Size bir sır vereyim mi...

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
726
333
Sana bir sır vereyim mi kadın arkadaşım ;
Çok yürek tüketme
Her sorunu çözmeye çalışma
Enerjini kendine harca
Keşke dediğin şeylere takılma
İyi ki dediklerini sık sık yap
Kimseyi memnun etmeye çalışma
Özverilerin için madalya bekleme
Ev göçüp gidiyor olsa bile al eline
kahveni çık açık havaya iç
Herkesin nabzına göre şerbet hazırlama, unutma şeker zararlı, boş ver :))
Bir gün takdir edileceğin günü bekleme
Neden biliyor musun ?
Bunların hepsini yaptıktan sonra bir gün gelecek ki
Eyvahhh diyeceksin, yaşlıyım ve tek başımayım
Artık hiç bir işe gücüm yetmiyor
Ne kadar yolum var bilmem ama yoruldum ben diyeceksin
Sonra bakacaksın ki etrafına sen varsın, ilaç poşetin var, hayal kırıklıkların var
''Ne çabuk'' diyeceksin.
''Daha yapacağım o kadar çok vardı ki''
''Ne zaman yaşlandım, güçten düştüm hiç anlamadım''
Gözünden iki damla yaş düşecek ya, hah işte o yaşı düşürmemek için gözünden bu verdiğim sırrı iyi sakla,
Keyif aldığın şeyleri yapmayı, kendine zaman ayırmayı
Bol bol kahkaha atmayı, kendin için de yaşamayı unutma...

Ben anneme bakinca bunlari dusunuyorum ve cok uzuluyorum.zavalli hayatindan hic bi tat almadi herkesi memnun etmeye calisti ama bosuna.simdi 68 yasinda yaslandi gecmise baktiginda sadece hayal kirikliklari ve mutsuzluk var.giden zamanlarin donusu yok bu saatten sonrada gelecekteki guzel gunlerinde pek anlami yok.hersey vaktinde guzel

Hayatı dolu dolu mutlu super sekılde de yasasam, sona geldıgımde gene yaslanmış ve yanımda ilac posetlerımle oturan biri olacagım bundan malesef kacıs yok.

bu sene herşey o kadar üst üste geldi ki yaşlılığımı görmek bana hayal geliyor
kaynana olacak kadar yaşar mıyım acep
Anacim biz onlarin yasina gelmeyiz bu stresle .yakinda buraya vefat etti ben yakinim diye yazarlar benim adima.bugun onu dusundum. Yarin oburgun hasta olsam tedavim olmayacak olSa en cok su aileyi cektigime uzulucem

Anacim biz onlarin yasina gelmeyiz bu stresle .yakinda buraya vefat etti ben yakinim diye yazarlar benim adima.bugun onu dusundum. Yarin oburgun hasta olsam tedavim olmayacak olSa en cok su aileyi cektigime uzulucem
ben kaynanalı eltili dertlere razıyım bacım.yok deprem yok corona korkusu bezdum valla

Galiba her şeyden önce kendimizi sevmemiz lazım sonrasında herkese ederi kadar... Aile, çocuk, eş dost, iş güç arkdş vs vs.....

Cok haklisin
Ben de bir dönem atlattim, kendime tek bir dakika bile ayiramadigim sürekli cocuklara eve yogunlastigim bir dönem
Simdi diyorum da neden, hic mi degerim yokmus da kendimi bu denli paralamisim
Cok yanlis bir tutum
Simdi yine ev cocuklar beni ziyadesiyle yoruyor ama kendim icin kursa basladim, egitimime devam ediyorum
Hicbirsey icin gec degil, kesintisiz alti yilimi cocuklarima verdim, ancak simdi uygun zamani bulabildim
Dogru mu yanlis mi bilmiyorum, gecmis gecmiste kaldi ama
Yillar gectikten sonra herkes büyüyecek insallah güzel bir hayatlari olacak, kendimi boslukta bulmak istemiyorum
simdi baslamam lazim birseylere, anne molasi verdim ve bitirdim sonunda
Ne kadar yorucu olsa da yaparim diyorum, yaparim neden olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…