B baskasey Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2015 143 25 12 Haziran 2015 Konu Sahibi baskasey #21 Ciidemm .!.: Amin çok sağol canım, koşuşturmacamız var tabi hep ama çok güzel şeyler darısı başına amin canm inşallah ] Genişletmek için tıkla...
Ciidemm .!.: Amin çok sağol canım, koşuşturmacamız var tabi hep ama çok güzel şeyler darısı başına amin canm inşallah ] Genişletmek için tıkla...
kumralti Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2014 1.155 1.106 12 Haziran 2015 Konu Sahibi baskasey #22 baskasey .!.: aynen öyle canm çok doğru diyosun:) erkek arkadaşm der sürekli bana şimdi elele olupta sevaba girmek varken neden günaha giriyoruz biz diye alttan mesajlar verir hep :) Genişletmek için tıkla... çok da doğru mesajlar veriyor o mesajları dikkate alın ve biran önce evlenin derim
baskasey .!.: aynen öyle canm çok doğru diyosun:) erkek arkadaşm der sürekli bana şimdi elele olupta sevaba girmek varken neden günaha giriyoruz biz diye alttan mesajlar verir hep :) Genişletmek için tıkla... çok da doğru mesajlar veriyor o mesajları dikkate alın ve biran önce evlenin derim
B baskasey Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2015 143 25 13 Haziran 2015 Konu Sahibi baskasey #23 kumralti .!.: çok da doğru mesajlar veriyor o mesajları dikkate alın ve biran önce evlenin derim Genişletmek için tıkla... inşallah canm benim
kumralti .!.: çok da doğru mesajlar veriyor o mesajları dikkate alın ve biran önce evlenin derim Genişletmek için tıkla... inşallah canm benim