- 23 Aralık 2017
- 47
- 13
-
- Konu Sahibi canimoyleistedii
Bende parlak olmasından yana değilim ama diğer modelleri nişanlım beğenmedi onunda begenmesini istiyorum. koyu renklere gelince boğucu geliyo sıkılıyorum hemen. Önerdiğiniz bi model varsa paylaşır mısınız benimde hoşuma gidebilirYatak odası uyumak içindir. Bu parlak beyazlar gözünüzü alır. Çok da gösterişliler. Ben kendi adıma rahatsız oluyorum prlaklıktan. Daha minimal ve koyu renk modellere bakmanızı tavsiye ederim. Soruya gelince “e hiçbiri”.
Bütçeniz ne kadar yatak odası için?Bende parlak olmasından yana değilim ama diğer modelleri nişanlım beğenmedi onunda begenmesini istiyorum. koyu renklere gelince boğucu geliyo sıkılıyorum hemen. Önerdiğiniz bi model varsa paylaşır mısınız benimde hoşuma gidebilir
Bütçe sınırı yok. Kayinbabamda bu yüzden kendi almak istiyo iste en iyisini en kalitelisini bilirim ben diyoBütçeniz ne kadar yatak odası için?
Bütçe sınırı yok. Kayinbabamda bu yüzden kendi almak istiyo iste en iyisini en kalitelisini bilirim ben diyo
Bunlarda guzelmiş beyaz alma çok toz belli oluyor hemen maalesef
6 yi ekledim5 diyorum ödekiler çok abartılı geldi bana 6yı gorseydik bide
Model olarak güzel begendim Ama iste renk takıntım var.
Odam küçük en azından beyaz ferah gosteriyo diye beyaz olsun istiyorum. Renk dışında model olarak düşünceniz ne?Bunlarda guzelmiş beyaz alma çok toz belli oluyor hemen maalesef
4 çok korkunç
Hayal gücüm geniş biliyorsun ama hayal edemedim giiDüşünsene onda yatıyorsun her akşam
Kâbus gibi Allahım
Hayal gücüm geniş biliyorsun ama hayal edemedim giisonradan atmış yeşilli o daha güzel valla
En guzeli. Ben sadece yatak koyucam baska hicbirsey istemiyorum, catikat olucak. Ayy cok ormantik. Seni goruntulu ararimBende onu seçtim .Şimdi ki o pembik geberik gelinlerin mobilyalarından olmasın da iki tahta divan olsun ben razıyım:)