- 23 Aralık 2014
- 954
- 648
- 38
- Konu Sahibi meyveLikor
Bana daral gelirdi, öyle evlilik olmaz, ev arkadasi gibi. Bence sonuna kadar haklisiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep erkekten beklemeyin siz haftasonu planı yapınSelam,
Sizlere birşey sormak istiyorum hanımlar,
Diyelim ki eşinizle aynı işyerinde çalışıyorsunuz ve onun dışında eşinizle hiç bir aktiviteniz yok,
Sadece tv izleyerek ve uyuyarak hayatını gecirip ve işe gitmeye 15 dakika kala uyanırsa ve uyarılara rağmen sürekli bu hayat devam ederse,
Tepkiniz ne olurdu?
Nasıl başa cıkardınız?
Bazen boşu boşuna huzursuzluk cıkardığımı, bazende dibine kadar haklı olduğumu düşünüyorum.
Böyle hayat gecer mı yahu?
Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var..
Ben gene aynı şeyi söylüvem kızanlar var belki ama eşle aynı yerde çalışılması belli bir süre sonra ilişkiyi monotonlaştırıyor zaten ilişki evlilikten belli bir süre sonra monotonlaşmaya başlıyor işin içine işte girince dahada artıyor bu durum îş yerinde problem eve geliosun aynı problem eşinizle hayatınızda hiç bir farklılık yok özlem yok însan sevdiğinin değerini yokluğunda daha ii algılıo inan söylediğimide yanlış algılamayın bırakıp gîtmek yada birden bire yok olmak anlamında demiyorum biraz özel alanlarınızın olması gerektiği düşüncesindeyim farklı ortam farklı bakış açıları insanın daha huzurlu olmasını sağlar bide eşiniz belki gerçekten çok yoruluyor ve dinlenmeye ihtiyacı olabilir biraz vitamin yada enerji verici besinler tüketmesini sağlayabilirsiniz kansızlıkta uykuya meil artabilio meselaTavsiyeleriniz icin çok tşk ederim ama galiba bizdeki karakter farkıda durumu iyice zorlaştırıyo,
Ben birşeyler yapalım diyorum,
O hiç birşey istemiyor,
Tatil yapalım diyorum,
Allah izin verirse diyor (ki içinde bi gram istek yok)
Birlikte alışveriş yaptığımızı hatırlamam,
Cünkü uykuyu seviyor,
Ve ben artık çok yorulduğumu hissediyorum.
Hayır yani bunalımda desem,
Öyle birşeyde değil biliyorum,
Ruhun 70 yaşındaki dede gibi diyorum bide genç olaçaksın,
Gülümsüyor
Sizce bunlar normalmı?
Ben mi abartıyorum?
Artık içimdeki sıkıntı yüzüme vuruyor,
Ve ben ne yaparsam mutlu olurum sorusuna, cevap bile veremiyorum.
Uyandırma,bir iki geç kalsın anlasın.Selam,
Diyelim ki eşinizle aynı işyerinde çalışıyorsunuz ve onun dışında eşinizle hiç bir aktiviteniz yok,
Sadece tv izleyerek ve uyuyarak hayatını gecirip ve işe gitmeye 15 dakika kala uyanırsa ve uyarılara rağmen sürekli bu hayat devam ederse,
Tepkiniz ne olurdu?
Nasıl başa cıkardınız?
Bazen boşu boşuna huzursuzluk cıkardığımı, bazende dibine kadar haklı olduğumu düşünüyorum.
Selam,
Tepkiniz ne olurdu?
Nasıl başa cıkardınız?
Eşiniz evlenmeden önce nasıldı? Adam hep böyleydi belki de :)