- 3 Ocak 2016
- 238
- 95
- 18
- 32
- Konu Sahibi NursedaCan
Ya genel de adet dönemi yakın olunca başm ağrıyo boynum dan geliyo böyle olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu da bir dert canım ilaç adı sormuyorum zaten ve insan kendinden başka birilerin de olduğunu görünce kendini teselli edebilir bir nebze olsun dert diyince kural mı var koca aldatması boşanma bilmem neya varsayalım ki var napıcaksiniz yani dert topiği açıp niye ağrıyor diye hayata mı küseceksiniz
ne saçma konudur gece gece
aynen ya burnum sanki sızlı yo ne kadar kötü ya ben son bir sene ye kadar bas ağrısı ne bilmez dimBende adet olmadan birkac gun once inanilmaz basim agriyor burun kemigimden göz cukurlarima kadar agriyi hissediyorum.
Birde asiri mide bulantisi oluyor.
Birkac gun once bas agrisindan 2 gun yataktan cikamadim.
Bu sorunu yasayan herkese gecmis olsun diyorum.
Arveles ilaci var arkadaslar kullanin ozellikle adet oldugunuzu anlamaya yakin icin hapi inanin hafifletiyo ayni durum bende de var biraz olsun rahatlatiyo en azindan gecem iyi geciyor.yada tam.etki isterseniz kadin dogum hapi kullanin derler ben kullamiyorum ama doktorum tavsiye etmisti hic agri hissetmiyormusunz.adet dönemim bulantı ishal gaz bacaklarda uyuşma karıncalanma .. daha saymayayım
peki onun adet üzerinde bir etkisi oluyor mu gecikme ya da hemen olma gibiArveles ilaci var arkadaslar kullanin ozellikle adet oldugunuzu anlamaya yakin icin hapi inanin hafifletiyo ayni durum bende de var biraz olsun rahatlatiyo en azindan gecem iyi geciyor.yada tam.etki isterseniz kadin dogum hapi kullanin derler ben kullamiyorum ama doktorum tavsiye etmisti hic agri hissetmiyormusunz.
Benim adet takvimim var ve her ay duzenli oluyorum doktorum vermisti arveles ilacini cok ilac kullandim majezik vs. En son bu ilaci kullaniyorum herhangi bi sorun yasamiyorum adet duzensizligi hakknda.tabi belli aylar artik ilac bile fayda etmeyebiliyor acilara oda fazla usutmek vs kaynaklaniyor artik geceyi berbat geciriyorum..kadin dogum hapi annem kullanmami istemedigi icin kullanmiyorum.peki onun adet üzerinde bir etkisi oluyor mu gecikme ya da hemen olma gibi
ay canım benim siz de olsa ne olucak biliyor musun tavsiye de bulunan olucak öyle yapıyorum böyle yapıyorum diyecek yada sadece olduğunu belirtecek ve bu konu da bilgi sahibi olmus oluyorsun ne şekilde olduğunu insanlar da bazılarınız derdi de sırf çirkeflik buraya konu açın bence niye bu kadar içimız fesat diye belki birileri bilgilendirir hey allahım ya:)E bizde de olsa nolacak ki?
yarın alayım Arveles reçeteyle satılmyo değil miBenim adet takvimim var ve her ay duzenli oluyorum doktorum vermisti arveles ilacini cok ilac kullandim majezik vs. En son bu ilaci kullaniyorum herhangi bi sorun yasamiyorum adet duzensizligi hakknda.tabi belli aylar artik ilac bile fayda etmeyebiliyor acilara oda fazla usutmek vs kaynaklaniyor artik geceyi berbat geciriyorum..kadin dogum hapi annem kullanmami istemedigi icin kullanmiyorum.
tamam canım çok sağol teşekkür ederim iyi gecelerYok eczaneden iste yeterli.doktora gittinmi hic ilac vs bisey verdimi yada baska bisey.is yerimden baska arkadas mesela farkli bi ilac kullaniyo adini unuttum ama bi keresinde ilacim yoktu ondan aldim oda cok iyi olmazsa yarin atarim sana ismini.sen yine eczaneden aldiginda arvelesi adet icin aliyorum dersin zaten dogrudur diye verirler sana gecmis olsun iyi geceler.