Size aşık olan bi insana nasıl davranirsiniz?

Sen çık yıllardır kardeş ol, dost ol yediğin içtiğin ayrı gitmesin. Onun sevgililerini dinle, o seninkileri dinlesin... vs vs... Ve sonraaaaaaa......

''Evlenelim...'' bu kadar mı kolay ya.. çevremde bin bir çeşit örneğini verebilirim size. Adam sabahtan akşama kadar kadınlarla konuşuyor sonra gidiyor bir gece kuzenine ''Nişanlanalım mı?'' diyor...

Benim teyze oğlu gidiyor dayı kızımın arkadaşlarına yazıyor... yazıyor çıkmak istiyor. Aylar sonra dayı kızıma dönüyor ''Sana aşığım..'' Bu tür insanlar buram buram kalitesizlik kokuyor. Uzak durun, mesafenizi koruyun. Devir ne devri ? Gelip neden size söylememiş Hanımefendi. Ondan bundan laf gönderiyor.

Tek kelime ile ''Iyyy..!!'' diyorum. Gerisi size kalmış.

Hiç görüşüp konuşmamak en temizi.Aşık insan bir bakıştan bir gülüşten bile anlam çıkaran insandır sonuçta.Ailenize karşıda bu konuyu kestirip atmanız en doğrusu olur.

Bana senin de gönlün var gibi geldi.neyse...
Kuzenle bu tarz bir durum içine girmek beni iğrendiriyor.
Akraba evliliği olmaz olsun diye düşünüyorum.
Çocuğun yaptığı da resmen öküzlük, saygısızlık.
Artık bunun değer vermesi mi kalmış?
Değer verdiğin insan sana ne gözle bakmış gör de tiksin biraz.
Ben böyle insanın yüzüne tükürmek isterdim. Ne haddine, ne cüretle senin fikrini bilmeden böyle yobaz bir yönteme başvurabilmiş?
Ailenin de bu konuya çok sert tepki vermesi lazımdı. Tuhaf bir çevreniz var demek ki.
Benim babamın ve annemin arkadaşları bize gelmişti. Amaçları oğullarıyla beni evlendirmekmiş. Sonradan anladık bunu ve sanki ben olur demişim gibi adım atmaya başladılar bazı şeyler için. Sinir krizi geçirecek raddeye geliyorum hatırladıkça. Üstünden aylar geçti ama hala öfkem geçmedi. Kendi başlarına hareket edip her şeyi olmuş bitmiş gibi görmeleri bana yapılmış büyük bir hakarettir. Demek ki adam yerine koymadılar beni. Koyun gibi mi gördüler nedir, ondan pısırık oğullarıyla evleneceğimi düşünüp hadsizce hareket ettiler. Ki bende akrabalık da yok. Akrabalık olsa napardım kim bilir. Sendeki aman kırmayayım tavrını hiç anlamadım bu yüzden. Terbiyesiz insanlarmış. Biraz net ol ve açıkça söyle.

Yanlış anlaşılmış olabilirim bende böyle bişeyi onaylamiyorum ki ben de kuzenime o gözle hayatta bakamam.
Evet İlm duyduğumda bende kendimi çok dehersiz hissetim doğrusu, bana söyleme gereğinde bile bulunmadığı için :ş
Yakın zamanda zaten bi görüşme ayarlayıp karşıma alıp konuşmayı planlıyorum -

İstemediğinizi belirtirsiniz olur biter. Benim ablama da babamın kuzeninin oğlu aşık olmuştu ama ablam istemedi fakat hala görüşüyorlar hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar. Eğer anlayış gösterip sorun etmeyen biri olursa konuşmayı denemelisin

dogru mu bilmiyorum ama benim sevmedgm biri bana teklif etmişti cok sert cıkmıştım baya bagırdm cünkü düşman gibiydk çocugun bir daha agzındn bişey cıkmadı bana karşı hoşş hala soruyomuş arkadaslrıma. soguk davranmaya devam edin bence eger istemiyosanz tabi

kuzen demk kardeş demektir bizde.hatta ablamın ağbimin çocukları birileriyle tanışırken kardeşim diye bahsederler birbirlerinden.o nedenle bana bu kuzen meseleleri hep tuhaf gelmiştir.o yüzden bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…