• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizcee

Konyaliiimmm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
63
16
3
33
Hanimlar size danismak istedim benim yumurtlama gunum seba gore 10 ila12 gun arasi oldu bundan 3 4 gun sonra kasik agrim oldu adet olacakmisim gibi o gunden beri agzimda metalik tat var hala gecmedi hafif mide bulantisi ve hafif bas donmesi var gogsumdede dolgunluk ucu aciyor yarin doktora gidecem test yaptirsam sizce cikar mi

Hanimlar size danismak istedim benim yumurtlama gunum seba gore 10 ila12 gun arasi oldu bundan 3 4 gun sonra kasik agrim oldu adet olacakmisim gibi o gunden beri agzimda metalik tat var hala gecmedi hafif mide bulantisi ve hafif bas donmesi var gogsumdede dolgunluk ucu aciyor yarin doktora gidecem test yaptirsam sizce cikar mi
Yumurtlamadan 12-14 gün sonra testte çıkıyor. Tabi geç döllenme yoksa.

Yani siz ovülasyon gününden 3-4 gün sonra belirtiler yaşadığınızı söylüyorsunuz ama daha o sürede yumurta ile sperm rahme doğru yol alıyorken belirti yaşanmaz diye biliyorum. Adet gününüze bi kaç gün kala bahsettiğiniz bu belirtiler oluşur. Ayrıca baş dönmesi ve mide bulantısı ise hamilelerin kesinleştikten bi kaç hafts sonra çıkıyor.

Metalik tat ben de yumurtlamadan sonra oldu 3.4 gün sürdü ama regl tarihiniz geçmeden gitmeyin varsa bile çıkmayabilir

Back
X