- 10 Mart 2024
- 81
- 44
- 38
-
- Konu Sahibi patateslipeynirli
kuru şampuanla kötü görünüyor. saçımda hafif bir yağlanma olmuyor maalesefSaç yıkadıkca yaglanıyor yavas yavas alıstırmak lazım en azından ben bu sekilde düzeltip 3 güne kadar yaglanmasını önledim.İlk zamanlar kuru sampuan kullandım ikinci gün.3.gün ise topladım sacımı.
saçım uzunSaçların kısa mi? Kısa saç çabuk yaglaniyor. En azından iki günde bir yıkamaya alistirsan senin için daha iyi olur. Sacida çok yormamak gerekiyor.
Ev tipi lazer cihazlarında ben pek işe yaradığını düşünmüyorum. Kıl köklerini uyutuyor. En güzeli ağda yaptırmak.
evet açık kullanıyorum. hangi kuru şampuanı kullanıyorsunuzKuru şampuanın uygun olanını bulmak zor bi tane deneyip vazgeçmeyin ben kuru şampuan sevmezdim son denediğim gerçekten çok iyi çıktı sürekli kullanıyorum artık, bir de tam yağlanmadan kullanmanız lazım. Saçınız açık mı duruyor sürekli eliniz saçınızda mı, toplu modeller kullanırsanız daha uzun dayanır.
saç yıkama yönteminizi deneyeceğim.nasil yikiyorsunuz bilmiyorum ama saçım çok çabuk yağlanınca anneme gidiyorum, zeytinyağlı sabunla üç dört kere artık sabun iyice köpürene kadar sabunluyor, üstüne şampuan; bir hafta yağlanmıyor. evde kendim de sabunluyorum artık. ama eğer hormonal veya saç derisi ile ilgili kronik bir problemden kaynaklı ise fayda etmeyebilir. bir deneyin yine de
eklemeyi unutmuşum: saç kremi kullanıyorsanız diplerine sürmemeye de özen gösterin. bu da hem deriye zarar veriyor hem çabuk yağlandırıyor.
ev tipi lazer denilen şey uyutuyor evet çünkü lazer değil, ışık atıyor. eğer ciddi kıl probleminiz varsa öneririm çünkü evet ağda gibi ama hem neredeyse acısız, hem yaklaşık ikinci atıştan sonra neredeyse kılların çıktığını hiç görmüyorsunuz (atış yapılırken atlananlar dışında) 4 kere 2haftada1 atıştan sonra aralıklar uzuyor ve sürekli temiz kalıyorsunuz. o yüzden ben öneririm. ağdalar da kaç para olmuş, bir hesap edin belki daha hesaplıya gelebilir makine. tek eksisi şu ki, eğer büyük bölgelere atış yapacaksanız uzun sürüyor. yani tek koltuk altı 5 dk tamam. ama başlık küçük ve mesela bacak büyük olunca tek bacak yarım saat sürüyor. ama seansları bölerseniz (bir gün alt vücut, bir gün üst vücut) o zaman daha kolay olabilir. ben geçenlerde iki seans koltuk altıma yaptım, 3-4 ay doğru düzgün kıllar çıkmadı.
buraya da şunu ekleyeyim. yine ucu açık gibi olacak ama bir zorunluluk. eğer hormon bozukluğunuz varsa ne lazerden ne IPL’den verim alamazsınız. ama genetik olarak kıllı iseniz muhakkak fayda görürsünüz. ben beyaz tenliyim, atış yaptığım kıllar koyu renk ve çok işe yarıyor. kız kardeşim benden koyu tenli ve kollarındaki çok da koyu olmayan ama koyu gri ince uzun kıllarda da fayda gördü
model bilmiyorum, kablolu bir philips lumea kullanıyorumsaç yıkama yönteminizi deneyeceğim.
hangi lazer cihazını kullandınız
çam terebentin deneyeceğim. cildiye umursamıyor yağlanma problemimi. iyi bir cildiyeciye gitmrm gerekHerkesin saç yapısı farklı, o yüzden size neyin uygun olduğunu deneme yanılma ile çözebilirsiniz.
Ancak şampuanınıza çam terebentin esansı (yağı değil esansı) katmak yağlı saçlar için etkili bir çözüm genellikle.
Şampuanınızı sulandıracak, isterseniz yarım kalmış bir şampuanda deneyebilirsiniz.
1 ya da 2 kapak yeterli olacaktır, şampuanınızın sulanma durumuna göre ayarlayabilirsiniz.
Yağlanma konusunda işinize yarayacağını düşünüyorum.
Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Şampuan da kullanırsanız etkisini daha iyi görürsünüz.
Bir cildiye uzmanına görünmeyi de ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.
Balea-soft cotton türkiyede satışı yok sanırımevet açık kullanıyorum. hangi kuru şampuanı kullanıyorsunuz
tamamdır ben bir araştırayım. teşekkür ederimmodel bilmiyorum, kablolu bir philips lumea kullanıyorum
teşekkür ederim. nerede bulabileceğime bakayımBalea-soft cotton türkiyede satışı yok sanırım