• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde ki hamilelik belirtileri nelerdi? Henüz adet olmadım,hamile olabilir miyim ?

meltemboyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
25
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlarr :D
Ben sürekli forumumuzu takip ederim ve sizlerden bilgi edinirim...
Şimdi bilgiler üzerinden yola çıkarsak bazı arkadaşlarımız hamilewlik belirtilerini yazıyolar ki bu bende belli değil dahaa ama şunu sölemek gerekirse benim yarın adet olmam gerekiyo ve adet belirtilerine göre her zaman bende olan şeyler yanii göğüslerin şişmesi uçların acıması yada belde ağrılar falan filan...bunlar yarınki tarihe göre henüz yok acaba hamiilemiyimm??? eğer öyleyseeeeeeeee süper ama hamilelikle ilgili de belirtiler var mı yok mu anlayamıyorum zaten olsa da belli, etmez herhaldeee???
cevaplarınızı bekliyorum
Saygılar ve sevgiilerr......

bu kişiden kişiye değişir canım.bazıları hiç bir belirti olmadan hamile kalıyor.bazılrıda bu bahsettiğin ağrıları yaşıyor.hakkında hayırlısı olsn cnm

Merhaba arkadaşlarr :D
Ben sürekli forumumuzu takip ederim ve sizlerden bilgi edinirim...
Şimdi bilgiler üzerinden yola çıkarsak bazı arkadaşlarımız hamilewlik belirtilerini yazıyolar ki bu bende belli değil dahaa ama şunu sölemek gerekirse benim yarın adet olmam gerekiyo ve adet belirtilerine göre her zaman bende olan şeyler yanii göğüslerin şişmesi uçların acıması yada belde ağrılar falan filan...bunlar yarınki tarihe göre henüz yok acaba hamiilemiyimm??? eğer öyleyseeeeeeeee süper ama hamilelikle ilgili de belirtiler var mı yok mu anlayamıyorum zaten olsa da belli, etmez herhaldeee???
cevaplarınızı bekliyorum
Saygılar ve sevgiilerr......

bence hamile değilsin :66::66:

daha hamile olduğunu söylemek için çok erken belki normal bi gecikmedir,
bir kaç gün daha sabret sonra bi test yap herşey belli olur..

hamılesın yada degılsın demek dogru olmaz kı daha gecıkmemıs adetın hamıle olsanda zatewn belırtıler ıcın cok erken :89:

bende aynı durumdayım.. bugün 35. gün oldu hala adet olmadım ve hayatımda ilk kes göğüste acı yok... beklemedeyim hala.. 30 ve 34. günümde test yaptım sonuç negatif şimdilik... pazartesi adet olmazssam birdaha test yapıcam bakalım işte

bende aynı durumdayım.. bugün 35. gün oldu hala adet olmadım ve hayatımda ilk kes göğüste acı yok... beklemedeyim hala.. 30 ve 34. günümde test yaptım sonuç negatif şimdilik... pazartesi adet olmazssam birdaha test yapıcam bakalım işte

O kadar geç mi belli oluyooo yaa beklemek bile zorrrrrrr......ama benimde ilk defa göğ,slerde acıma yada belde ağrı falan yok işte belki de adet olmayızzzz da hamişşş oluruz benim daha 2.denemem yani geçen ay karar verdik ve olmadı bu aya bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnnn

Arkadaşlar ben hala adet olmadım ama test yaptırsammı acaba sizceeee ne yapayımmm ?? eczaedeki testlerle çıkarmı kesin sonuçç yoksa kan testimi yada bikaçgün daha mı bekleyeyimmm???

kan testı yaptırsana kendını yıyıp bitircegıne
baska bır arkadas sormus cok acıkmakla ılgılı o cok acıkmak hamıleıgın 4.aylarında fln oluyor

Back