Sizde Böyle Düşünüyor Musunuz Hiç?

E

EU1

Ziyaretçi
ZAMAN ZAMAN HEP ŞÖYLE DÜŞÜNÜOYRUM BAKIOYURM TAM 9 AY DOGUM KONTROL HAPI KULLANDIM YASMİN SONR ABIRAKTIM BANA DEDİLER Kİ.BIRAKINCA 3 4 AY SONR AHAMİLE KALIRSIN HİÇ DÜŞÜNMEDİM İLEİRDE ÇOCUK SAHİBİ OLURKEN ZORLUK ÇEKER MİYİM DİYE LAP LAP YUTTUM ANASINI SATAYIM HAPLARI ŞEKER GİBİ AMA ŞİMDİ BAKIOYRUM DA ZATEN OLMUOYRMUŞ KIZLAR NEDNE İÇMİŞİMKİ.:sm_confused: SANIRIM SALAK OLDUGUM İÇİN HEP ANNEM KULLAN DEDİ SAKIN HAMİLE KALMA DEDİ O ALDI HEP HAPLARI BUGÜNDA ŞUNU DÜŞÜNDÜM SANIRIM BEN ALALH A KARŞI GELDİM AMAN ÇOCUK OLMASIN DİYE KORUNDUM DURDUM VE BUGÜN BAKIOYRUM 14 AY GEÇMİŞ YOK HALA ÇÖOCUK MOCUK ANASINI SATAYIM SANKİ CEZALANDIRILDIM BEN ALLAH TARAFINDAN SİZEDE BÖYLE OLUYOR MU ? ALLAHIMIN GÜCÜNE GİTMESİN AMA BÖYLE DÜŞÜNMEDNE EDEMEDİM İNANIN Kİ?:uhm:şakkıdı:çok üzgünüm:a.s

canim ben ilk evlendigimde dogum kontrol hapi kesinlikle hic kullanmadim evlenmeden önce bir tv programinda duymustum kadinlarin evlenipte doktora gitmeden bir problem olup olmadigini bilemez eger yumurtaliklari tembelse bu haplar dahada gerilemesini sagliyormus o yuzden hep dogal yollardan korunmayi tercih ettik
ama bende senin gibi sonradan halime cok guluyorum bosu bosuna telas yapmisiz aman ya hamile kaldiysam diye tam bir yil böyle taki cocuk isteyene kadar ama ne yapalim hersey kismet isi

Evet Işte Hiç Korunmayanalri Duyuncada Dioyrum Ki Yok Bu Ceza Degil Allahin Takdiri Küçükken En çok Kisir Olmaktan Korkuyordum Ama şimdi Baktim Ki Başima Gelmiş

Evet Işte Hiç Korunmayanalri Duyuncada Dioyrum Ki Yok Bu Ceza Degil Allahin Takdiri Küçükken En çok Kisir Olmaktan Korkuyordum Ama şimdi Baktim Ki Başima Gelmiş

biliyormusun bende hep bunu dusunurdum kisir oldugumu falan sonrada tövbe tövbe nerden cikartiyorum diye söylenirdim bosuna dememisler biseyi kirk kere söylersen olurmustatlicadiarzu

Hay Allah çok Haklisin Daha Ben Bebek çalişmlarina Başlamadan önce Tup Bebk Merkezleri Araştirmaya Başlamiştim Yalan Yok Yaniiiiiiiiiiiiiiiiii

coktandir giremedim vallaha senle sohbet etmeyi özlemisim
bu gece bir ruya gördüm sana anlatayim bari guzelmi yoksa kötümü anlamadim
ruyamda hamileymisim hamilelik giymisim aynadan bakiyorum ama karnim yok elimi karnima koyuyorum var sonra tekrar aynadan bakiyorum karnim yok cok uzuluyorum karnim cikmadi diye hayir olsun insallah

allahın izniyle sana hamişlik yakın diyelim hayra yoralımki hayır olsun evet bnde seni merak ettim canım çarşamba günü bnd edr agidioyurmhayatım sen ruyalara atakılı kalma genede tamma mı her rüyayı güzel e yor

evet canim haklisin artik gunlerim yaklasiyor yine bende bir heyecan basladi iki aydir biraz kafam rahatti simdi adetimi bekliyorum transfer icin bu sefer umutluyum allahin izniyle insallah olacak
umarim doktor sana cok guzel seyler söyler

hayırdır inşallah....hamileliği genelde rüyada sıkıntıya yorarlar ama inşallah böyle bi durumla karşılaşmazsınız.

evet canim haklisin artik gunlerim yaklasiyor yine bende bir heyecan basladi iki aydir biraz kafam rahatti simdi adetimi bekliyorum transfer icin bu sefer umutluyum allahin izniyle insallah olacak
umarim doktor sana cok guzel seyler söyler

amin canımk bnm amin çok sevinirim sn eger hamile olursan sen benim kardeşimsin hayatım

kızlar bende geldim sohbete.önceden benim aklımın ucundan bile geçmemişti çocuğumun olmayacağı ama olmadı işte.gerçi benim her işim böyle,hep zorlayarak oldu ne istediysem bazılarıda olmadı tabii.artık hayırlısı.

evet canım hayırlısı olsun amin inşaallah ama ne yapalım kaderimizde payımıza düşen bunlarsa yaşiamaktan başka çaremiz yok yuce rabbim inşaaalllah kudretiyle mucizeler yaratıp içimize koyar inşaallah

neyse kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım yarın görüşürk inşaalah

ben hep çok çabuk hamile kalacağıma inanırdım.sanırdımki annemle ablam çok çabuk hamile kaldığından bende kalırım.ama kader

ben ilk evlendiğimde çocuk çok istememe rağmen eşime bunu itiraf edemiyordum oysaki oda çocuk istiyor bana itiraf edemiyormuş eşim ben korunamam deyince bende hap kullandım o kadar pişmanımki gerçi hapı bıraktım 1 ay sonra hamile kaldım maalesef bebişimin 7 haftalıkken kalbi durdu allah isteyen herkeze evlat sahibi etsin ve bu çok önemli kararı iyice düşünmeden önüne geçmeye çalışmasınlar

merhaba arkadaşlar ben hiç korunmadım.çünkü evlenmeden önce öğrendik azospermi olduğunu eşimin. 5 yıl flört ettik o zaman konuşurduk. ben eşime ya çocuğumuz olmazsa ne yaparız diye soruyodum. oda benim olur senin olmazsa tedavi olursun diyodu. gerçi eşim o zamanlar azospermi değildi. çünkü doktor enfeksiyona bağlı tıkanıklık dedi. benim bundan anladığım korunmadan çok sayıda kadınla birlikte olmuş.bunu kendide itiraf etti.bunun sonucunda olmuş bu durum. ama o kadar pişman üzgünki çünkü tam bi çocuk manyağı. işte bizim hikayemiz de böyle. belki sizin doğum kontrol hapı ceza sebebi değil ama eşimin bu kadar sex düşkünü olması kesinlikle ceza sebebi. ama inşallah allahım onu affetmiştir. çünkü pişman hemde çok.

allah gönülden pişmanlık duyanları her zaman affeder hayadım allah buyuktur allah bir annenin çocuguna yaklaştıgı şevkatten daha şevkatlidir kuluna ve bir annein merhametinden daha merhametlidir kulların a

X