Merak ediyorum amaEe be kızım karşındaki koskoca adam sanane arkadaşlarıyla gecenin kaçına kadar oturuyorsa..hep sizin suçunhz sonrada kalkar totoları
Gerçekten dakika başı aranmak değil istediğim ama bi günaydın mesajı akşam da bi napiosn mesajı ile gün bitiyor. Sevgili olmak bisileri paylaşıp konuşmak değil midir ya ?Üstünlük kurmaya çalıstıgını düşünüyor , ağır abi tavırları bu yüzden..
Dakika başı mesajlasıp , aranmaktan hoşlanmam ben..
Fazla muhabbetin tez ayrılık getirdigine inanırım..
Sıkıntıları varsa üzerine gitme.
Geçen sene bizde telde uyurduk hep sabah kapatırdk. Kapatma uyurken sesi dinliyim dien bi adam bu sene böyle olduBi uyurken konuşmuyoruz biz herhalde.
Haber ver demem onda üstünlük kurmaya calismamms tuhaf ya bn anya diyorum o Konya. Derdimi bile anlatamıyorum kiYasadigi zorluklari bile bile ustune gitmeniz yanlis bir tutum olmus. Ve "ben senin kontrol altina alabilecegin kilibik bir erkek degilim" cumlesi de enteresan..
Tabiki de..Gerçekten dakika başı aranmak değil istediğim ama bi günaydın mesajı akşam da bi napiosn mesajı ile gün bitiyor. Sevgili olmak bisileri paylaşıp konuşmak değil midir ya ?
Zamanla azalması normal bence, bizim daha 8 ay oldu.Geçen sene bizde telde uyurduk hep sabah kapatırdk. Kapatma uyurken sesi dinliyim dien bi adam bu sene böyle oldu
Bizde daha 14 aylığıZZamanla azalması normal bence, bizim daha 8 ay oldu.
Böyle giderse bnde devam edemeyeceğim zaten eski olacak benimkisi deBenim eski öküz sevgilimle günde 2 dk bile konuşmazdık eski oldu o yüzden