sizde de oluyor mu

NursedaCan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
238
95
18
32
Ya genel de adet dönemi yakın olunca başm ağrıyo boynum dan geliyo böyle olan var mı

Bende var ama benim. Migrenim var her adet döneminde tetikler 72 saat sürer

Ben.2 gündür agridan oluyorum.stres sinir yogun oluyor bende.elim ayagim titriyor. Baş ağrısı ile gerginlik çekilmez oluyor. Yıllardır böyleyim. Bunun adı pms.ve buda regl migreni.google yazin tamamen ogrenirsiniz.tedavisi var.normal migrenden daha zor ama.ben tedavi olmadım.ilaçta kullanmıyorum. Emziriyorum zaten.öyle çekiyorum işte yıllardır. Düzenli ilaç kullanamayanlardanim.o yüzden.

ya varsayalım ki var napıcaksiniz yani dert topiği açıp niye ağrıyor diye hayata mı küseceksiniz
ne saçma konudur gece gece

adet dönemim bulantı ishal gaz bacaklarda uyuşma karıncalanma .. daha saymayayım

Son düzenleme:
ya varsayalım ki var napıcaksiniz yani dert topiği açıp niye ağrıyor diye hayata mı küseceksiniz
ne saçma konudur gece gece
bu da bir dert canım ilaç adı sormuyorum zaten ve insan kendinden başka birilerin de olduğunu görünce kendini teselli edebilir bir nebze olsun dert diyince kural mı var koca aldatması boşanma bilmem ne

Bende adet olmadan birkac gun once inanilmaz basim agriyor burun kemigimden göz cukurlarima kadar agriyi hissediyorum.
Birde asiri mide bulantisi oluyor.
Birkac gun once bas agrisindan 2 gun yataktan cikamadim.
Bu sorunu yasayan herkese gecmis olsun diyorum.

Bende adet olmadan birkac gun once inanilmaz basim agriyor burun kemigimden göz cukurlarima kadar agriyi hissediyorum.
Birde asiri mide bulantisi oluyor.
Birkac gun once bas agrisindan 2 gun yataktan cikamadim.
Bu sorunu yasayan herkese gecmis olsun diyorum.
aynen ya burnum sanki sızlı yo ne kadar kötü ya ben son bir sene ye kadar bas ağrısı ne bilmez dim

adet dönemim bulantı ishal gaz bacaklarda uyuşma karıncalanma .. daha saymayayım
Arveles ilaci var arkadaslar kullanin ozellikle adet oldugunuzu anlamaya yakin icin hapi inanin hafifletiyo ayni durum bende de var biraz olsun rahatlatiyo en azindan gecem iyi geciyor.yada tam.etki isterseniz kadin dogum hapi kullanin derler ben kullamiyorum ama doktorum tavsiye etmisti hic agri hissetmiyormusunz.

Arveles ilaci var arkadaslar kullanin ozellikle adet oldugunuzu anlamaya yakin icin hapi inanin hafifletiyo ayni durum bende de var biraz olsun rahatlatiyo en azindan gecem iyi geciyor.yada tam.etki isterseniz kadin dogum hapi kullanin derler ben kullamiyorum ama doktorum tavsiye etmisti hic agri hissetmiyormusunz.
peki onun adet üzerinde bir etkisi oluyor mu gecikme ya da hemen olma gibi

peki onun adet üzerinde bir etkisi oluyor mu gecikme ya da hemen olma gibi
Benim adet takvimim var ve her ay duzenli oluyorum doktorum vermisti arveles ilacini cok ilac kullandim majezik vs. En son bu ilaci kullaniyorum herhangi bi sorun yasamiyorum adet duzensizligi hakknda.tabi belli aylar artik ilac bile fayda etmeyebiliyor acilara oda fazla usutmek vs kaynaklaniyor artik geceyi berbat geciriyorum..kadin dogum hapi annem kullanmami istemedigi icin kullanmiyorum.

E bizde de olsa nolacak ki?
ay canım benim siz de olsa ne olucak biliyor musun tavsiye de bulunan olucak öyle yapıyorum böyle yapıyorum diyecek yada sadece olduğunu belirtecek ve bu konu da bilgi sahibi olmus oluyorsun ne şekilde olduğunu insanlar da bazılarınız derdi de sırf çirkeflik buraya konu açın bence niye bu kadar içimız fesat diye belki birileri bilgilendirir hey allahım ya:)

Benim adet takvimim var ve her ay duzenli oluyorum doktorum vermisti arveles ilacini cok ilac kullandim majezik vs. En son bu ilaci kullaniyorum herhangi bi sorun yasamiyorum adet duzensizligi hakknda.tabi belli aylar artik ilac bile fayda etmeyebiliyor acilara oda fazla usutmek vs kaynaklaniyor artik geceyi berbat geciriyorum..kadin dogum hapi annem kullanmami istemedigi icin kullanmiyorum.
yarın alayım Arveles reçeteyle satılmyo değil mi

Yok eczaneden iste yeterli.doktora gittinmi hic ilac vs bisey verdimi yada baska bisey.is yerimden baska arkadas mesela farkli bi ilac kullaniyo adini unuttum ama bi keresinde ilacim yoktu ondan aldim oda cok iyi olmazsa yarin atarim sana ismini.sen yine eczaneden aldiginda arvelesi adet icin aliyorum dersin zaten dogrudur diye verirler sana gecmis olsun iyi geceler.

Yok eczaneden iste yeterli.doktora gittinmi hic ilac vs bisey verdimi yada baska bisey.is yerimden baska arkadas mesela farkli bi ilac kullaniyo adini unuttum ama bi keresinde ilacim yoktu ondan aldim oda cok iyi olmazsa yarin atarim sana ismini.sen yine eczaneden aldiginda arvelesi adet icin aliyorum dersin zaten dogrudur diye verirler sana gecmis olsun iyi geceler.
tamam canım çok sağol teşekkür ederim iyi geceler

normal progestan hormonu dususe gecince oluyor. ben adet olacagimi bas agrisindan anliyorum genelde. bide benim gebelikte migrenim oluyor

Back