• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizcee bu gelinlik nasıl ...

denizgul_71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
21
4
38
İstanbul
$Görüntü0121.jpg $Görüntü0123.jpg

merhabalar ben siteye yeni üye oldum ve beğendiğim gelinlik hakkında fikirlerinizi almak istedim

Hos geldın canım sen begendınse bısey dıyemeyız ama benım tarzım degıl pek oyuzden pek begenmedım acıkcası ben daha dantellı tullu kabarık gelınlıklerı sevıyorum da ondan cok sade geldı gozume resımdekı

güzel ama biraz sade bu kadar saten yerine biraz daha kabarık göstericek tüylü bi model yada daha taşlı bir model çok şık durur bence :)

Canım hayırlı olsun üyeliğin; Umarım giydiğinde bu benim olmalı dediğin bir şey bulabilirsin fikrime gelince bende sade gelinliklerden yanayım ama saten bi gelinlik düşünme derim hem kiri çok belli ediyoo hem de fotoğraflarda ışık açısı yakalanmadığında bi garip çııyoo.. Straplezdeki taşlar canını yakabilir.. BEn genel olarak bu yandan açılmalı modelleri çok klasik buluyorum sanki geçen sene gördüğüm tüm gelinlerde bu vardı bende denedim hatta 38 beden olduğum için bu gelinlik daha da zayıf gösterdi ama senin fiziğin uygun gibii.. Bence acelen yoksa biraz daha araştır derim ben..
Şimdiden kolay gelsin:))

bana sorarsan, göğüs üstündeki taşlar biraz fazla gibi. bir de o taşların üstünde sol tarafına doğru tülden pileli bir parça mı geliyor, onu tam anlayamadım?
ama bu kısım kötü durmuş bence.

bana göğüs detayları gereğinden fazla karmaşık geldi.

aslında senin ne istediğine bağlı, vucuduna güzel durmuş bu gelinlik, sade bir gelinlik, yakasındaki taşlar da hareket katmış. ama kiri mi belli eder, fotolar da farklı mı çıkar onu bilemem öyle de bir yorum var.
bu gelinlik aklının bi köşesinde durcak zaten ama az daha bak bakalım belki bundan daha çok seveceğin bir şey görürsün :)

Canım hayırlı olsun üyeliğin; Umarım giydiğinde bu benim olmalı dediğin bir şey bulabilirsin fikrime gelince bende sade gelinliklerden yanayım ama saten bi gelinlik düşünme derim hem kiri çok belli ediyoo hem de fotoğraflarda ışık açısı yakalanmadığında bi garip çııyoo.. Straplezdeki taşlar canını yakabilir.. BEn genel olarak bu yandan açılmalı modelleri çok klasik buluyorum sanki geçen sene gördüğüm tüm gelinlerde bu vardı bende denedim hatta 38 beden olduğum için bu gelinlik daha da zayıf gösterdi ama senin fiziğin uygun gibii.. Bence acelen yoksa biraz daha araştır derim ben..
Şimdiden kolay gelsin:))

Teşekkür ederim hiç sizin düşündüğünüz yönden bakmamıştım dikkate alıcam:)

Daha farklı modeller bakabilirsin benim fikrim bu tür modellerden çok var,biraz daha sana özel olsun mutluluklar diliyorum :)

Back