Çocuk Hastalıkları sizde de gaz sorunu var mı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

alcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2007
16
0
86
42
Denizli
arkadaşlar ben de çok gaz oluyor .bu neden le bebeğime de geçiyor.sezeryan ile alakalı olabilir mi.sizlerinde öyle sorunu varmı.ne yapabilirim.senağlamasenağlama

hafif şeyler yediğimde daha az oluyor.kahvaltı yaptığımda falan.yemek yedim mi çok gaz oluyor.bilmiyorum ama yanlış bir çıkarım da olabilir.artık kendim,i dinlemekten sıkıldım.şunu yedim de mi oldu. bunu yemiştim ondan mı acaba demekten sıkıldım

Gazı oluyor da kendi çıkarıyor artık.Gazını çıkarmasına yardımcı olun yediklerinizi azaltırsanız sütünüzü etkileye bilir.

bende oluyor gaz sorunu. her akşam bi tane doğal maden suyu içiyorum rahatlatıyor.

maden suyunu deneyelim.teşekkürler canım.bebeğimde gazını çıkarıyor ama çıkarınca ağlıyor.sesinden korkuyor sanırım

gaz sorunun birazda üşütmeye bağlı olduğunu düşünüyorum biraz dikkat etmeyim bendede oluyor tarleyince felan hemen değiştirmek gerekiyor ayaklarda önemli hava sıcak diye terliksiz basınca gaz sorunu başlıyor bebişlerimiz için dikkat etmek şart...

yaa haklısın arkadaşım sezeryanla doğum yaptım ben önceden hiç böyle olmazdı ne gaz ne bişey ama şimdi ayaklarımda terlik yoksa anında dikiş yerlerim ağrıyor karnım sancılanıyor vss....zor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…