sizden ev tipi lazer aleti önerisi ve yağlı saç için çözüm yolu paylaşmanızı rica ederim 🙏

patateslipeynirli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2024
81
44
38
hayırlı günler hanımlar, bitmek bilmeyen bir derdim var. hatta iki. artık ciddi anlamda beni yoran ve bıktıran.
saçlarım her gün yağlanıyor. akşam yıkasam ertesi gün öğlene kadar ancak idare ediyor. bu nedenle de her sabah banyo yapıp öyle işe gidiyorum. sabah erken kalkmak benim için zor zaten. bir de banyo yapabilmek için daha erken kalkmak, her gün bu rutin beni çok çok yoruyor. bir diğer mesele ise kıl tüy işi. kılı yoğun bir bayanım. yüzüm dahil her yerimde kıl sorunu var lazere gittim ama bitmedi. iş yoğunluğundan zaman zaman uzun süre ara verdiğim de oldu, düzenli gittiğim de. ama bitmedi ya da azalmadı. ev tipi cihaz almaya karar verdim bunun için. lazere gidemediğim dönemlerde evde kendim yaparım 2 hafta 1 ay her neyse kafam rahat eder en azından.
sizden ev tipi lazer aleti önerisi ve yağlı saç için çözüm yolu paylaşmanızı rica ederim

Saçların kısa mi? Kısa saç çabuk yaglaniyor. En azından iki günde bir yıkamaya alistirsan senin için daha iyi olur. Sacida çok yormamak gerekiyor.
Ev tipi lazer cihazlarında ben pek işe yaradığını düşünmüyorum. Kıl köklerini uyutuyor. En güzeli ağda yaptırmak.

Kuru şampuanın uygun olanını bulmak zor bi tane deneyip vazgeçmeyin ben kuru şampuan sevmezdim son denediğim gerçekten çok iyi çıktı sürekli kullanıyorum artık, bir de tam yağlanmadan kullanmanız lazım. Saçınız açık mı duruyor sürekli eliniz saçınızda mı, toplu modeller kullanırsanız daha uzun dayanır.

nasil yikiyorsunuz bilmiyorum ama saçım çok çabuk yağlanınca anneme gidiyorum, zeytinyağlı sabunla üç dört kere artık sabun iyice köpürene kadar sabunluyor, üstüne şampuan; bir hafta yağlanmıyor. evde kendim de sabunluyorum artık. ama eğer hormonal veya saç derisi ile ilgili kronik bir problemden kaynaklı ise fayda etmeyebilir. bir deneyin yine de
eklemeyi unutmuşum: saç kremi kullanıyorsanız diplerine sürmemeye de özen gösterin. bu da hem deriye zarar veriyor hem çabuk yağlandırıyor.

ev tipi lazer denilen şey uyutuyor evet çünkü lazer değil, ışık atıyor. eğer ciddi kıl probleminiz varsa öneririm çünkü evet ağda gibi ama hem neredeyse acısız, hem yaklaşık ikinci atıştan sonra neredeyse kılların çıktığını hiç görmüyorsunuz (atış yapılırken atlananlar dışında) 4 kere 2haftada1 atıştan sonra aralıklar uzuyor ve sürekli temiz kalıyorsunuz. o yüzden ben öneririm. ağdalar da kaç para olmuş, bir hesap edin belki daha hesaplıya gelebilir makine. tek eksisi şu ki, eğer büyük bölgelere atış yapacaksanız uzun sürüyor. yani tek koltuk altı 5 dk tamam. ama başlık küçük ve mesela bacak büyük olunca tek bacak yarım saat sürüyor. ama seansları bölerseniz (bir gün alt vücut, bir gün üst vücut) o zaman daha kolay olabilir. ben geçenlerde iki seans koltuk altıma yaptım, 3-4 ay doğru düzgün kıllar çıkmadı.
buraya da şunu ekleyeyim. yine ucu açık gibi olacak ama bir zorunluluk. eğer hormon bozukluğunuz varsa ne lazerden ne IPL’den verim alamazsınız. ama genetik olarak kıllı iseniz muhakkak fayda görürsünüz. ben beyaz tenliyim, atış yaptığım kıllar koyu renk ve çok işe yarıyor. kız kardeşim benden koyu tenli ve kollarındaki çok da koyu olmayan ama koyu gri ince uzun kıllarda da fayda gördü

Herkesin saç yapısı farklı, o yüzden size neyin uygun olduğunu deneme yanılma ile çözebilirsiniz.
Ancak şampuanınıza çam terebentin esansı (yağı değil esansı) katmak yağlı saçlar için etkili bir çözüm genellikle.
Şampuanınızı sulandıracak, isterseniz yarım kalmış bir şampuanda deneyebilirsiniz.
1 ya da 2 kapak yeterli olacaktır, şampuanınızın sulanma durumuna göre ayarlayabilirsiniz.
Yağlanma konusunda işinize yarayacağını düşünüyorum.
Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Şampuan da kullanırsanız etkisini daha iyi görürsünüz.
Bir cildiye uzmanına görünmeyi de ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.

konu başlığım bu değildi. değişmiş.
konum bdv'deydi. bari bakım bölümüne taşınsaydı bu bölüme taşınacağına. bdv'de işle ilgili cinsellikle ilgili kılla ilgili başka konular dururken bana denk gelir böylesi.

evet açık kullanıyorum. hangi kuru şampuanı kullanıyorsunuz

saç yıkama yönteminizi deneyeceğim.
hangi lazer cihazını kullandınız

çam terebentin deneyeceğim. cildiye umursamıyor yağlanma problemimi. iyi bir cildiyeciye gitmrm gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…