selam bayanlar... çok kötü bir gece daha geçirdim. arada sırada oluyor ama dünki baya etkiledi. rüyamda ne gördüğümüde hatırlamıyorum gerçi korkup inliyormusum tuhaf bır sekılde acı acı eşim söyluyor.sadece benım korkum olsa birşey değil artık eşimde cok etkılenıyor bu durumdan düşünün tam uyurken yanında acı acı inleme sesi aksam baya korkmus oda ilk defa bu konuda tartıstık kendıne gelemedı uzun süreevlenmeden oncede arada beraber yattıgım teyzem yada arkadaslarım soylerdı.gece korkuttun benı kotu ruya gordun galba inledin diye...ama bu aralar sıklaştı acaba pskolojık bir rahatsızlık mı? gece yatmadan duamı da okurum aslında...benımle aynı durumu yaşayan varmı ?yardımcı olurmusunuz sevgili arkadaşlar
teşekkurler canım dusunuyorum cunku cok rahatsız etmeye basladı bu durum aramız bozulduCanm bi doktora git psikolojik bir durum olabilr
açıkçası olumsuzluk yaşıyoruz bu aralar...dokununca eşim bana sıçrayarak hemen anında uyanıyorum eşinizde hemen uyanıyormu acaba? uyanıncada hatırlamıyorum
teşekkur ederım canım rahat olmaya calısıyorum ama olaylar olumsuz etkıleyebılıyoruyanıyor canım aynen senin gibi, o yüzden kafaya bir şey takmamasını söylüyorum, sanırım sizde takıyorsunuz kafaya o yüzden takmayın hiç bişey
teşekkur ederım canım rahat olmaya calısıyorum ama olaylar olumsuz etkıleyebılıyor
:) özelikle dikkate alırım ♥♥bu arada uyumadan önce bir bardak su için iyi geliyor diye duymuştum hatta eşimede içiriyorum
:) özelikle dikkate alırım ♥♥