- 4 Aralık 2014
- 9
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi meyveLikor
işimi değiştiririm olmazsa akşamları dışarı çıkarız arkadaşlarımla planlar yaparım eşli planlar yapabilirsiniz onun haricinde evde yapılabilecek eğlenceli etkinlikler de var puzzle olsun film izlersiniz hoş bir sinema havasında kitap da okuyabilirsiniz 2 kişilik oyunlar da var hatta eşinizin hoşuna gider ben olsam eve ps alır eşimle oynardım erkekler bayılıyor bu tarz oyunlaraSelam,
Sizlere birşey sormak istiyorum hanımlar,
Diyelim ki eşinizle aynı işyerinde çalışıyorsunuz ve onun dışında eşinizle hiç bir aktiviteniz yok,
Sadece tv izleyerek ve uyuyarak hayatını gecirip ve işe gitmeye 15 dakika kala uyanırsa ve uyarılara rağmen sürekli bu hayat devam ederse,
Tepkiniz ne olurdu?
Nasıl başa cıkardınız?
Bazen boşu boşuna huzursuzluk cıkardığımı, bazende dibine kadar haklı olduğumu düşünüyorum.
Böyle hayat gecer mı yahu?
Fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var..
canım ben eşimle aynı işyerinde çalışıyorum ve sabah 8 akşam 8 çalışıyoruz.eve gidince yemek yiyp tv karşısında uyukluyoruz bizde :)
sabah uyanmaması dellendiriyodu beni ,düşün ki ben 10 dk erken kalkıp uyandırmaya çalışıyorum.Bi gece yatmadan uyardım ben artık uykumdan 10 dk da olsa fedakarlık edemicem alarmını kur kendin kalk diye.Ertesi sabah aynen öyle yaptım hazırlandım evden çıkarken kapıyı çarptım sesiyle uyansın diye.Öyle bir çıkmışki 3 dk da hazırlanmış ama servise koşarken fermuarı bile açıktı sen düşün.
O gün baya sinirlendi bana ama inan artık ben kalkınca o da fırlıyor yataktan.Tavsiye ederim
işimi değiştiririm olmazsa akşamları dışarı çıkarız arkadaşlarımla planlar yaparım eşli planlar yapabilirsiniz onun haricinde evde yapılabilecek eğlenceli etkinlikler de var puzzle olsun film izlersiniz hoş bir sinema havasında kitap da okuyabilirsiniz 2 kişilik oyunlar da var hatta eşinizin hoşuna gider ben olsam eve ps alır eşimle oynardım erkekler bayılıyor bu tarz oyunlara
Esimle ayni yerde calismak istemezdim surekli dip dibe dediginiz gibi hayat gecmez ki insan sevdigini ozlemeli biraz hem is yerinde bi sorun olsa bu evede yansimis olacak evinizin huzuruda bozulacak is degistirme sansiniz varsa isinizi degistirmenizi tavsiye ederim cocugunuz var mi ? Yoksa cocuk yapip ilgi yonunuzu degistirebilifsiniz yada biraz tatil size iyi gelebilir gibi
Bende eşimle aynı işte çalışıyorum şuan kendi işimi hamilelik nedeniyle bıraktım.. İkimizinde canı çıkıyo ama eğleniyoruz iş yerinde en önemlisi konuşacak çok konu oluyor , eve yorularak gittiğimiz içinde ya sinema gecesi yapıyoruz sonra uyuyyoruz ya sohbet ediyoruz ya da youtube dan videolar izliyoruz gülüyoruz bazen eve giderken yemek yemeye uğruyoruz vs..Bir tek çarşamba perşembe tatil günleri o günlerde de çarşamba dinlenme günü ev günümüz perşembede dışarı çıkma günümüz... Aynı iş te çalışmak müthiş bir şey bence.. Ve biz sabah 10 akşam 10kendinizi çalışma saatlerine göre ayarlayıp mesela haftada bir gün şöyle olsun böyle olsun yapabilirsiniz
canım ben eşimle aynı işyerinde çalışıyorum ve sabah 8 akşam 8 çalışıyoruz.eve gidince yemek yiyp tv karşısında uyukluyoruz bizde :)
sabah uyanmaması dellendiriyodu beni ,düşün ki ben 10 dk erken kalkıp uyandırmaya çalışıyorum.Bi gece yatmadan uyardım ben artık uykumdan 10 dk da olsa fedakarlık edemicem alarmını kur kendin kalk diye.Ertesi sabah aynen öyle yaptım hazırlandım evden çıkarken kapıyı çarptım sesiyle uyansın diye.Öyle bir çıkmışki 3 dk da hazırlanmış ama servise koşarken fermuarı bile açıktı sen düşün.
O gün baya sinirlendi bana ama inan artık ben kalkınca o da fırlıyor yataktan.Tavsiye ederim
Aynı iş yerindeyiz,bundan önce üniversitede aynı sınıftaydık, ondan önce de lisede aynı sınıftaydık
Bağımlı olduk kopamıyoruz
Ayrıca biz TV izleyip de uyuyamıyoruz çünkü almadık
İş konuşuyoruz çoğu zaman, aileler hakkında filan. Ama pazarları mutlaka gezeriz.
He bir de konsol oyunları aldık akşamları kapışıyoruz,TV'den daha eğlenceli
7 senedir aynı işyerinde çalışıyoruz eşimle.Valla bazen konuşmaktan uyuyamıyoruz.Ne konuşuyorsunuz derseniz ordan burdan,işten,çocuktan.Bazen gece 4 e kadar sürüyor bu.Halen paylaşabilecek bişeylerin olması güzel.Haftasonları genelde ya aile ziyaretlerine yada parka gidiyoruz.(2 yaşındaki kızım park delisi).
Eşiniz ve siz biraz çenebazsanız zaman nasıl geçiyor anlamazsınız.