• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde İlk Aylarda Emzik Kullanmaya Başladınız mı ??

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
bebeğim 9 günlük oldu . emziriyorum , altını temizliyorum gazını çıkarıyorum susmuyor .. Çareyi emzik takmakta buldum . Bazıları ilk aylarda kullanmak iyi değil diyorlar , ama uyandığı zaman öncelikle emziriyorum sonra emziğe başvuruyorum . Ne yapayım kafayı yicem yoksa :((

Benimki Bi Turlu Emzik Almiyooo Zorla Recele Batirarak Emzik Veriyoruymmmm Ne Yapim Gece Azina Emzigi Koyunca Bari 10 Dakka Yatiriyo Yoksa Nobet Tutuyorummmmmm

benim bebeğimde 24 günlük. emziğe alıştırayim diye uğraşıyorum ama nafile. bir türlü emmiyor hemen geri çıkarıyor afacan.

benim kızımada 4 günlükken başladık emzik vermeye..abartısız tam 2 ay tutması için uğraştım ben verdikçe o ya ağlıyo yada diliyle taa uzağa atıyordu..şu an 4,5 aylık ve tam da emiyor denemez..sadece uykuya dalarken ara sıra veriyorum bide uykusu bölününce o da azda olsa rahatlatıyor beni...

ya benim bebeğim 3.ayına gird hala emzik almıyor hatta verince aglıyor kızlar

benim kızım 23 günlük henüz emzik vermedim.memede uykuya dalıyo... böylelikle her fırsatta emzirmiş oluyorum.sonradan emziği alırmı bilmem ama doktorumuz daha emzik için erken olduğunu söylüyor

Ben de uğraştım emzik alması çin ama bizimki resmen öğürüyor emziği ağzına koyunca
Myflowers reçel zararlı olabilir boğazına falan kaçmasın canım aman dikkat et

benımkıde canı ısterse emıyor dr 1 aydan once tavsıye etmemıstıılk zamanlar ogurdu sımdı canı ısterse emıyor canım bıldıgım kadarıyla tatlı seylere batırıp vermek dişler için çok zararlı ilerde sorun olabılır

slm evet ilk aylarda emzik iyi değilmiş ama care yoksa tabi vericez emziğin iyi olmadığının söylenmesinin nedeni bebeklerin damaklarının çok yumuşak olması bu yüzden sertleşme döneminde damağın önde olmasına neden olurmuş kızlar bana verme dediler ama mecbur kalırsam vericez umarım almaz herkese kolay gelsin ...

Ben de uğraştım emzik alması çin ama bizimki resmen öğürüyor emziği ağzına koyunca
Myflowers reçel zararlı olabilir boğazına falan kaçmasın canım aman dikkat et

hakılısn zararlıdırda recel ama ne yapımmm zaten cok hafıf batırıyommm tatlansın emzık dıyeee ayyyyyy ıyyce sınır oldum gecelerı bes dakka yatırmıyooo bende recel verıyomm sankı rusvet verırmıs gıbı cocuk bes dakka sussun dıyeeee

oglum 20 gun luk fılandı ılk emzik vermeyı denedıgımde ve almıstı yanı bıde ben ılk baslardsaa benı emmedıgı ıcın bıberonla sutumu verıyordum bıberonla yıyen cocuklar memeyı daha cok alıyorlar
emzikle oyalamak kolay oluyor ama bazen inadı tutuyo emzigi vermeye calısıyorum mıdesı bulanıyor :)

Son düzenleme:
benim bebeğimde 28 günlük hala emzik alsammı diye düşünüyorum her gece yarın sabah emzik alcam diyorum ama almıyorum zaten oğlum beni emzik yerine kullanıyo

benim bebegimde gece hic dogru düzgün uyumuyodu hemen uyaniyodu meyer yavrum doymuyomus sütümle ne bileyim napiyim hic vermek istemiyodum ama artik geceleri mama veriyorum gündüzleri emisiyoruz masallahi var bebisimin büyük insan gibi uyuyo o da rahat bizde :emir_bebek:

ilk günlerde almayan bebekler sonradan almıyorlar
ben hastaneye götürmüştüm doğduğu gibi verdim:roflol:
eskidenmiş o damak yapısını bozan emzikler şimdi tam damaklarına aylarına göre emzik üretiyorlar.

benim kızıma doğduğu gün verdim ben emziği ama bir türlü tam tutamıyordu...bi akşam arkadaşlara oturmaya gitmiştk..orda çok ağladı arkadaşlar bakkal emziği diye bi emzik var alalım susar dediler..gittik aldık 25 kuruşa copur copur emiyo valla.ona uygun kaliteli emzik de bulamadım....doktorlar kızıyorlar diş yapısı bozuk olur diyorlar ama olsa benim olurdu hep emzik emmişim

ben kullandım cokda memnun kaldımdoğrusu .damaklı emziklerden almıştık kızım uyuturken cok rahatlık oluyodu 7 aylık olunca kendiliğinden bıraktı zaten.

Arkadaşlar şimdi yok damak yapısı bozulur dişleri kötü çıkar diye önermiyorlar ya doktorlar ve çevre... Ama annelerimiz zamanında bizi hep emzikle büyütmüşler :))

bende alıştırmaya çalışıyorum ama istemiyo böğürüyor bir müddet çenesinden destekliyorum bazen alıyo bazen almıyo

bebeğim 9 günlük oldu . emziriyorum , altını temizliyorum gazını çıkarıyorum susmuyor .. Çareyi emzik takmakta buldum . Bazıları ilk aylarda kullanmak iyi değil diyorlar , ama uyandığı zaman öncelikle emziriyorum sonra emziğe başvuruyorum . Ne yapayım kafayı yicem yoksa :((

canım banada doktorum önerdi kauçuk chicco emzik verdim şimdi rahatım hem kauçuk meme anne memesine benzediği için çocuk yadırgamıyor...

reçele, pekmeze batırmak da tokluk hissi oluşturur, ilk aylar bebeğe emzik vermeyin, emme güdüsünü anne memesinden almalı diyorlar

Back