Saç Kesim Şekilleri Size süper bir tavsiye

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mutsuzSutlac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
281
8
33
İstanbul
Allahıma şükürler olsun artık birderdimvar kısmından çok başka konulara girebiliorum haha:) şimdi dalgalı saçlı arkadaslara süper bir tavsiyem var. Bir blogda gördüm ve aldım saçlarımızı düzleştirioruz hani dier gün üstünden geçmemiz gerekebiliyor bir şekilde bozuluyor yada kolay düzleşmior. Wtsonstan aldım 12 lira falan bir sprey 6 ay gider gibi görünüo duştan çıkınca saçlarınızı kurutup dipleri hariç biraz sıkıosunuz sonra düzleştiriorsunuz yada fön inanın 1 hafta bozulmuo bnm sacım sertleştirmioda... ismini veriyorum: fotosunu ekledim ekledin sanırsam neyse düz saçlı arkadaslarsa saçlarını kurutmadan sıkıp sıktıktan sonra kurutuolar:)

Anaaamm mucize sanirsam hemen gidip almak lazim fiyati da pek uygunmus. Peki elektriklenmeye de etkisi oluyor mu?

evveet fiyatına göre performansına bayıldım ama diplere sıkma uçlara doğru cokda sıkma ayarlarsın elektriklenmedi benim sacım demekki oluo

peki ben saçlarımı yıkadıktan sonra bunu sıkıp saçımı örsem kalıcı bukle elde edermiiym???

Kızlar bende çok beğendim bunu hatta gittim almak için ve fiyat ı 12 değil 19 TL y di :26::26: Almadım . Sen hangi mağazadan aldın acaba bu kadar fark var arada canım ya Düşündürdü beni

Son düzenleme:
Kızlar bende çok beğendim bunu hatta gittim almak için ve fiyat ı 12 değil 19 TL y di :26::26: Almadım . Sen hangi mağazadan aldın acaba bu kadar fark var arada canım ya Düşündürdü beni

artmış olabilir ben alırken belki indirimdeydi bilemedim canım ama hala kullanıyorum

Kızlar böyle ürünler ısıtıcıyla birleşince saçlarınıza cıddı anlamda zarar veriyor. Saçlarınızı duzlestırmeden once sacınızda hıc bır urunun olmaması gerekır saç kremi bile. çünkü ısıyla bu kımyasallar birlesince saçı fena yakıyor bilginize.

Herseyı gectım de 1 hafta bozulmadıgını nereden bılıyorsun

Yoksa 1 hafta sacını yıkamıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…