Size aşık olan bi insana nasıl davranirsiniz?

Bence ailene bu işin olmayacagını açıkca söyle herkez bitmiş sansın.
Eyer gerçekten şans vermek istersen kendisiyle kimseden habersiz konuşun durumu
Sonra yolununuza bakarsınız.

Son düzenleme:
Birinden bahset yeni birinden mesela. Tabi ailenle danışıklı olsun bu. Seviyorum o da seviyo sanki falan gibisinden anlat işte. Yerse iyidir kurtulursun. Yemezse de numara olduğunu anlarsa da cevabını almış olur.

Aynısını yaşadım. Bu yöntemle çözdüm. Trip yapmıştı hayali sevgilimi kıskanıp. Ekildiğine bozulmuştu falan. Bi de sürekli kuzen, kardeşim vs de. Sen var ya benim için kardeşten ötesin işte bazen kuzenin kardeşin önüne geçebiliyomuş falan de Türk filmi usülü.

Dediğim gibi numara olduğunu anlarsa da etkili olur anlamazsa da.

Yapacağın şey ona sadece kuzen olduğunuzu hatirlatmak olsun.belli ki bir şekilde yanlış anlamış ve olmamasi gereken bir şey düşünmüş.onun aklı karışmış ama son cümlelerinden anladigim kadariyla senin de aklın karışmak üzere.

Şimdi bu konuda yazanlar ileri sayfalarda ikiye ayrılacak.kuzen kardeştir iykk tiksindim diyerek abartanlarla ne kardeşi ya kuzenle evlenmek caizdir diye dine baglayanlar olabilir.bence kuzen evlilikleri bir çok yönden sakıncalı olan ve artık tarih olmasi gereken bir durum.

Bence ani bir şekilde değil ama yavaş yavaş uzaklaşmak iyi olur.

benim aile buyuklerimde akraba evliligi cok ve inanin hicte bosanmayla sonuclanan olmadi
yasliniz cok kucukte degilsiniz her ikinizde. al karsina kirici olmadan.
oncelikle olumlu veya olumsuz cevapta alsaydida seninle ilk bunu paylasmasinin dogru olacagini anlatin
sonrada sizin bu konuda iyi dusunup aceleye getirmeden net bir aciklama yapabilirsiniz.
kesinlikle kirmadan aciklama yapin derim canim

Benim de böyle karsiladigim bi konu aslında ama acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye mi diyemeden gecemedim.
Ben öyle bi durumu düşünemezken bile böyle bi adımı da atamam ama
Bence yanlış olan şey kuzenle ilişkinin normal karşılanması. Hangi devirdeyiz, adam/kadın mı kalmadı yani, öyle değil mi?

kuzen evliliklerine ben çok karşıyım.
sende ailene istemediğini,bu işin asla olamayacağını söyle.herhalde israr edecek halleri yok.seni zorla evlendirmeyeceklerine göre dediklerini kabullenmeliler.

Ben kıyamayıp üzmemeye çalışırdım. Diyalog kopmadıkça daha çok üzülüyorlar keşke kıysaymışım diyorum şimdi. Boşuna vakitlerini çalmışım, unutmalarına izin vermek gerekiyor. Soğuk dur, uzaklaş. En iyi çözüm bu eğer aklında oluru yoksa.

Seninde mi başına böyle bi olay gelmişti?

Böyle kuzenimle evlensem mi beni seviyor diyenlere öyle şaşırıyorum ki

şükrediyorum ki ailem kuzenin kardeş olduğunu ona göre davranmam gerektiğini öğretti

Böyle kuzenimle evlensem mi beni seviyor diyenlere öyle şaşırıyorum ki

şükrediyorum ki ailem kuzenin kardeş olduğunu ona göre davranmam gerektiğini öğretti

Ben nerde acaba evlensem mi dedim? Ben sadece kimseyi kirmadan nasıl davranmam gerektiğini bilmediğim için buraya paylaşmak istedim.
Sizinde böyle asaglayici konusmanizi tuhaf buldum doğrusu
Bende böyle bişeyi istemiyorjm ama isteyenlerene de saygı duyun

Ben olsam tüm baglarimi koparırdım. Eskisi gibi olmaz.sonucta. Dogrudan size soylese anlarim da sizin.haberiniz bile yokken ailelere soylemesi cok sacma.

aşağılacı konuşmadım bana çok ters tuhaf uzak davranışlar olduğundan şok olduğumu belirttim

aileniz ve kuzeninin ailesi bu tür şeyleri nasıl normal karşılayabiliyor

aileler aracılığıyla size nasıl size haber yollayabiliyor

sizde normal birşey miş gibi tepki veriyorsunuz sizde kuzeninize biraz birşeyler besleseniz bu iş olacak demek ki

tek sorun hisleriniz kuzeniniz olması değil anlaşılan bu

Kuzen mi çok yakın ya ilerde doğacak çocukların engelli olma ihtimali var bilmiyorum bana göre değil bence eskisi gibi olmaz araya mesafe girmeli

İcimden bir ses istemem yan cebime koy diyor sanki benm de oldu teyze oglu o zmaan esi.le florttum ve uleyn koyun loyuna buyudugumuz kuzeniz biz yillardir abi demisim ailelerin sivri aklina uydun da niye etkilendin yiktin bu guzelim muhabbeti ne hakkin var dedim resti anneme de cektm bitti gitti daha sonrasinda hic yazma fikri grcmrdi aklimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…