Boyle insanlara nasil sinir olurum kendilerini dusunurler belki oda sizden ilgi istiyordur iste cagirmanizi falan cagirmak zorunda degilsiniz tabiki kv konusundada kv.memnunsa gidiyorsa sizin birsey demeye hakkiniz yok bu konuda kiskanmissiniz galiba tavir konusundada fazla gorusmuyormussunuz zaten boyle devam edin bence ne cok uzak ne cok yakinmerhaba, ilk kez yaziyorum buraya. Bir kac yoruma, düsünceye ihtiyacim var. 9 yillik evliyim. Kaynimla eltimi ben tanistirdim, eltim 4 senelik okuldan tanidigim birisiydi, fazla görüsmezdik özel hayatamizda. okul guünlerinde sadece. Tanistirdim ve 3-4 ay icinde nisan kina dugun derken evendiler, gecen zamanda problemlerde oldu. eltimle o zamanlar cok iyiydik. nzmn nisanlandi tuhaflasti, mesafe fazla görüsmeme basladi. Gidip gelmemiz fazla yok. Kaynimda o konuda tutumlu degil, yani benim kardesi var görüsüyüm yegenlerimi göreyim yok. Eltiminde bir Bebegi var, esime asla demem ama göremessin sevemessin diye. Ammaaa benim cocuklarimda baska kapidan gelmedi. Bir seferinde arkadaslarimi Aksam cayina cagirmistim, eltim KV sikayet etmis beni cagirmadi etmedi. KV beni ariyor bak xx küsmüs cagirmadim etmedin diye. Bende küsmeye gerek yok o arkadaslarini cagirinca beni cagiriyor mu dedim. Cagirmak zorunda da degil bende degilim. herkesin cevresi kendine göre. Birde böyle her duygularini herseyi ortaya döken birisi. Aile olmak demek bazi seylerin evin icinde kalmasi demek, yeri geliyor kendi ailene bile yansitmamak demek, hickimseye. Her Problemde gidip KV alatiyor agliyr sizliyor, KV de dayanamiyor tabi. Olay cikararak, yakip yikaral prim kazanmaya calisiyor gibime geliyor. 9 Yillik evliyim bir günden bir güne hicbirsey yansitmadim gözümün yasini bile ne kendi aileme ne Kv yansittim, cünkü ne grk var. Niye üzeyim. Ufak seylerde hmn insan kosup kosup sikayet etcekse , evlilik niye? Kendi tarafiyla cok iyi ama esinin kardesini yani bizi hic umusrsamiyor. Halbuki kaynimin tek evli akraba diyecek kisi biziz. Baska hic kimse yok. Birde en ufak seylerde KV hep cagiriyor Cocuk durmuyor bakabilirmisin gel, ev temizlicem cocuga bakabilirmisin gel, Misafirim gelcek hazirlik yapcam gel. Sanki KV onun icin yaratimis kos git gel, birtek dünyada sanki o var. Anlamadigim sadece nisanlanana kdr cok iyi anlasiyorudk sürekli günde kac kez yazisiyorduk. Derler ya Köprüyü gecene kdr ayiya dayi diyecen diye, o hesap gibi. SIzce nasil tavir koymaliyim, fazla görüsmüyoruz zaten. Eltimle aramizda bir yas var birde. Kaynim esimin abisi oluyor bir yas buyuk esimden. uzun oldu kusura bakmayin. türkceminde kusuruna bakmayin:))
kumayla kumanın gemisi yürürmüşmerhaba, ilk kez yaziyorum buraya. Bir kac yoruma, düsünceye ihtiyacim var. 9 yillik evliyim. Kaynimla eltimi ben tanistirdim, eltim 4 senelik okuldan tanidigim birisiydi, fazla görüsmezdik özel hayatamizda. okul guünlerinde sadece. Tanistirdim ve 3-4 ay icinde nisan kina dugun derken evendiler, gecen zamanda problemlerde oldu. eltimle o zamanlar cok iyiydik. nzmn nisanlandi tuhaflasti, mesafe fazla görüsmeme basladi. Gidip gelmemiz fazla yok. Kaynimda o konuda tutumlu degil, yani benim kardesi var görüsüyüm yegenlerimi göreyim yok. Eltiminde bir Bebegi var, esime asla demem ama göremessin sevemessin diye. Ammaaa benim cocuklarimda baska kapidan gelmedi. Bir seferinde arkadaslarimi Aksam cayina cagirmistim, eltim KV sikayet etmis beni cagirmadi etmedi. KV beni ariyor bak xx küsmüs cagirmadim etmedin diye. Bende küsmeye gerek yok o arkadaslarini cagirinca beni cagiriyor mu dedim. Cagirmak zorunda da degil bende degilim. herkesin cevresi kendine göre. Birde böyle her duygularini herseyi ortaya döken birisi. Aile olmak demek bazi seylerin evin icinde kalmasi demek, yeri geliyor kendi ailene bile yansitmamak demek, hickimseye. Her Problemde gidip KV alatiyor agliyr sizliyor, KV de dayanamiyor tabi. Olay cikararak, yakip yikaral prim kazanmaya calisiyor gibime geliyor. 9 Yillik evliyim bir günden bir güne hicbirsey yansitmadim gözümün yasini bile ne kendi aileme ne Kv yansittim, cünkü ne grk var. Niye üzeyim. Ufak seylerde hmn insan kosup kosup sikayet etcekse , evlilik niye? Kendi tarafiyla cok iyi ama esinin kardesini yani bizi hic umusrsamiyor. Halbuki kaynimin tek evli akraba diyecek kisi biziz. Baska hic kimse yok. Birde en ufak seylerde KV hep cagiriyor Cocuk durmuyor bakabilirmisin gel, ev temizlicem cocuga bakabilirmisin gel, Misafirim gelcek hazirlik yapcam gel. Sanki KV onun icin yaratimis kos git gel, birtek dünyada sanki o var. Anlamadigim sadece nisanlanana kdr cok iyi anlasiyorudk sürekli günde kac kez yazisiyorduk. Derler ya Köprüyü gecene kdr ayiya dayi diyecen diye, o hesap gibi. SIzce nasil tavir koymaliyim, fazla görüsmüyoruz zaten. Eltimle aramizda bir yas var birde. Kaynim esimin abisi oluyor bir yas buyuk esimden. uzun oldu kusura bakmayin. türkceminde kusuruna bakmayin:))
Babanne istese pek tabi sizinkilere de vakit ayırabilirKiskanmak degilde. Dunyada birtek o yok. Birtek onun cocugu torun degil. Benim cocuklar bu sefer babanne niye hic bize gelmiyor diyorlar. Isi var diyorum surekli. Kizim hic isi bitmiyor mu az calissin diyor ozmn:) cocuk iste ne diyeceksin. Babanneni rehin mi aldilar diyeyim.
Sizde cagirin o zaman gel bizde oturun annecigim diyeKiskanmak degilde. Dunyada birtek o yok. Birtek onun cocugu torun degil. Benim cocuklar bu sefer babanne niye hic bize gelmiyor diyorlar. Isi var diyorum surekli. Kizim hic isi bitmiyor mu az calissin diyor ozmn:) cocuk iste ne diyeceksin. Babanneni rehin mi aldilar diyeyim.
Kendi tarafiyla cok iyi ama esinin kardesini yani bizi hic umusrsamiyor.
Sanki KV onun icin yaratimis kos git gel, birtek dünyada sanki o var.
Bende küsmeye gerek yok o arkadaslarini cagirinca beni cagiriyor mu dedim. Cagirmak zorunda da degil bende degilim. herkesin cevresi kendine göre.
Her Problemde gidip KV alatiyor agliyr sizliyor, KV de dayanamiyor tabi. Olay cikararak, yakip yikaral prim kazanmaya calisiyor gibime geliyor
Ne yapacaktı ömür boyu minnet mi duyacakti tesekkurler mi edecekti tanistirdiniz diye.Derler ya Köprüyü gecene kdr ayiya dayi diyecen diye
Ben olsam yuzune soylerdim burda annem bizle ilgileniyor diye icimde tutacsgima el time soylerdimAnlatacak okdr cok sey var daha aslinda ama cok uzun surer. Mesela bir ornek daha. Kizim ölumlerden dondu ufacik bedniyle zor bir ameliyat gecirdi, ne oldugnu soylemek istemiyorum. Bir ay hastanede kaldi, ve eltim bir kez olsun ziyarete gelmedi. Kv kizimin yaninda kaldi, kucuk oldugu icin bakima ihtiyac sartti. Ben duramadim cunku evde baska cocuklarim daha var onlarla ilgilendim. Kv almancasi iyi o kaldi. O hastanede kaldigi surecte bile bzn arayip surda randevum var gelebilirmisin diye soruyordu. Sizce bu normal mi orda kizim can cekisiyor!! Insan kendi annesini cagirir, ama yok cocuga bakmak icin babanne lzm birtek onda duruyomus. Ben olsam randevu mandevu iptal ederim rahatsizlik bile vermezdim. Ortada ufacik bir can var.