• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde de oldu mu

Patiiseven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
55
12
3
29
Daha öncede adetim gecikmişti test yaptırıp 2 gün sonra adet olmustum Suan 13 gün geçti sabah idrar testi yaptım negatif cıktı hamilelik değilse de böyle bsey yaşayan var mi ? Benm çok fazla adet gecikmem olmazdı daha önceden 2 aydır böyle .

Daha öncede adetim gecikmişti test yaptırıp 2 gün sonra adet olmustum Suan 13 gün geçti sabah idrar testi yaptım negatif cıktı hamilelik değilse de böyle bsey yaşayan var mi ? Benm çok fazla adet gecikmem olmazdı daha önceden 2 aydır böyle .
Doktora gittin mi eger gttıysen bi sıkıntı yoksa gebelıgu cok kafaya takıyosan psikolojik olarak hormonlarınla oynuyosun canım

Hamile kalmayı düşünmüyorum hiç yani korunuyorum da doktora korona yüzünden gitmek istemıyorum ama bu gidişle gitmem gerekıyor

Merhaba , şuan bende aynı durumdayım 10 gün oldu adet günüm geçeli cuma günü test yaptım negatif çıktı ara sıra adet ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum ha geldi ha gelecek diye ama hiç birşey yok .. Şubat ayında da bir kez böyle olmuştu 7 gün gecikmişti adetim. Normalde çok düzenli,takvimde hangi günü gösteriyorsa o gün olurum .Bu sefer neden oldu bilmiyorum bende korona yüzünden gitmek istemiyorum hastaneye son kez test yapıcam bi kaç gün sonra ya stres yapıyorum yada sorun var (ki inşallah yoktur ,havalar etkiliyordur) Hayırlısı hakkımızda inşallah :işsiz:

Hamile kalmayı düşünmüyorum hiç yani korunuyorum da doktora korona yüzünden gitmek istemıyorum ama bu gidişle gitmem gerekıyor
Canım msjlarına baktım da strese baglı olablır mı acaba . Ben uzuldugum yada stres oldugum donemler erken olurum mesela

benim de 2 ay önce öyle oldu ben de gebelik sandım ilk kez başıma geldi. ama 10 gün sonra kendiliğinden regl oldum.şimdi bu ay bebek haberi aldım. böyle durumlarda gecikip de adet olanlara bebek yer yapıyor diyorlarmış. belki de bir iki ay sonra senden de haber alırız :KK68:

Back