Evli insanlar bile akşam aynı evde buluşacağı halde gün içinde bi iki kere konuşuyorlardr biz şimdiden böyleysek ileriyi düşünemiyorumeşimle sevgiliyken gün içinde hiç msjlaşmazdık sadece akşamları konuşurduk o da duruma göre en fazla 1 saat en az 10 dk şimdi evliyiz sadece eve gelirken ne lazım diye sorar o kadar :)
Ben onu çok kısıtlayan biri değilim ama o farklı düşünüyor galibaÖzgür olmak istiyor. Seni şimdiden buna alıştırıyor.
Anlayış gösteriyorum ki zaten gitme gezme demiyorum iletişim kuramiyoruz gittikçe soğuklk giriyor araya ama o bunun farkında değilEsimde biz sevgiliyken cok yogun calisirdi ama ben onun sknti icinde oldugunu ne sekilde calistigini falan bilmesemde elimden geldigince yaninda olurdum.adam kafasini dagitmak icin cikmistir cok yogun calisiyordur calismak kolay degil aslinda.lutfwn biraz anlayis gosterin iliskinize yazik olacak
biz evliyiz konuşmuyoruz ondan bahsettim. sevgiliyken de nişanlıykende aramızda 800km yol vardı ona rağmen sadece akşamları konuşurduk mesajlaşmazdıkEvli insanlar bile akşam aynı evde buluşacağı halde gün içinde bi iki kere konuşuyorlardr biz şimdiden böyleysek ileriyi düşünemiyorum
Evli insanlar bile akşam aynı evde buluşacağı halde gün içinde bi iki kere konuşuyorlardr biz şimdiden böyleysek ileriyi düşünemiyorum
Ben onu çok kısıtlayan biri değilim ama o farklı düşünüyor galiba
Anlayış gösteriyorum ki zaten gitme gezme demiyorum iletişim kuramiyoruz gittikçe soğuklk giriyor araya ama o bunun farkında değil
O sana nasil davraniyorsa swnde ona aynisini yap bence anlar o zaman :))Anlayış gösteriyorum ki zaten gitme gezme demiyorum iletişim kuramiyoruz gittikçe soğuklk giriyor araya ama o bunun farkında değil