Evet evet, hatta bezi actigimda bariyerler hala icerde oluyor o konuda cok dikkatliyim yani. Zaten ona dikkat etmesem iyice taşar yanlardanYan bariyer lastikleri açarak bağlıyorsunuz değil mi?
Evet bir de bu yöntemi deneyeceğim, evde 5 numara var umarim ise yarar teşekkür ederim.Yarim beden buyuk qlin bezi.prima da sizdirdi denedim ben
Can bebe hic dememedim migros bezi de duydum ama hic kullanmadim. Ogluma pisik yapmaz diye dusunuyorum cunku su ana kadar hic bi bez yapmadi. Onlari da bi deniyim tesekkur ederim :)Saydığınız bezleri kullandım erkek bebeğim benim de yüz üstü yatar ve hep sızdırırdı geceleri. Ben şuan canbebe kullanıyorum sızdırma sorunu yaşamadım. Migros bezi de iyi ama bebemin poposunda kızarıklık yaptı sadece geceleri için deneyebilirsiniz
Evet evet anladim haklısınız o yöntem ile eşim bağlıyordu, ama öyle daha cok sızdı ciş usttenBezi baglarken on kismini katlasaniz acaba faydasi olur mu? Hani kaka cikmasin diye cep olusturmak icin yapiliyor ya bi denemekte fayda var.
Evet 1 beden buyuk bez aklimda onu bu aksam deneyecegim.Bir beden büyük bez deneyin. Paketin üstünde yazan kilo aralıkları her bebeğe her zaman uymuyor. Ben de çok çektim sızdırma işinden prima harmonie kullanmıştım 4-5 beden kullanırken. Bir arkadaşım alıştırma külodu giydir bezin üstüne demişti. Çözülmeseydi deneyecektim ama marka ve beden değişikliği sorunumu azaltmıştı. Bir de büyük ihtimalle yatmadan çok besleniyor ve ilk 2-3 saat çok idrar yapıyor. Eğer uyanmıyorsa uyuduktan 2 saat sonra bezini değiştirmeyi deneyin. Gecenin sonraki saatlerinde idrarı aynı miktarda devam etmeyecektir. Tabi gece boyu sık sık beslenmiyorsa.
Merhaba, denedim evet yukarda da yazdim bir cok marka denedim en iyi molfix gibi gelmisti ama o da sizdiriyor. Yani kesin butun gece yuz ustu yattigi icin ve hep emdigi icin ıslanıyor. Arkadaslar can bebe ve migrosun bezini de tavsiye etti, bakacagimFarklı bez markaları deneyin bezle de alakalı olabilir bebeğin yatış pozisyonuyla alakalı olmayabilir
Yaa prima da çözüm değil o zaman desenize17 aylık kızim var.Dogdugundan beri Prima premium çare kullanioruz.Sizdirma problemi hergun yasiyoruz desem yeridir.Daha bu sabah baştan ist baş degistik.Ben bu çözüm bulamadım ne yazık ki.
Evet biliyorum o kulotlari.E bebekte var Hemen denicem.Aynen kışın zor oluo,bebek uyanio butun üstü degisirken.Yaa prima da çözüm değil o zaman desenizeyukarda bi arkadas da demisti zaten prima da sizdiriyor diye.. Ben de yıprandım valla her gece degistiriyorum bebeğimin ustunu basini. Yaz olsa neyse boyle olunca uzun suruyor uyaniyor yavrum sonra uykuya dalmasi zor oluyor. Alistirma kulodu diye bisey varmis bezin üstüne takin ise yarar dediler isterseniz sizin de aklinizda bulunsun.
Fazla idrarini yapmadan cikarmak en mantiklisi birde bezi takiyorsunuz ya en üst göbek kismini içe dogru kıvırın işe yariyor ben öyle yapiyorum. Bırde molfix iyi sleepy de iyi ikisinide kullaniyorum. Fazla dolmadan çikarin.Merhaba arkadaşlar,
15 aylik erkek bebeğim var ve çoğunlukla yüz üstü yatar. Bu yüzden son zamanlarda bebeğimi her beşiğinden aldığımda kıyafetinin ön kısmı ıslak oluyor yani çiş sızdırıyor. Çok dikkatli bağlıyorum, ön kısmını özellikle yukarı çekiyorum ama bazen o önlemlerim bile ise yaramıyor, bebeğim ıslanıyor
Neredeyse her gece bu yüzden kiyafet değiştiriyorum.
Aslinda biraz sirt ustu yatsa, hemen donmese hic islanmaz ama besigine koyar koymaz 1 saat icinde donuyor. Ve 4 saat icinde aldigimda bebegim ıslanmış oluyor.
Molfix kullaniyorum. Sleepy, baby turco, goon bunlarda da hep sizdirdi. Prima alsam fark olur mu? Teşekkür ederim şimdiden herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?