• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi Aramayanı Siz Arar Mısınız

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.058
7.856
198
Merhabalar ben çok sessiz ve dışarıdan soğuk görünen biriyim. Bu yüzden insanlarla samimi olmam için extra çaba harcamam gerekiyor. Mesela birkaç arkadaşıma birkaç defa mesaj attım. Ama baktım ki ben atmayınca onlar atmıyor. Bu bahsettiğim arkadaşlarımdan birinin doğum gününde de mesaj attım. Ama o benimkini kutlamadı. Unuttu vs. derseniz bu pek mümkün değil çünkü İnstagram'da hikayelerimi gördü. Artık onlar yazmadıkça ben de yazmamaya karar verdim. Ben kaynaşmaya çalışıyorum ama gurursuz gibi de olmak istemiyorum. Sizce doğru mu yapıyorum

Bence dogrusunu yapiyorsunuz, ben de oyle yapiyorum aramayani aramam, herkes hak ettigi degeri gorur insananlara yuz verince birsey saniyorlar kendilerini

Canim aramak istedigi zaman ararim. Bazi arkadaslarim pek aramazlar, ama ben aradigimda cok guzel konusuruz ya da gorustugumuz zaman cok eglenirim. O zaman kim aradiya bakmadan ararim. Arkadasliktan bir sey alamadigimi, destek gormedigimi, eglenmedigimi hissettigim zaman aramayi birakirim.

Beni aramayani aramam dogumgunumu kutlamayanin bende dogumgununu bir dahaki sefere kutlamam. Mesajima cevap vermeyeni aramam. Ama bildigim bir durum varsa gercekten veremedigini o esnada bilirsem tekrar yazarim oda nadir guvendigim 2 3 kisi. Kimseyle samimi olmayin zaten yuz vermeyin kimseye b3nce.

Ama şöyle de bir şey var. Ben aramayınca beni hiç kimse aramıyor.

Ay boşver içinden geldiği gibi davran. Önceden şöyle yapıcam böyle davranıcam diye plan yapmanın anlamı yok.

Sen kutlamak istiyosan kutla. O kutlamıyosa da kendi ayıbı. Bu insanlarla görüşmek istiyo musun? Yoksa laf olsun diye m yazıyosun? Sırf yalnız kalmamak için sahte insanlara olmadık anlamlar yükleme.Kendilerini bir şey sanarlar.

Lisedeydin sanırım idare et. İlerde çok insanla karşılaşırsın.

Ay boşver içinden geldiği gibi davran. Önceden şöyle yapıcam böyle davranıcam diye plan yapmanın anlamı yok.

Sen kutlamak istiyosan kutla. O kutlamıyosa da kendi ayıbı. Bu insanlarla görüşmek istiyo musun? Yoksa laf olsun diye m yazıyosun? Sırf yalnız kalmamak için sahte insanlara olmadık anlamlar yükleme.Kendilerini bir şey sanarlar.

Lisedeydin sanırım idare et. İlerde çok insanla karşılaşırsın.
Yok laf olsun diye yazmıyorum asla. Gerçekten seviyorum o insanları. Ama benim sevdiğim kadar onlar beni sevmiyor demek ki.

Takilma böyle şeylere,derslerine odaklan.
Üniversitede daha çoooook sosyallesecek ortamin olacak. Kim aramış kim aramamış umrunda olmasin,velev ki seni sevmiyorlar bu sana ne kaybettirir?

Merhabalar ben çok sessiz ve dışarıdan soğuk görünen biriyim. Bu yüzden insanlarla samimi olmam için extra çaba harcamam gerekiyor. Mesela birkaç arkadaşıma birkaç defa mesaj attım. Ama baktım ki ben atmayınca onlar atmıyor. Bu bahsettiğim arkadaşlarımdan birinin doğum gününde de mesaj attım. Ama o benimkini kutlamadı. Unuttu vs. derseniz bu pek mümkün değil çünkü İnstagram'da hikayelerimi gördü. Artık onlar yazmadıkça ben de yazmamaya karar verdim. Ben kaynaşmaya çalışıyorum ama gurursuz gibi de olmak istemiyorum. Sizce doğru mu yapıyorum
Aramam

Ben de 1 arkadasimi arayip sormuyorum. Aslinda gorusmek samimi olmak istemiyorum ama kiz platonik asik gibi ben aramasam da ariyor, yaziyor, bize gelmek istiyor, bir sekilde atlatiyorum yine ariyor, cevap vermiyorum :KK53:

Boyle olmaktan iyidir. Her sey karsilikli olmali. Asil ben ne yapayim daha bilemiyorum:deli:

Ben de 1 arkadasimi arayip sormuyorum. Aslinda gorusmek samimi olmak istemiyorum ama kiz platonik asik gibi ben aramasam da ariyor, yaziyor, bize gelmek istiyor, bir sekilde atlatiyorum yine ariyor, cevap vermiyorum :KK53:

Boyle olmaktan iyidir. Her sey karsilikli olmali. Asil ben ne yapayim daha bilemiyorum:deli:
Yok ben asla böyle değilim.

doğru yapıyorsun... çok gerekli olmadıkça mesaj atma.. aynısı benim başımada geldiği için söylüyorum... çok kişiyi sildim bu ara arınma dönemimdeyim...yalnızları oynuyorum

doğru yapıyorsun... çok gerekli olmadıkça mesaj atma.. aynısı benim başımada geldiği için söylüyorum... çok kişiyi sildim bu ara arınma dönemimdeyim...yalnızları oynuyorum
İnsana zor geliyor yalnızlık... Bir de ben çok duygusal bir insanım. Ondan da çok zorluk çekiyorum. İnsanlar hiç duygusal değil of of...

İnsana zor geliyor yalnızlık... Bir de ben çok duygusal bir insanım. Ondan da çok zorluk çekiyorum. İnsanlar hiç duygusal değil of of...
insanlar bazen hayat akışına kapılıp giderler... farketmezler,hatırlamazlar iyi günde kötü günde yanında olanı... o yüzden dert etme evet yalnızlık zor ama çok değil bir zamanlarda yalnız kalmak istiyorum diye çok bağırdım içten içe... yetişemediğim ve sevmediklerim vardı. iyi olan nedir biliyor musun? niyet sana beslenen niyet verilen değer... hamileliğimi öğrendiğimden beri tek tek hayatımdan silinip gittiler ve o zaman anladım ki bunlar gerçek dost değildi benim için... bu saatten sonra dönselerde ben muhattap olmam onlarla... o yüzden sadece kendini sev,kendine değer ver... hak eden bir dost çıktığında ki mutlaka çıkar ona harca zamanını... inan görüştüğüm 2 tane arkadaştan başka kimsem yok... umrumda da değil ne kadar sıkılsamda değil işte. kızgın olduklarım var yada oh be kurtuldum dediklerimde var... hayatın içinde olunca insan istesede yalnız kalmıyor merak etme.

Bende de tam tersi çok bunaltıyor aradıklarım. Sürekli aramak konuşmak istiyorlar ama benim ne vaktim var ne de saatlerce telefonla konuşma isteğim. Yüzyüze olsa neyse. Sonuç olarak konuya cevabım aramayanı aramam çok aşırı sıkanıda aramam.

Back
X