sizi eken birini siz de eker misiniz?

Kendim icin giderim ben, ustune 2 kere daha ekildiysem hadi yallah derim, tolerans folloş bende galiba
bugün gidip ertesi gün her yerden çat diye engellesem mi acaba
şaka tabii.
bakalım mesaj atacak mı, o da önemli bir detay. ben asla yazmayı düşünmüyorum, akşam kaçta buluşalım vs gibisinden. istiyorsa o yazsın

siz bence flort,aile,arkadas yani her konuda fazla kontrolcusunuz. kafanizda insanlari idealize ediyorsunuz, sizin kafanizdaki rolden disari cikarlarsa sorun oluyor. benim eski konulari da goz onune alarak dusundugum bu.
evet o biraz var ve nefret ediyorum bu durumdan. biraz daha rahat olmam lazım her konudaki ilişkimde. zaten bu nedenle konu açtım farkındaysanız hep soru yöneltmişim ilk mesajımda acaba ben mi yanlış düşünüyorsun vs şeklinde.

Ben olsam iptal etmezdim. Belki görüştüğünüzde telafi edecek bir şeyler söyler. Unutur gidersiniz konuyu. Ama bir daha buluşacağı zaman müsait olsam da biraz ötelerdim randevuyu. Yani hemen tamam demezdim. Seni ne zaman istesem görüşür, ne zaman istesem iptal edebilirim diye boş vakitli görmesin bence.

Eğer şimdi aynı şeyi siz ona yaparsanız aranızdaki arkadasligin içtenliği tamamen bozulmuş olacak. Bu kişiyi gözden çıkarıyorsaniz yapın. Ama diyorsaniz ki biraz daha sans veriyorum bu diyaloğa, o zaman gidin. Ve ayrıca süreci gozlemleyin.

Bir de benim şahsi kanaatim şu ki, yani kendi hayatımi baz alarak söylüyorum, hiçbir arkadaşlığa bu kadar anlam yüklemem, gelmiş gelmemiş ekmiş ekmemis vs. İnsanlara karşı artık toleransim yok. Zaman bir başkasını düşünmek için çok kısa.

farkindayim. okudum yani ilk mesaji. ama bu yazdigim onun bi tik ilerisinde.

yani hayatiniza yeni dahil olmus, normal siradan bir arkadasinizin kendini kaybedecek kadar icmesini bile sorun ediyorsunuz. bana bu mesela onceki konularinizdan daha abartili geldi. en azindan onceden hareketlerine takildiginiz kisi flortunuzdu.

burada verilen tavsiyelerle cozulur mu bilmiyorum, yapmaniz gereken daha cok kendi hayatiniza odaklanmak, insanlari bir kaliba sokmamaya calismak. ama eger ustesinden gelemezseniz profesyonel destek alabilirsiniz.

Dur belki o senden once iptal edecek yine slhsksjsj ...bilemedim ya ama giderdim heralde çünkü benim de öyle insanlara defalarca defalarca şans verme özelliğim var ki bitirince gözüm arkada kalmasın
Git bi bakalım ya nasıl gelişecek olaylar
Daha bu sefer de pürüz çıkarırsa zaten
komple def et gitsin

evet öyle yapacağım (yani bugün görüşürsek eğer malum yine ekebilir )

Süreklilik halini almışsa canım biz telefondan görüşelim sadece der, görüşme talebini geri çevirirdim.
Konuyu tam okuyamadım biraz uzun geldi başlığa göre yorum yaptım.

tabi canım etsin, gitsin gelsin iptal etsin, ekilmek benim adım

Ben ikinci ekmeden sonra muhabbeti keserdim, silerdim. Ama benim arkadaslarim zaten eski arkadaslardan bu yuzden yenilerini pek edinemedim. Herşeyde birini silince olmuyor tabi ama olayim bu benim.

Süreklilik halini almışsa canım biz telefondan görüşelim sadece der, görüşme talebini geri çevirirdim.
Konuyu tam okuyamadım biraz uzun geldi başlığa göre yorum yaptım.
aşk olsun o kadar da paragraflara ayırdım ama :)

Ben ikinci ekmeden sonra muhabbeti keserdim, silerdim. Ama benim arkadaslarim zaten eski arkadaslardan bu yuzden yenilerini pek edinemedim. Herşeyde birini silince olmuyor tabi ama olayim bu benim.
işte ben acaba çok mu kolay siliyorum diye düşünüyorum insanları.

Bilemedim, bu konuda önerim yok sanırım. Çünkü ben daha ilk ekişinde muhabbeti keserdim. İkincisi, üçüncüsü vs gerçekleşmezdi yani

ya son bir senedir falan ben şöyle kendi hayatıma beni sahiden mutlu edebilecek, kallavi bi hobi gibi bişey arıyorum. öyle ona buna bağlı olmadan, sadece kendi başıma yapacağım şeyler. çok şey denedim hiçbiri sarmadı. ne oyun oynamak, ne puzzle yapmak, ne dizi filme gömülmek yok yani. eskiden ilgilenmekten hoşlandığım çok şey vardı artık kalmadı. biraz daha zihin tutan, benim zamanımı alan ve beni de tatmin edecek uğraşlara ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…