Size de oluyor mu?

gurbik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
286
0
yazıcak baslık bulamadım.buraya yazdımboshayallersmile
benim özellikle sabahları yataktan kalkınca 5-10 saniyelik bas dönmesi hafifte göz kararması oluyor.bazen otururken kalkıncada bu oluyor.aslında hosumada gidiyor.içmeden sarhoş olmak gibi bir şeysırnaşık şey.:teytey:hiçbir zararını görmedim.ama sebebinide merak etmiyor değilim.varmı böyle olan ? olupta doktora giden ? :kahve:

Hayir bana hic olmaz böyle seyler

Belki bir anda kalkip, bir anda oturdugunuzda, tansiyonunuz düsüyordur, bundan dolayi olabilir..

bendede oluyor bazen disarda yururkende basiim donuyor daha doktora gitmedim yanii yardimci olamicam ama yazmak istedim

vertigon olabilir
ya da orta kulak iltihabı gibi bişey
ihmal etmeden doktora gitmeni tavsiye ederim

yatarken aniden kalkış yaparsan olabilir,yatakta iyice uyan öyle kalk.Tansiyonun düşüktür belki de.Çok rahatsız oluyorsan dr'a git mutlaka,umarım önemli bir şey çıkmaz

benim de aynısı oluyor nedenini bilmiyorum resmen gözlerim kararıyo hiç bişey görmüyorum başım çok şiddetli ağrıo 3 dk sonra geçio .s

yere eğilip kalkınca bana da oluyor..genelde yazın sıcaklarda ve kilo verince..

evet göz kararması gecerken basıma cok siddetli bir agrı giriyor sonrada tamamen geçiyor.

Yerimden ani kalktığımda oluyor gün içindede oluyor bazen çok fena birşey bir kez kafamı duvara vurdum dengemi kaybedip..Benim açlık kan şekerim yüksek onunla ilgili olabilir bunun için hiç gitmedim..

evet arkadaşm bendede oluyo bi kalkıyom aniden gözüm kararıyor başım dönüyor.kör oluyorum sanki ama bende hiç gitmedim kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum.sende git bence vakit kaybetmekafamçokkarıştı

tansiyonun düşüyor olabilir eğer sadece sabahları oluyorsa. yataktan kalkarken ani bir şekilde kalkma, önce bir vücudun kendine gelsin.

bir keresinde hastayken ben ani bir şekilde kalkıp lavaboya gitmiştim.

sonra yerde, soğuk bir şekilde kalktığımı hatırlıyorum. bayılmışım o halde. ama hatırlamıyorum bile.

dikkatli olmak lazım :)

X