sizde yaşıyormusunuz bu durumu?

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
37
selam bayanlar... çok kötü bir gece daha geçirdim. arada sırada oluyor ama dünki baya etkiledi. rüyamda ne gördüğümüde hatırlamıyorum gerçi korkup inliyormusum tuhaf bır sekılde acı acı eşim söyluyor.sadece benım korkum olsa birşey değil artık eşimde cok etkılenıyor bu durumdan düşünün tam uyurken yanında acı acı inleme sesi aksam baya korkmus oda ilk defa bu konuda tartıstık kendıne gelemedı uzun süre evlenmeden oncede arada beraber yattıgım teyzem yada arkadaslarım soylerdı.gece korkuttun benı kotu ruya gordun galba inledin diye...ama bu aralar sıklaştı acaba pskolojık bir rahatsızlık mı? gece yatmadan duamı da okurum aslında...benımle aynı durumu yaşayan varmı ?yardımcı olurmusunuz sevgili arkadaşlar

canım olumsuz bir şey yaşadığın zamanlar mı oluyor genelde acaba, çünkü benim eşimde de var, olumsuz bir şey yaşadığında o gece kabus görüyor ve dedğin gibi inleme sesi oluyor ben sakince uyandırıyorum onu, psikolojiktir bence

açıkçası olumsuzluk yaşıyoruz bu aralar...dokununca eşim bana sıçrayarak hemen anında uyanıyorum eşinizde hemen uyanıyormu acaba? uyanıncada hatırlamıyorum

açıkçası olumsuzluk yaşıyoruz bu aralar...dokununca eşim bana sıçrayarak hemen anında uyanıyorum eşinizde hemen uyanıyormu acaba? uyanıncada hatırlamıyorum

uyanıyor canım aynen senin gibi, o yüzden kafaya bir şey takmamasını söylüyorum, sanırım sizde takıyorsunuz kafaya o yüzden takmayın hiç bişey

uyanıyor canım aynen senin gibi, o yüzden kafaya bir şey takmamasını söylüyorum, sanırım sizde takıyorsunuz kafaya o yüzden takmayın hiç bişey
teşekkur ederım canım rahat olmaya calısıyorum ama olaylar olumsuz etkıleyebılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…