merhaba kızçeler. Ben bir buçuk yıllık nişanlıyım. Yıllarca sevdık çok sukur dugunede sayılı aylar kaldı. Bir durum var ki normal mi anormal mi sızlere danısmak ıstıyorum. Aslında aynı ilde aynı adetlere sahıbız nısanlım ile. Bizde dünürler çağırılır yenılır içilir bız bunu minimum 8 10 kez yaptık ki doğu kulturunde konulan sofraları söylememe gerek yok çeşitlerı dolmalar börekler vs. . Hatta kendı aılesı dışında halaları amca karıları hep geldıler agırladık. Lakın sorun bızı onların sadece piknik gıbı bır organızasyonla dışarıda sadece bır kere agırlamaları. Hıç evlerıne gıtmedık mesela :) ben kendımı gectım annem çok fedakar bırıdır onun bu muameleyı hakettığını düşünmüyorum. Ne kv ne görumcem eltım hiçbırı çağırmadı benı aılemı. Bızde tam tersidir. bızde erkek evı olduk herkes o gelını çağırır yedırır içirir. E mıllette bana bır sorun mu var dıyor yüzüme açıkca. Görunur de yok benı cok severler gelınce de ellerı dolu gelırler meyve para vs.. ama yanı böyle oluşları sızce garip degıl mi ye iç git ye iç git. Bu da benı açıkçası evlenınce evıme hiç davet alasım gelmıyor benı kışkırtıyor yavasca. Ne diyorsunuz şeytan vesvesı mı yoksa sorun mu sızce bu?