye gerek yok
ya son bir senedir falan ben şöyle kendi hayatıma beni sahiden mutlu edebilecek, kallavi bi hobi gibi bişey arıyorum. öyle ona buna bağlı olmadan, sadece kendi başıma yapacağım şeyler. çok şey denedim hiçbiri sarmadı. ne oyun oynamak, ne puzzle yapmak, ne dizi filme gömülmek yok yani. eskiden ilgilenmekten hoşlandığım çok şey vardı artık kalmadı. biraz daha zihin tutan, benim zamanımı alan ve beni de tatmin edecek uğraşlara ihtiyacım var.farkindayim. okudum yani ilk mesaji. ama bu yazdigim onun bi tik ilerisinde.
yani hayatiniza yeni dahil olmus, normal siradan bir arkadasinizin kendini kaybedecek kadar icmesini bile sorun ediyorsunuz. bana bu mesela onceki konularinizdan daha abartili geldi. en azindan onceden hareketlerine takildiginiz kisi flortunuzdu.
burada verilen tavsiyelerle cozulur mu bilmiyorum, yapmaniz gereken daha cok kendi hayatiniza odaklanmak, insanlari bir kaliba sokmamaya calismak. ama eger ustesinden gelemezseniz profesyonel destek alabilirsiniz.
kesinlikle öyle.Ya bazi insanlarla eglencen yicen iccen daha fazlasini dusunmicen. Yani ince dusuncelere kafalari basmiyo gibi, ya da islerine gelmiyo