İnsanların ayağı alışmadıkça zor ama kendi mesleğiniz dururken, böyle bir riske girmeniz pek iyi olmamış sanki...
Umarım işleriniz düzelir..
Bende Eylülde iş kuracağım. Işimi kızımın doğumundan sonra bıraktım. İs konusunda şunu söyleyebilirim,ilk başlarda herkes benzer sorunlar yaşamıştır diye düşünüyorum pes etmeyin. Sosyal medya hesaplarınızdan indirimler,kampanyalar yapın/duyurun. Gerekirse ürün resmi koyup (çok pahali birsey olmasına gerek yok,uygun fiyatlı bir parça) beğenip profilinde paylaşan 1 kisiye hediye ediyorum deyin. Az maliyetle reklam/tanıtım yapmış olursunuz.
İlk etapta aklima gelenler bunlar dilerim ise yarar
Dukkaninizin nerede olduguna etrafinizda hic sizin gibi dukkan olup olmadigina ve daha bircok parametreye bağlı dukkanin gelecegi. Birde isiniz hanimlara yonelik oldugu icin hanimlar icinde tutulmaniz kulaktan kulaga yayilmaniz lazim. Reklam, el broşürü, uygun fiyat, taksit imkani, farkli tasarim urunler gibi yollara basvurmanizi oneririm birde tanidiginiz ev hanimlarini kullanin gittikleri gunlerde sizin brosurlerinizi dagitabilirler mesela
Dukkaninizin nerede olduguna etrafinizda hic sizin gibi dukkan olup olmadigina ve daha bircok parametreye bağlı dukkanin gelecegi. Birde isiniz hanimlara yonelik oldugu icin hanimlar icinde tutulmaniz kulaktan kulaga yayilmaniz lazim. Reklam, el broşürü, uygun fiyat, taksit imkani, farkli tasarim urunler gibi yollara basvurmanizi oneririm birde tanidiginiz ev hanimlarini kullanin gittikleri gunlerde sizin brosurlerinizi dagitabilirler mesela
Kalite, farklı ürünler, uygun fiyat, kredi kartına taksit hepsi var. Aslında gelenler çok memnun yine geliyor. Ya da millet bayılıyor ürüne ay başı gelcem diyor, ayırt diyor sonra ses yok :) :) Yani ne çeşit insanlarla tanıştım anlataman. Biraz işler düzeldi yağmurlar ve ramazan girdi. Yine ben tepetaklak. Hani dükkanımda oldukça iyi yerde. Şans işte. Yoksa biz açarken çok fizibilite çalışması yaptık, araştırdık. Bu dükkanlar nerede nasıl ne kadar iş yapıyor. Eşimde ticaret kafası da var. Ama ne bileyim şans heralde biraz da.
Yani iş kurup sonradan başaran var mı? Onu merak ediyorum :)
Benim yaşadığım yerde çok AVM yok aslında, insanlar öyle mağazalardan alıyor. Çeyiz dediğime bakmayın yani herşey var. Günlük kullanım içinde insanlar geliyor sonuçta. Gıda işi civarda aşırı derecede çok var. Açanlar kapatıyor kısa sürede. Ama çeyizlik açıp çok uzun süre işletenler var. Biz uzun uzun kafa patlattık aslında. Ben tek bir marka ürünü satıyorum bayiyim.Is yerinizin ceyizci olmasi dezavantaj bence avmlerde o kadar cok ceyiz satan magaza var insanlar oralara yoneliyor.
Benim belli bir isim varken ceyizci dukkani acmak istemezdim heralde.
Bence gida alanina yonelin.
Benim yaşadığım yerde çok AVM yok aslında, insanlar öyle mağazalardan alıyor. Çeyiz dediğime bakmayın yani herşey var. Günlük kullanım içinde insanlar geliyor sonuçta. Gıda işi civarda aşırı derecede çok var. Açanlar kapatıyor kısa sürede. Ama çeyizlik açıp çok uzun süre işletenler var. Biz uzun uzun kafa patlattık aslında. Ben tek bir marka ürünü satıyorum bayiyim.Is yerinizin ceyizci olmasi dezavantaj bence avmlerde o kadar cok ceyiz satan magaza var insanlar oralara yoneliyor.
Benim belli bir isim varken ceyizci dukkani acmak istemezdim heralde.
Bence gida alanina yonelin.
Bilindik bir markanin bayisi mi? Franchies bedelide odediniz mi?Benim yaşadığım yerde çok AVM yok aslında, insanlar öyle mağazalardan alıyor. Çeyiz dediğime bakmayın yani herşey var. Günlük kullanım içinde insanlar geliyor sonuçta. Gıda işi civarda aşırı derecede çok var. Açanlar kapatıyor kısa sürede. Ama çeyizlik açıp çok uzun süre işletenler var. Biz uzun uzun kafa patlattık aslında. Ben tek bir marka ürünü satıyorum bayiyim.