Yok zaten aynı dediğiniz gibi eskisi gibi arayıp mesaj atmıyorum.Ustunluk kurmaya calismadiginizi bizler algiliyoruz. Sorun onun oyle dusunmesi.. Insanlar bir sorun yasadigi ve icinden cikamayacagini dusundukleri anlarda uzerlerinde bir baski hissederler ve bu da strese yola acar. Ozgurlugu kisitlaniyor diye algilar bu gibi durumlarda haliyle savunma mekanizmasini aktive eder. Siz siteminizde, beklentinizde hakli olabilirsiniz yalniz bi de onun gozunden bakmaya calisin. Bir sure aramayin ve mesaj atmayin. O size donus yaptiginda gerekli aciklamayi yapacaktir.
Aynen kabul etmiyor bide ilgisiz olduğunu. Sizinki gayet normal ne güzel maşallahİnsan sevgilisinin olduğunu unutur yahu bu ne ? Bizden örnek vereyim. Sabah günaydın mesajı atılır ikimizde çalıştığımız için yemek molasinda ve saat 3 4 gibi yarım saat kadar ya mesajla ya da tel.de konuşulur. Aksamda yemekten sonra uyuyana kadar mesajlasilir. Bu hep böyledir olağan dışı bi durum yoksa. Sevgiliniz çok ilgisiz. Hadi sizin merak etmenize anlam veremiyor da kendide mi merak etmiyor nerdesiniz ne yaptınız diye. Çok az geldi bana iletisiminiz. Bunuda üstünlük kurmak olarak algiliyorsa ciddi problem var.
Selamlar,
Sevgilimle aramızda bana göre sorun ona göre normal olan bi konu var yani konuda değil aslında onun davranışları.
Yazın ona yakındm neredeyse her gün beraberdik.
Şimdi ondan uzak olmam mi nedir kızlar bilmiyorum ama aramızda soğukluk var gibi. Beni gün içinde çok arayıp mesaj atmıyor.
Kendisi hafta içi çalışıyor . Ondan ergenler gibi 7/24 benimle mesajlasmasini istemiyorm ama aramızda iletişimsizlik ilgisizlik var.
Size örnek vereyim mesala bugünden.
Sabah o benden erken uyanır günaydın aşkım diye mesaj atar bnde cvp yazarm.
Saat 15:00 gibi falan bide napiyorsun yazdı bnde falan filan sen napiyorsun dedim oda cvp yazms bu yani başka konuşma falan yok .
Hafta sonu kendisine bi sevgilim olduğunu hissedemiyorum çok yalnızım seninle hiç bir şey paylaşamıyoruz dedm ve hemen başladı söylenmeye kavgada şurdan çıktı. İş çıkışı iş yerinde ki bi arkadaşının evinde yemek yiyecklerms onu haber verdi gece saat on oldu daha bitmedi mi yemek dedim lafliyorz dedi . Saat gece 1 oldu hala ses Seda yok aradım açtı nerdesin dedim eve giderken arkdaslar denk geldi ayak üstü konuşuyoruz dedi . Bnde bu saate kadar seni aramasam beni haberdar ettgn yok . Neden haber vermiyorsun merak ediyorum dedim . Bu hemen yanlış anladı inanmıyorsan dur fotoğraf atayım yok ses kaydı yapayım demeye başladı bi hafta sonu dışarı çıkıyorum onu da her zman burnumdan getirı yorsun dedi _ ki bn ona hiç bi zaman gitme etme demem sadece haberdar et beni derim neymiş arkdaslarinin yanında zırt pırt tel ile ugrasamazms. Bnde aynısı yapsam haber vermesem sn naparsn dedm bu bi anda bağırmaya başladı sen beni tehdit mi ediosn sn yaparsan bnde yaparm falan bıktım sıkıldım bu laflaridan bn senin kontrol altına alabilcen bi adam değilim üstünlük kurmaya çalışma bn kılıbık değilim falan başladı saydrmaya. Bide bana dio ki senin tek derdin x bana niye mesaj atmıyor aramıyor biraz olgunlaş. Bnm ödemem gereken kredi borcum var . Nasıl daha rahat yaşarız onun düşüncesi bnmle ettgn kavgalara bak diyor
Pazar günü de sabah ava gidiyorum demiş bide gece saat 9 da eve geldm. Sonra bi kere aramis bn uyuyodum bu kadar yani.
Ya gerçekten bn mi abartıyorum yoksa sizce de aramızda ilgisizlik yok mu ?
Şuraya gidiyorum dediğinde kimle diye sormaya bile korkuyorum artk yanlış anlayıp yine bağırmaya laf söylemeye başlayacak diye hiç mutlu değilim ondn hiç bi sıcaklık görmüyorum yabancı biri gibi.
Kafamda düşünüp duruyorm madem böyle devam edecekse bitireyim ayrılmak istediğimi söyliyeyim diye sonra böyle bisi için snra pişman olursam diyorum. Yan yanayken iyiyiz ama neden ayrı kalınca böyle anlamıyorum. Geçen sene böyle değildi bu kış çalışıyor ondan mı diyorum ama gece bitince de arayıp konuşmak isteyebilir.bide şu sıralar aile içi mal paylaşımı gibi bi işleri var . Artk bahane üretiyorm kendime.
Merak ettiğim sizde durumlar nasıl. Gün içinde çok iletişim halinde misinz yoksa bizim ki gibi mi sorun bende mi onda mi anlamak istıyorum . Kafama takıp ağlıyorm sürekli .
Aynı benimki de öyle ya inat az kaldı bnde kavga cikarticam ama susuyorum hala kavga etsek konuşmasak oda böyle inatlasr bnmleŞuan tam olarak bizde böyle bi durumdayiz. Kiminlesin "diye sormamdan tut gece bana uyuyalim deyip, kendisi uyumadi diye (bide bu 2 oldu) napmaya calistigini sordugum icin bugun kavga çıkardı bagirdi cagirdi konusmuyoruz bakalım. Bide acaip inat , bende gurur yaptım aramiyorum . Yanyanayken çok iyiyiz aynı yerde oturuyoruz ama bizde ayrılınca böyle kotuyuz işte ne olacaksa moral 0 yanii.
28 yaşında. Ya bn sadece ondn haberdar olmak istiyorm sürekli mesajlasmk falan değil kiKaç yaşında sevgiliniz ? Şimdi sizler ne durumdasınız diyorsun da. Herkesin karakteri farklı. Ben erkek arkadaşımla fazla mesajlaşmam. Sevmiyorum öyle mıç mıç liseliler gibi. O da sevmiyor olabilir. Sürekli tel elinde. Adam çalışıyor işi gücü vardır.
Bu demek değil ki sizi önemsemiyor. Günde 3 değil de 30 kere mesaj atması sizi daha değerli yapmaz. Bu tür şeyler için ilişkiyi yipratmayın bence... Evet arkadaş ortamında elinde telefon sürekli size mesaj atması onlara karşı saygısızlık olur. Sohbet ediyorlar demek ki.
Ya benimi de ilk başlarda öyleydi hani dicem baştan beri böyle huy değişmez bi kaç haftadan beri böyle canımı sıkıyor. Aynen dediğiniz gibi bnde aramicam baktım devam ediyor hala bitircem gerçekten kendimi üzdüğüme değmiyorBence seni gercekten sevseydi seninle konusmak biseyler paylasmak isterdi. Benim eşim biz çıktıgımız zamanlarda telefon numaramı bile vermemiştim ilk tanıştığımız zamanlar yani sırf benimle facebookta konuşabilmek için işten erken çıkıp hemen eve gidip pc nin başına otururdu ailesi hep gülermis ona hatta. Biz nişanlandıktan sonra da böyleydi gündüz bi bahaneyle işten çıkar kapıya kadar gelir beni hemen sarılıp öper giderdi 1 dk gördüğüne çalardı yani şu an evliyiz hâlâ öyle gündüz en az iki kez arar ses tonumu yoklar biraz kısık sesle konuşsam hemen bişey mi oldu aşkım diye iki saat üsteler. Seven insan böyle olur. Senin şu an yapman gereken kendisi biseylerin farkina varana kadar o aadikca senin aramaman msj atmaman. Aradan bu şekilde zaman geçip hâlâ halinden memnunsa yolla gitsin kendini üzdüğüne bu kadar değersiz hissettiğine değmez
Evet kadinsn sen unutma degerlisin böyle arsızlar icin kendini üzdüğüne hiç değmez salla gitsin inan bana zamanla sana çok daha değer verecek bir sürü insan çıkar karşına hayat kısa ömrünü böyle sıkıntı ederek geçirdiğine değmezYa benimi de ilk başlarda öyleydi hani dicem baştan beri böyle huy değişmez bi kaç haftadan beri böyle canımı sıkıyor. Aynen dediğiniz gibi bnde aramicam baktım devam ediyor hala bitircem gerçekten kendimi üzdüğüme değmiyor
Sende kendimi gördüm resmen28 yaşında. Ya bn sadece ondn haberdar olmak istiyorm sürekli mesajlasmk falan değil ki
Sende böyle bi sevgili ile beraber misin yoksaSende kendimi gördüm resmen
Aynen cnm o su an kahve keyfi yapıyor bide resim çekip bana atıyorEvet kadinsn sen unutma degerlisin böyle arsızlar icin kendini üzdüğüne hiç değmez salla gitsin inan bana zamanla sana çok daha değer verecek bir sürü insan çıkar karşına hayat kısa ömrünü böyle sıkıntı ederek geçirdiğine değmezşu an bile düşün sen burda bunları paylaşıp sıkıntı ederken onun umrunda bile değildir eminim
Yok dedim ya eskide kaldı böyle biri bende sadece senin istediklerini istemiştimSende böyle bi sevgili ile beraber misin yoksa
Pis de. Yerinde olsam artıları eksileri sayardim ona göre yön verirdim ileriye. Ama bilmiyorum ya benim de esimden once polis bi sevgilim vardi mesela. Eşim duymasin :) o da sürekli sabahlari kalkardi yok kisin sogukta bana msj atmaya üseniyomus. Sabahlari ben günaydin yazardim kendi cani isterse cvp verirdi. Bi ara napiyosun diye ya o yazardi ya ben cvp verirdik ondan sonra aksama kadar msj yok. Aksm olurdu ben arkadasta yemek yicem ya da arkadaslar bizde yemek yapicam derdi. Neymis efendim arkadaslarinin yaninda tlfnla ugrasamazmis. Sonra iyi geceler der yatardi. 2 sene bu böyle sürdü ama sonunda dayanamayip yolu verdim. Sonradan cok aradi agladi yalvardi ama is isten gecti. Bi de simdi bak bana esim bana o kadar deger veriyo ki keske daha önce karsima ciksaymis da eskisini hic tanimasaymisim diyorum bazen :) bence bi de ayrilmayi dene. Hatasini anlarsa arar zaten. Aramazsa da yanliz kalsan bile yalnizlik bile şu sıkıntıyı çekmenden iyidir benceAynen cnm o su an kahve keyfi yapıyor bide resim çekip bana atıyor
Hayatımda bana en çok değer veren insanlardan biri aslında ondn gordgm ilgiyi alakayı kimden gormemistm. Herkesin imrenice bi evlenme teklifi etti bi dediğimi iki etmezdi ama son günlerde neden böyle bilmiyorum sevgisi mi azaldı noldu ki anlayamıyorum . İyi yanları düşününce çok bu yüzden hemen bitirmek de istemiyorm ilerde pişman olabilirm