Size birşey sormak istiyorum..

Bana daral gelirdi, öyle evlilik olmaz, ev arkadasi gibi. Bence sonuna kadar haklisiniz.

hep erkekten beklemeyin siz haftasonu planı yapın

Ben gene aynı şeyi söylüvem kızanlar var belki ama eşle aynı yerde çalışılması belli bir süre sonra ilişkiyi monotonlaştırıyor zaten ilişki evlilikten belli bir süre sonra monotonlaşmaya başlıyor işin içine işte girince dahada artıyor bu durum îş yerinde problem eve geliosun aynı problem eşinizle hayatınızda hiç bir farklılık yok özlem yok însan sevdiğinin değerini yokluğunda daha ii algılıo inan söylediğimide yanlış algılamayın bırakıp gîtmek yada birden bire yok olmak anlamında demiyorum biraz özel alanlarınızın olması gerektiği düşüncesindeyim farklı ortam farklı bakış açıları insanın daha huzurlu olmasını sağlar bide eşiniz belki gerçekten çok yoruluyor ve dinlenmeye ihtiyacı olabilir biraz vitamin yada enerji verici besinler tüketmesini sağlayabilirsiniz kansızlıkta uykuya meil artabilio mesela

Uyandırma,bir iki geç kalsın anlasın.

aynı iş yerinde çalıştığınız için doğal olarak sabahtan akşama kadar işte, yolda, evde hep berabersiniz bence onun da etkisi var bu durumda. yani farklı hayatlarınız olsa akşam gelip birbirinize gün içinde yaptıklarınızı anlatırsınız ya da bütün gün görüşmediğiniz için özlem olur ama aynı iş yerindeyken bunlar pek mümkün değil.

eskiden staj yaptığım yerde bir çift vardı kadın laboratuvar da çalışıyordu fabrika da adam da aynı fabrikanın üretim kısmında. ben onların evli olduğunu staj biterken öğrendim ama bana bunlar evliymiş dediklerinde hiç inanmamıştım hatta emin misin diye sormuştum anlatan kişiye çünkü hiç yan yana görmüyordum yemeklerde bile ayrı takılıyorlardı. meğer hem iş yerinde çok samimi olmak istemiyorlarmış hem de gün içinde sürekli birbirleriyle beraber olmak istemiyorlarmış ki akşam evde vakit geçirebilsinler konuşacak bir şeyler bulabilsinler diye.

bence eşinizden ilk adımı beklemeyin siz planlar yapın tiyatro sinema falan gibi. hadi buraya gidelim diyin sürekli de hayır diyip gelmek istemezse, ben bu şekilde monoton geçen bir evlilik istemiyorum biraz ayak uydurmayı denesen nasıl olur şeklinde açık açık konuşun . bir süre sonra sizi anlar diye düşünüyorum.

sen yine eşini görüyorsun iş yerinde.. biz sabah çıkıyoruz eşim akşam 11 de evde..

şanslısın yani.

kendim ev kuşu olduğum için şikayet etmezdim herhalde :) zira dışarı çıkınca ne yapacağımızı bilemiyoruz :)

esımle ıs yerlerımız yan yana beraber gıdıp beraber gelıyoruz; bız ınce düşünüyoruz bence cok hanı hep görüyor zaten o yuzden özlemıyordur dıyoruz bazen ama öyle değil hayat standart ve günümüzde çoğu ınsan bu sekılde yasıyor ,çalışıyor eve gelıyor sabah kalkıyor yıne işe gidiyor önemli olan aktıvıtelerınız kendınıze zaman ayırın dışarı çıkın arkadaslarınızla eylenın vsvs

Eşiniz evlenmeden önce nasıldı? Adam hep böyleydi belki de :)

Evlenmeden önce iyiydi, yani sıkıntı göremedim, malum pembe perdeden olmalı.
İnsan aynı çatı altında yaşamaya başlayınca daha iyi anliyor herşeyi. İşine adapte olmuş fazlasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…