- 28 Haziran 2018
- 30
- 7
- 1
- Konu Sahibi Zeynepzeyneppp
-
Ay insallah ya . Çocuk şimdiden herşeyi hissetmeye başlıyor bu yüzden kendimi tutmaya güzel seyler düşünmeye çalışıyorumzamanla normale döner canım rahat ol
Sabredeceğiz sanırım başka yolu arkadasım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahAy bende ayni 12 haftalik hamileyim herseye aglayasim geliyo
Dimi ya bende oyle duygusal dizi olunca değiştiriyorum komedi falan izlemeye çalışıyorum genelde yada biseylerle uğraşıyorum yoksa koca gün ağlayacağım neredeyseAmin canim valla haber izlemiyorum onun icin
Ben gecen tabak kirildi diye agladimDimi ya bende oyle duygusal dizi olunca değiştiriyorum komedi falan izlemeye çalışıyorum genelde yada biseylerle uğraşıyorum yoksa koca gün ağlayacağım neredeyse
Ayy kıyamam vallahi anlıyorum doğrudur canim . Halimiz komik aslında sonrada gülesin geliyor dengesizlik hat Safa’daBen gecen tabak kirildi diye agladim
Biz kadınların çektiği ne anlamadım valla anne olmak kadın olmak evlenmek çok zormuş ama hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza alıncaya geçer insallahAl benden de o kadar sebepsiz yere üzgünüm herseye aglamak istiyorum sanki bulundugum dunyadan baska yere gitmisim gibi adaptasyon sorunu yasıyor gibi sacma sapan haller beta hcg hızla yükseliyor vücutta doğuma kadar da artiyor bildigim kadariyla doğum yaoınca sıfırlanıyormuş tabi damdan duşmuş gibi oluyosun bi de lohusa lık hali var o daha berbat .....
Evet gerçekten o duruma geliyor insan ve çok zor tutuyorum kendimi . Sakin olmam lazımKızım baştan hic üzmedi son bi hafta hormonlarim tavandı olduruveresim vardi biri çatsa da
Ayy ben güzel çocuğuda güzel etkilemiştir sakinliğiniz Allah banada sakin olmayı nasip etsinBende de var ama aşırı değil normal bana daha çok pozitif etki etti, çok mutlu ve sakinim. Normalde adet zamanları aşırı sinirli olduğum için korkardım hamileyken de öyle olur diye.
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah sende böyle olBi o seviyeye gelebilsek :)) Duygusallığın dibine de razıyım
Hayırlı olsun canım buarada Rabbim inşallah sağlikla kucagina almayi nasip etsin bebegini.. bol bol tadini cikar
Amin canım inşllah sen de sakin olursun.Ayy ben güzel çocuğuda güzel etkilemiştir sakinliğiniz Allah banada sakin olmayı nasip etsin
Ayy maşallah ne güzelBende de var ama aşırı değil normal bana daha çok pozitif etki etti, çok mutlu ve sakinim. Normalde adet zamanları aşırı sinirli olduğum için korkardım hamileyk
en de öyle olur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?