Herkese merhaba,yasadigim kotu gunler devam ederken sizlerden yardim almak istedim.tup bebek yontemi ile hamile kaldim fakat hamileligim guzel giderken hamilelik sekeri denilen illet beni buldu o yuzden insulin kullanmaya baslamistim ekim 14 de normal dogum yapmam gerekirken seker oldugundan eylul 28 de bebegi almamiz lazim dediler 36 haftalik oldu oglum dopler cekiminde oksijen alimi sinirda cikmisti eger dusme olursa hemen doguma bu hafta alamamiz lazim demisti doktor,fakat gittimiz gun pazar tekrar dopler gunu carsamba verildi,carsamabaya kalmadan pzartesi gunu oglum son kalp atisini yapmis ve bana veda etmis.sali gunu cok hafif kanamam gelmisti doktora gittim hemen doguma aldilar ama oglum coktan gozlerini kapamis dunya basimiza yikildi.rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin o hastaneden eli bos cikmak o kadar aciya raziyim ama yavrum bizi birakmasaydi atamiyoruz ustumuzden o piskolojiyi evden butun aldigimiz esyalari esim gondermis ama neye yarar ki heryerde o var gibi geliyor bana onu koklamadan gitti kendimi toparlamam lazim biliyorum ama elimde degil.simdi turkiye ye donuyorum haftaya doktorumla gorusmeye tekrar ne yapmam lazim nasil cocuk sahibi olcam diye gorusecem.aranizda ikinci kez tup bebek yaptiran var mi?polistik over hastasi olup hamile kalan var mi?bende polistik over oldugundan esiminde bir yumurtaliginin alinmasindan dolayi ilk tup bebek denemistik.ne olur yardim edin...birseyler yazin bana.