- 24 Nisan 2024
- 267
- 201
- 35
-
- Konu Sahibi golldkahveemm
Gerçekten bunu yazmaya kendimi hazır hissettiğimde konu açmak isterim sadece içim birazcık hafiflesin diye bunları yazmak istedim.Asıl sorun içinizde çözemediğiniz sorun ne bunu bilmeniz lazım? Dönemsel olarak bazen insan sanki herşey üstüne geliyor gibi hissediyor. Ve insan hayatında inişler çıkışlar normal yani. Asıl üzüldüğünüz acılar nedir?
Herkesin bir derdi var..Dertsiz kul yok.Kimse zaten kötü şeyleri haketmiyor ama hayat bu.Bazen şunu düşünüyorum acaba biz öldük ve Kuranda bahsedilen cehennemi mi yaşıyoruz diye.Herkese merhaba.
İçimde öyle bastırılmış öfke sitem, kırgınlık varki. Böyle saatlerce ağlasam geçecek gibi geliyor ama ağlayamıyorum. Normalde bir dizi izlesem ağlardım. Çevremdeki hiç kimseyle paylaşmıyorum derdimi içime atıyorum sürekli.
Bu hayat neden bu kadar canımı yakacak şeyler yaşattı bananeden bu kadar zor imtihanlar yaşıyorum.
İnancım tam isyan etmiyorum Allah'ım yardım et diye sürekli dualar ediyorum...
Ama hak etmedim bu kadarını ya gerçekten kötü bir insan değilim yaptığım bir kötülük yok kimseye karşı onun bedelinin ödüyorum diyeceğim kötü olsam. Çocuklarına karşı sabrın, ilgin, bağın çok güzel diyor herkes gerçekten öyleyim onlar can parçam.
Üzüldüğüm belli olmasın diye gülmek zorunda kaldığım her saniyeden nefret ediyorum.. Gülmek güçlü olmak zorundayım ikitane çocuğumun gözlerine bakarken. Ama kırgınım ve çook canımmm yanıyor inşallah iyileşecek geçecek bu günler. Hepiniz Allah'a emanet olun
Ne oldu ? Önce sorunun ne olduğunu tespit edin sonra kabul edin. Maddi durumunuzu bilmediğim için terapi seçeneğini söyleyemeyeceğim.Herkese merhaba.
İçimde öyle bastırılmış öfke sitem, kırgınlık varki. Böyle saatlerce ağlasam geçecek gibi geliyor ama ağlayamıyorum. Normalde bir dizi izlesem ağlardım. Çevremdeki hiç kimseyle paylaşmıyorum derdimi içime atıyorum sürekli.
Bu hayat neden bu kadar canımı yakacak şeyler yaşattı bananeden bu kadar zor imtihanlar yaşıyorum.
Ama hak etmedim bu kadarını ya gerçekten kötü bir insan değilim yaptığım bir kötülük yok kimseye karşı onun bedelinin ödüyorum diyeceğim kötü olsam. Çocuklarına karşı sabrın, ilgin, bağın çok güzel diyor herkes gerçekten öyleyim onlar can parçam.
Üzüldüğüm belli olmasın diye gülmek zorunda kaldığım her saniyeden nefret ediyorum.. Gülmek güçlü olmak zorundayım ikitane çocuğumun gözlerine bakarken. Ama kırgınım ve çook canımmm yanıyor inşallah iyileşecek geçecek bu günler. Hepiniz Allah'a emanet olun
Bende de oluyor uzun zamandır tövbe est cenazede bile ağlayamiyorumHerkese merhaba.
Piskoloğa gittim bir dönem aslında sanki pek iyi gelmedi gibi bana. Git saçını boyat botoks yaptır kadınlar sever değişimi vs dedi. Başka denedim oda cinsellik üzerinden örnekler verdi Belkide bana farklı denk geldi.Öfkeniz için terapi mi meditasyon mu her neyi seçerseniz seçin ama bir şeyler yapmalısınız.
Çabasız, sadece hak etmedim diye oturup ağlamaya çalışmayacak kadar güçlü varlıklarız biz. Nerede ne yaptınız ve sonucu ne oldu? Bunlardan ders çıkartarak o konunun kapanmasını sağlayacaksınız.
Belki karma temizliği yapıyorsunuz belki zayıf yönleriniz güçlendirilmeye çalışılıyor biz bilemeyiz. Bu dünya eğlence yeri değil. Burası bir tekamül okulu. Ah vahlarla uğraşıp kendinizi geri çekmeyin. Çaba gösterdiğiniz bir konuda yardım da gelir emin olun.
İşte okadar kötü gibi geliyor dünya zaman zaman. Asacağım bu günleri buna çok umudum var..Herkesin bir derdi var..Dertsiz kul yok.Kimse zaten kötü şeyleri haketmiyor ama hayat bu.Bazen şunu düşünüyorum acaba biz öldük ve Kuranda bahsedilen cehennemi mi yaşıyoruz diye.
Çok doğru yazdıklarınız belki de kahkaha atarak dans ederek düzelir birçok şey. Ağlamayı seçmek neden. İşte öyle şeyler yaşıyor insan buna güleyim mi diyoruz .Ağlamakla geçmez Çok sevmem ben çoksa tavsiye etmem.Biraz aglanabilir onun yerine bir müzik köy Mezdeke taktiği.Yada keyifli başka birşey.Cunku ağlamak vücudun çok sevdigi bir eylem değil Sonunda migren gibi hastalıklara ve beyinde bir takim stress yaratıcı uyaranlari tetikliyor.Sevinçten olursa varım bak.Genede bir yas durumunda öneririm.Onun dışında göz altı kırışıklıkları için doğru yöntem ağlamak Çok az durdurulabilir şekilde baş agrisi yapmayacak kadar hiçbir şeyi çözmeyecegini bilerek ağlayın.Sonrasinda da bu duygulara neden olanı çözmek için harekete geçin .Allah güldürsün evet bilirim gözyaşı aksın diye yaratildi.Ara sıra az miktarda iyi olabilir.Baskalari için dökülmemesi gerekli çünkü çok kiymetlidir insanda hasar bırakır.O yüzden neye ağladığın deyip deymedigi ise yarayıp yaramadigi önemli.Ben sevmem onun yerine koyabilecek şeyler var deli gibi kosabilirsiniz o yorgunluk onu dizginler beyin için daha yararlı üzüntü kalbi ciğerleri aklınıza gelebilecek bir çok organı erken yaşlandıran bir duygu Mümkün olduğu kadar başa çıkmalı olumluda olma yaşam felsefesi haline gelmeli