Sizden Tavsiye ve Moral Rica Ediyorum

Kizinizi allah size bağışlasın. Cok tatlidir eminim
Bol bol reklam yapın. Işlek bir caddede mi bir de yeriniz

Bilindik bir markanin bayisi mi? Franchies bedelide odediniz mi?
Eger oyleyse bir muddet daha sabredin isleriniz acilir belki.

Bedel ödmedim anlaştık. Normalde bedeli yüksek ama biz epey git gel yapıp anlaştık firmayla.. Yani firma bikaç yıla ulusal kanala reklam vereceğiz diyor da ben o günleri görürmüyüm bilmem, daraldım cidden Çok da iyiler çok fazla müsemma gösteriyorlar.

Kizinizi allah size bağışlasın. Cok tatlidir eminim
Bol bol reklam yapın. Işlek bir caddede mi bir de yeriniz

Allah razı olsun. Allah tüm evlatları ailelerine bağışlasın. Rabbim olmayana da versin.

İşlek bir yer ama tabi daha iyi bir yer olabilir. Yani işlek ama asıl hedef kitlenin olduğu yer biraz daha ileride. Ama dükkanımın önünden her gün binlerce insan geçiyor. Mesela İstiklal Caddesi de işlek ama orada gezenlerin çoğu alışveriş yapan değil gezen tipler. Yani hedef kitlemin olduğu bölgede de yer yok. Ya bide kiraları öyle uçurdular ki. Dükkan ve ev sahipleri çok insafsız. Şöyleki çok iyi bir yerde 50 m2 dükkan 20 bin tl'den başlıyor. Bir de 6 ay peşin, emlakçısı şusu busu off yani :) O kadar çok dükkan kapatıldı ki. Yani büyük beyaz eşya bayileri bile kira belasından dükkan kapadı geçen ay.

İnstagram kullanıyor musunuz?

3 aydan beri dükkan için kullanmaya başladım ama insanlar beğenip ya ama dokunmadan nasıl olur, çok güzel bayıldım ama işte bilmem ne. Bi hevesle 2-3 bin kişi oldu ama çoğu kuru kalabalık :) Ya bide instagram da herşeyin satıcısı çoğaldı, kimi insanlarda kazıklandı. Güven çok kalmamış. Orada en çok satan kadın kıyafeti, nevresim, pike, havlu çok aşırı gitmiyor. Hani en başta çok iyi satanlarda bu aralar azaldı diyor.

S Sİz yinede bol bol reklam kampanya ve hediye çekilişi yaparak dikkat çekmeye çalışın...

Cepten gitmemesi en azindan kendi kendine yetmesi icin kar edene kadar promosyonlar yapabilirsin. Dukkanin camina lokal ilan asilmasina izin verebilirsen insanlarin dikkatini cekebilirsin. Bir tane alana ikincisi yari fiyat diye promosyon yap. Boylece surumden kazanmis olursun :) Bol sanslar.

Bende ogluma hamile kaldigim gunden beri calismiyorum. Benim sorunum guvenecek kimsem olmadigi yasadigim yerde. Konusana kadar ben bakicam sonra kres dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…