size göre kısmet ama başkalarına göre evlenememek

banada evlen evlen diyenler şimdide "ne duruyorsun bebek yap artık" diyorlar.milletin işi gücü yok

Ben onlara hepten sinir oluyorum, belki olmuyor, belki tedavi görmeleri gerekiyor. İnsanlar hazı hissettiğinde yapar zaten. Sen istiyorsun sanırım, inşallah seninde sağlıklı bir kızın olur.

Düzeltme: Yalnız kız dedim nedense kızın mı olacak ne:KK45:

Biz evlenemeyenler olarak henüz o büyülü düzenli kendi içinde karışık belki ama yinede huzurlu görünen dünyaya adım atamamış, henüz evrimini tamamlayamamış kurbağa gibi karaya gecememiş su yaşamında kalmış ,sudan kafamızı cıkarıp karada mutlu olan diğer kurbağaları görüp iç cekip soğuk ve yalnız su aleminde kulaç atmaktayız.

Yalnız ve dirayetliyiz.yüzmeninde her türlüsünü iyi öğrendik ama karadaki hayatın hep bir adım gerisinde bırakıldık..

O dünyaya adım atanlar da bizden haber almaz oldu,ne de olsa artık ayrı dünyalardaydık. oysaki ne kulaç atmıştık beraber...

Kendi evimizde de diken üstünde kaldık, yaşın geldi diyenler! kısmetin gelmediğini görmeden laf soktular ha bire

Arkadaşlar eşleriyle geldiği gezmelerde hep aralarında ezik olarak kaldık.muhabbete bir türlü dahil olamadık.onların evi ,çamaşırı,işi ,aile hayatları zordu,evlilik kolay değildi,bize hayat laylaylomdu!! Bize sevmeler hopaşinanaydı!!
ama onlar nasıl başarıyla sürdürdüklerini birbirlerine anlatırır dururlar..Biz anlamazdık .

Bu eziklik bu dışlanmışlık bu arafta kalmışlık ne zaman bitecek diye en cok biz sorduk kendimize ,en cok biz ağladık geceleri,en cok biz ıslandık yağmurda..

Gelmeyin üstümüze a dostlar,gelmeyin..
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Ben onlara hepten sinir oluyorum, belki olmuyor, belki tedavi görmeleri gerekiyor. İnsanlar hazı hissettiğinde yapar zaten. Sen istiyorsun sanırım, inşallah seninde sağlıklı bir kızın olur.

Düzeltme: Yalnız kız dedim nedense kızın mı olacak ne:KK45:
istiyoruz canım.aylardırda deniyoruz.1 seneyi doldurun öyle gelin dedi doktor bekliyoruz bakalım.3 ay sonra 1 sene olacak zaten.kendiliğinden olmayacak gibi geliyor.hayırlısı bakalım.eveeet kız dedin içine mi doğdu ne :) ay aman olsunda kız erkek farketmez.dua et canım bana.

istiyoruz canım.aylardırda deniyoruz.1 seneyi doldurun öyle gelin dedi doktor bekliyoruz bakalım.3 ay sonra 1 sene olacak zaten.kendiliğinden olmayacak gibi geliyor.hayırlısı bakalım.eveeet kız dedin içine mi doğdu ne :) ay aman olsunda kız erkek farketmez.dua et canım bana.

İnşallah olur doktora gitmenize gerek kalmaz. Dua edeceğim senin için bu gece. :)

Biz evlenemeyenler olarak henüz o büyülü düzenli kendi içinde karışık belki ama yinede huzurlu görünen dünyaya adım atamamış, henüz evrimini tamamlayamamış kurbağa gibi karaya gecememiş su yaşamında kalmış ,sudan kafamızı cıkarıp karada mutlu olan diğer kurbağaları görüp iç cekip soğuk ve yalnız su aleminde kulaç atmaktayız.

Yalnız ve dirayetliyiz.yüzmeninde her türlüsünü iyi öğrendik ama karadaki hayatın hep bir adım gerisinde bırakıldık..

O dünyaya adım atanlar da bizden haber almaz oldu,ne de olsa artık ayrı dünyalardaydık. oysaki ne kulaç atmıştık beraber...

Kendi evimizde de diken üstünde kaldık, yaşın geldi diyenler! kısmetin gelmediğini görmeden laf soktular ha bire

Arkadaşlar eşleriyle geldiği gezmelerde hep aralarında ezik olarak kaldık.muhabbete bir türlü dahil olamadık.onların evi ,çamaşırı,işi ,aile hayatları zordu,evlilik kolay değildi,bize hayat laylaylomdu!! Bize sevmeler hopaşinanaydı!!
ama onlar nasıl başarıyla sürdürdüklerini birbirlerine anlatırır dururlar..Biz anlamazdık .

Bu eziklik bu dışlanmışlık bu arafta kalmışlık ne zaman bitecek diye en cok biz sorduk kendimize ,en cok biz ağladık geceleri,en cok biz ıslandık yağmurda..

Gelmeyin üstümüze a dostlar,gelmeyin..
c

magnollia yazin cok guzeldi:KK54:cok sagolun kizlar ,insanlarin konusmasi hic bir zaman bitmiycek evlensekte baska seyler sormaya devam edicekler:KK48:

bende hep bu düşündüklerinizin aynısını düşünüyorum kızlar ,Allah'ıma çok şükür mutluyum sağlıklıyım ama bazen sinir olmamak elde değil bu insanlara :KK54: nese her şey nasip kısmet:)

merhaba kizlar,aslinda benimki dert degil belki ama içimi açmak istedim.bu aralar hatta uzun suredir canimi sikan konu evlilik konusu.27 yasindayim 3 bucuk yildan beri calisiyorum ,devlet memuruyum.haliyle herkes artik gezdin tozdun e bi es bul derdindeler,erkek arkadaslarim oluyo ama malesef sorumluluk sahibi olmadiklarindan hayatimdan cikip gidiyolar ama buna cok sukur en azindan cabucak cikiyolar:) ama insanlara bu isin kismet oldugunu belkide hic evlenemiycegimi soyluyorum ama onlara gore sanki kapimda sayisiz insan bekliyo da ben begenmiyorum:63: nese bu sekilde sorun yasayan kizlar varsa yazmanizi isterim ne tur sorunlarla karsilastiginizi:KK28:

Canim yazini okurken aklıma kendi durumum geldı.. Ikı Yıldır Evliyim ve çok şükür çok mutluyum ama senin geçtiğin dönemlerden geçtim bekarken, halbukı 25 Yaşında tanıştım eşimle. Çok normalmiş yaşım ama Insanlar konuşuyordu beni, soruyorlardı sürekli ve ben tabi üzülüyordum yalan değil. Hatta bazen korkardım hiç evlenemeyecğim diye. Hiç unutmuyorum çevremizden biri Birgün dediki : kız yoksa senin kaderin mi bağlı??bu saçmalığı düşün yani. Ben çok inançlı biriyim, namazlarımda dua ettim çok. Ağladığım bile olmuştur ama ummadığım bir anda eşim çıktı karşıma ve iki yıl oldu evleneli. 6 ay için de herşey oldu bitti.. 26 yaşımda evlendim. İnşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Olur birgün, yeterki sonu mutluluk ve huzur olsun varsın yasın büyük olsun.

Benim de ne isteyenim var nede şans Mans kısmet hic bisey yok yas olacak 29 nereye kadar gider bilmem .yok 30kalma diye yüzüne acır gibi bakıp laf edenlerden nefret ediyorum .sanki gelenleri geri çevirdik .

Ben bu tarz sorunlar yaşamadım ama bence önemli olan doğru yaş değil doğru adam..
Bende 24 yasinda nisanlandim, herkesin lafindan sözünden bunalmistim artik, vay yasin geciyor, vay yasitlsrinin cocugu var bilmem ne... Ne oldu?? Yanlis bir evlilik yaptim ve bosandim iki sene sonra! belkide insanlarin baskisindan dolayi göremedim bazi seyleri, yanlis bir kisiyle hayatimi birlestirmek ūzere oldugumu... Neyse canim sen onlara kulak asma, nasip kismet hersey...

canım benim yaşın da 27ymiş 35 falan olsan telaşlanmak daha kolay.insanlara aldırma önemli olan evlenmek değil önemli olan bir kere evlenebilmek bu zamanda.mutsuz olacağın bir şeyi sakın evleneyim bir an önce diye yapma.

Ben 23 de evlendim, simdi 25 im, 14 aylik bir kizim var.basim goge mi erdi...off evliler bekarliga hasret, bekarlar evlilige ozenir..insan olmayani Hep istiyo demekki

Ben 23 de evlendim, simdi 25 im, 14 aylik bir kizim var.basim goge mi erdi...off evliler bekarliga hasret, bekarlar evlilige ozenir..insan olmayani Hep istiyo demekki

Canim yazini okurken aklıma kendi durumum geldı.. Ikı Yıldır Evliyim ve çok şükür çok mutluyum ama senin geçtiğin dönemlerden geçtim bekarken, halbukı 25 Yaşında tanıştım eşimle. Çok normalmiş yaşım ama Insanlar konuşuyordu beni, soruyorlardı sürekli ve ben tabi üzülüyordum yalan değil. Hatta bazen korkardım hiç evlenemeyecğim diye. Hiç unutmuyorum çevremizden biri Birgün dediki : kız yoksa senin kaderin mi bağlı??bu saçmalığı düşün yani. Ben çok inançlı biriyim, namazlarımda dua ettim çok. Ağladığım bile olmuştur ama ummadığım bir anda eşim çıktı karşıma ve iki yıl oldu evleneli. 6 ay için de herşey oldu bitti.. 26 yaşımda evlendim. İnşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Olur birgün, yeterki sonu mutluluk ve huzur olsun varsın yasın büyük olsun.[/QUO

yorumun için teşekkür ederim,sonuçta nasip işi bu zorlamakla olmuyo malesef,inşallah ömür boyu mutlu olursunuz eşinle,Allah bize de nasip etsin:KK16:

neden bekarlık cazip geliyor peki?yanlış anlamayın evli olmadığımdan soruyorum,, Allah bağışlasın ne güzel çocuğunuzda var ,inşallah gönlünüze göre olur her şeyHoppa

Bende 24 yasinda nisanlandim, herkesin lafindan sözünden bunalmistim artik, vay yasin geciyor, vay yasitlsrinin cocugu var bilmem ne... Ne oldu?? Yanlis bir evlilik yaptim ve bosandim iki sene sonra! belkide insanlarin baskisindan dolayi göremedim bazi seyleri, yanlis bir kisiyle hayatimi birlestirmek ūzere oldugumu... Neyse canim sen onlara kulak asma, nasip kismet hersey...
iyiki önceden farketmişsiniz yanlış yaptığınızı, seneler sonra geç yaşınızda da farkedebilirdiniz, bundna sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız inşallah

canım benim yaşın da 27ymiş 35 falan olsan telaşlanmak daha kolay.insanlara aldırma önemli olan evlenmek değil önemli olan bir kere evlenebilmek bu zamanda.mutsuz olacağın bir şeyi sakın evleneyim bir an önce diye yapma.
aynen çok haklısın ,,arada takılıyo insan malesef ,hassas zamanlarında:KK43: sonra geçiyo:)

bence çok vakit kaybetmeden hayatına ciddi birini almaya bak, 3-4 yıl sonra insan daha seçici oluyor hemde yaşı ilerlemiş oluyor bu sefer ne zmn evlenicem ne zaman çocuk yapıcam derdine düşüyosun benim şimdiki aklım olsaydı 20 yaşlarımın başında ciddi bir ilişki düşünürdüm o zaman çalışmaya yeni başladım vs diye istemiyordum ama hataymış anladım

X