size ihtiyacim var

tekinsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
2
1
42
Herkese merhaba,yasadigim kotu gunler devam ederken sizlerden yardim almak istedim.tup bebek yontemi ile hamile kaldim fakat hamileligim guzel giderken hamilelik sekeri denilen illet beni buldu o yuzden insulin kullanmaya baslamistim ekim 14 de normal dogum yapmam gerekirken seker oldugundan eylul 28 de bebegi almamiz lazim dediler 36 haftalik oldu oglum dopler cekiminde oksijen alimi sinirda cikmisti eger dusme olursa hemen doguma bu hafta alamamiz lazim demisti doktor,fakat gittimiz gun pazar tekrar dopler gunu carsamba verildi,carsamabaya kalmadan pzartesi gunu oglum son kalp atisini yapmis ve bana veda etmis.sali gunu cok hafif kanamam gelmisti doktora gittim hemen doguma aldilar ama oglum coktan gozlerini kapamis dunya basimiza yikildi.rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin o hastaneden eli bos cikmak o kadar aciya raziyim ama yavrum bizi birakmasaydi atamiyoruz ustumuzden o piskolojiyi evden butun aldigimiz esyalari esim gondermis ama neye yarar ki heryerde o var gibi geliyor bana onu koklamadan gitti kendimi toparlamam lazim biliyorum ama elimde degil.simdi turkiye ye donuyorum haftaya doktorumla gorusmeye tekrar ne yapmam lazim nasil cocuk sahibi olcam diye gorusecem.aranizda ikinci kez tup bebek yaptiran var mi?polistik over hastasi olup hamile kalan var mi?bende polistik over oldugundan esiminde bir yumurtaliginin alinmasindan dolayi ilk tup bebek denemistik.ne olur yardim edin...birseyler yazin bana.

arkadaşım tüpbebek konusunda bir bilgim yok bişey diyemiycem ama
desteğe ihtiyacın olduğunu hissettim diğer mesajlarından hiçbir zaman ümidini kaybetme
zaten bizi hayata bağlayan en önemli şey umut etmek
çok sevdiğim bir söz var seninle paylaşmak istiyorum
Eğer Birgün Çok Büyük Bir Derdin Olursa Rabbine Dönüp Benim Büyük Bir Derdim Var Deme Derdine Dönüp Benim Büyük Bir Rabbim Var De
sağlıcakla kal

buarada kadınlar kulubune hoş geldin güzel keyifli paylaşımlar diliyorum

hoşgeldin aramıza canım bak bi kez hamile kalmışsın yine kalırsın üzülme..bebişin seni cennette bekliyor şu an.herşeyde bi hayır vardır.işallah en kısa zamanda bebişin yine seninle olur.pkolu olup çok hamile kaln var sen bile kalmışsın işte ümitsizlik yok tüm hızla yola devam..

selamlar hoşgeldin ve geçmiş olsun konunu yanlış yere açıyorsun kadın ve çocuk sağlığı bölümüne yazarsan orada konuyla ilgili arkadaşlardan yardım alırsın..burada ilk merhabalar bölümünde kim ne desin sana

cok aci bir olay allah sabir versin demekten baska birsey gelmyor malesef insanin elinden insallah yakin zamanda kendini toplar ve yeniden hamile kalirsin

Basin sagolsun canim.....

Neredeyse seninle ayni seyleri yasamisiz maalesef (((
Bende PKO luyum ama tedaviyle hamile kalmistim....
Bendede hamilelik sekeri cikmisti ve Oglumun kordon bagindaki kan akisi biraz yavasti....
Ama yinede 38 haftalik olana kadar iyi gitti hersey.....
Sabah muayeneye gittim oglum cok iyiydi hersey yolundaydi, ama aksama dogru sancilandim
ama bu farkli bir sanciydi. Bu benim ikinci dogumum olacakti ama daha farkli bir sancim vardi...
Ben acele etmedim hastaneye gitmeye cünkü kizimda beni defalarca eve göndermislerdi.....
Dayanamayacak kadar siddetlenince sancim hastaneye gittik....
Ebe kalp atisi ariyor bulamiyordu......
Benim aklima hic kötü birsey gelmiyordu cünkü daha sabah oglumun kalbi cok iyi atiyordu....
Sonra baska doktorlar geldi ve yarim saat kalp atisi aradilar ama nafile....
Bebegimin kalbi artik atmiyordu benim ise dünyam basima yikilmisti....
Nasil olsa ilk dogumumda sezeryanliydi diye sezeryan istedim yapmadilar normal dene dediler ama olmadi saatlerce sanci cektim dayanacak takatim kalmayinca artik israr ettim sezeryana alin diye....
tam narkozla ameliyata aldilar beni az kalsin ölüyormusum ameliyatta anlasilmiski rahimim yirtilmis hemde boydan boya....
Ogluma kan gitmedigi ici yavrum karnimda ölmüs senağlama
O hastaneden cikmasi bir azapti zaten...
Ne hayallerle geldim ne halde cikiyordum....

Canim cok uzattim kusura bakma sanki o günü bir daha yasiyorum burada....
Benim oglum öleli neredeyse iki sene olacak ama acisi hala taptaze .....
Nereye baksam o aklima geliyor...
Kiyafetlerini inan daha dün kaldirdim kiyamamistim aglaya aglaya bavula yerlestirdimmafoldumben
Canim bebeklerimiz bize sefaatci olacak insaallah ben onunla cennette beraber olacagim kendimi ancak böyle avutuyorum...
Mutlaka sende böyle düsünürdürsün....

Tez zamanda Rabbim bizim gibi Melek annelerine hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin...

Ne zaman istersen yazabilirsin dertlesmek icin....
Allaha emanet ol....
Kendine iyi bak....:teselli:

rabbim yar ve yardımcın olsun canım bende tüp bebkle hamiş kaldım rabbim en kısa zamnda tekrar hamiş kalmayı nasip eğler inşallah bakarsın canım tedaviye gerk kalmaz çünkü çoğu zamn tedaviye gerek kelmadan hamiş kalabiliyorsun canım güzel haberlerini almak dileğiyle sağlıcakla kal canım

En kısa zamanda bebeğini kucağına alır ve bu yaşadığın kötü günleri unutursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…