- 21 Haziran 2015
- 20
- 8
-
- Konu Sahibi Cinnamonrose
Size fikrinizi sormadan ne hakla ailesini gönderir. Ben olsam haddini bildirirdim
Önce sizinle konuşması gerekirdi. Kuzen olayını ben kendi adıma önemsemiyorum. Benim annemle babam da kuzenler.. Ama yani iyi olmamis ailelerin de haberinin olması. Bir de sürekli aynı ortamda bulunacaksınız. Benim annemle babam ayrı. Ama akraba ya .. Herşeyini duyar annem. Kalbini kırmadan halledin. Sonuçta yüzyüze bakacaksiniz. Ama aklınız karışmış bile. Sonradan sevdiğinizi anlarsaniz o da ayrı bir olay olur sizin için.
valla ben olsam yuzune soylerdim beni neden zor durumda biraktin diye. Belki telafi edebilir gitsin soylesin benim essekligimdi falan diye ailesineOna yazayım mi direk - yada gorustugumuzde bayramlarda felan nasıl davransam
Bence zaman tanıyın. Yaptığı şey doğru değil tabiki. Ama olmuş bir kere. Bir konuşun yüzyüze.Telefondan sosyal medyadan konuşulmaz. Yüzyüze gelince en azından siz de içinizdeki karışıklığı bir şekilde çözmüş olursunuz. Seviyor musunuz sevmiyor musunuz onu görünce anlarsınız. Su an daha yüzyüze gelmediginiz için rahat oluyor konuşmak. Ama yüzyüze gelince değişiyor. Çünkü ona artık farklı gözle bakmaya başlıyorsunuz bu durumdan dolayı. Sadece zamana birakin. Ailenize de öyle söyleyin. İki taraf da kirilmaz en azindan. Ve sizde hem kendinizden emin olursunuz. Hem de kırmadan halletmiş olursunuz. Hem de kötü duruma da dusmezsiniz. Yangına körükle gitmeyin kisaca.İşte benimde aklıma o geldi, eğer bana soyleseydi ben onu kırmadan hallederdim, ama şimdi ne olursa olsun ben kötü olacam herkese karşı, bu beni üzüyor
Kuzen birlikteliklerinin evliliklerinin normal sayıldığı ailelerde kuzenlerin böyle kardeşmiş gibi yada çok yakın arkadaşmış gibi konuşmalarına karşıyım. Öyle öyle diyaloğu geliştiriyorlar sonra gümmmm. Sonra şaşırmış gibi yapmalar falan. Yahu ailede bu durumlar normalse çok şaşırmamak lazım, konuşmayı takılmayı ona göre ayarlamak lazım. Siz istemiyorsanız tabi ki olmaz bu, keşke zamanında yakınlık durumunuzu ayarlasaydınız. Neyse şimdiki mesafeden sonra anlamıştır artık.
İğrenç arkadaşım, midesiz misin sen? Kuzenle birlikte olmak ne demek? Lütfen sadece gülüp geçmeye ve ciddiye almamaya devam et.
Tecrubeyle diyorum: hayir yapma.
Cok cok pisman biri olarak soyluyorum: sakin.
Biraz gorusuyum taniyim felnda deme asla.
kuzen durumu arkadaslar vasitasiyla tanistigin birisi degilki '' bu bakiyim elektrik alamazsam salarim basimdan'' diyesin.
Aileler catisir eger olmazsa.
Sakin ha, soguk davranmaya devam et.
Bayramlardada hayirli bayramlar sonra tamamdir.
Umitlendiricek bi hareket yapma.
Evet işte ben de onu demek istedim, yukarda bi arkadaşa demiştim sanırsamAma sen benden daha güzel ifade etmişsin.
Eğer ben zamana bırakalım dersem sonra da ters tepersem daha kötü olur sürekli yüz yüze bakılmalı çünkü.
En iyisi hiç bişey olmamış gibi davranmak herhalde
Sakın yapma
Aile içi evlilikler hep problemli
Soğuk dur ve aradaki kişilere bu iş asla olmazın sinyallerini ver
Kuzenle zaten çok abes
Zaten skcak bakmıyorum ben nasıl davranmam gerekiyor diye sormak istedim